Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

klomende kullandın mı? bende ilk yumuurta takibinin ilk ayında hemen tutacak sanıyodum benimde yumurtalar büyüyüp çatlıyolardı ama işte.. olmayıncada.. ama olacak inşallah bir gün..

evet canım klomen kullandığım için takıp ettı zaten doktorrr

takıp oluncaa olacak diye bişey yok
üstelik günü de tutruduk ama bişiler ters gitti iştee

deryacim uzme kendini cnmm allah sana sagllik versin oncee...gerisi olur dert etme..hani merve diye bi arkadas vardi ya hani bu ay hamile cikti..o da ayda iki kere adet oldu gecen ay hatta o da lekelenme sandii ama adet olmuss ama o zaman..sonra olesine 1 kere iliski yasams ama bak bu ay hamile kaldi alllahin isi bu sonuctaa ne zaman gelicegi bbelli diil ama seni cok ii anliorumm cnm bnm uzulme

hoşgeldin özlemcimm
inan normal zamanda adet olsam belki bu kadar üzülmezdimm
ama böyle olunca korktumm

vala bilmiyorumm ama ben devam ediyorum soğana bitiricicem iyice temmizleneyımm

bence de bitir. pco ya iyi geliyor en kesin ve belirgin faydası o. Allahım inşallah seni de sevindirecek. yeni duam şu:
Allahım önce pasiye sonra deryaya sonra da topikteki tüm kızlaraa bizlere en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et.

Allah senden razı olsun canımm
morale o kadar ihtiyacım var kii
çok umutsuzluk yaşadım 2 günnn
hala öyleyım ama geçecekk

Allah senden razı olsun canımm
morale o kadar ihtiyacım var kii
çok umutsuzluk yaşadım 2 günnn
hala öyleyım ama geçecekk

burda hiç birimiz birbirimizden farklı değiliz. umutsuzluk yaşama bak ezgi de adeti uzadı test pozitif gösterdi sonra negatif kaç ay yumurtlama günlerini kaçırtmış.. ama onu Allahım mutlu etti bugün inşallah devamını da getirir. burdaki herkesin hamile kalmasını hayırlısıyla istiyorum ama sana, pasiye ve ezgiye duam ve isteğim çok daha farklı. Rabbim inşallah sizlere de verecek buna inanıyorum..

canım benim çok sağol
dua eden bol dua alırrr
Allahım cümlemizee nasip etsin
ben de her akşam isimlerimizle dua edıyorum inan
çok sağol eksik olmaaa

bana bazen hiç anne olamayacakmışım gibi geliyor yeni düşük yaptım ve korkuyorum yeniden anne olmaya

Canım benim lütfen yapma öylee,dünyanın sonu değil yaa,Allah sana ve eşine sağlık versin canınız sağolsun bebişinde gelecek,doktorlar korunmayı bıraktıktan sonra 1 yıl olmamasını normal karşılıyor sende biliyorsun...Erken adet olmanda soğan küründen yada kullandığın ilaçtantır,hep böyle olcak diye bişey yok,sen üzme bakim tatlı canını,meleğin gelecek ve bu günlerini hatırlayıp güleceksin kendi kendine,niye üzdüm kendimi diyeceksin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…