- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #33.601
klomende kullandın mı? bende ilk yumuurta takibinin ilk ayında hemen tutacak sanıyodumbenimde yumurtalar büyüyüp çatlıyolardı ama işte.. olmayıncada.. ama olacak inşallah bir gün..
canım çokmu yoğun oldu kanaman..
deryacim uzme kendini cnmm allah sana sagllik versin oncee...gerisi olur dert etme..hani merve diye bi arkadas vardi ya hani bu ay hamile cikti..o da ayda iki kere adet oldu gecen ay hatta o da lekelenme sandii ama adet olmuss ama o zaman..sonra olesine 1 kere iliski yasams ama bak bu ay hamile kaldi alllahin isi bu sonuctaa ne zaman gelicegi bbelli diil ama seni cok ii anliorumm cnm bnm uzulme
vala bilmiyorumm ama ben devam ediyorum soğana bitiricicem iyice temmizleneyımm
bence de bitir. pco ya iyi geliyor en kesin ve belirgin faydası o. Allahım inşallah seni de sevindirecek. yeni duam şu:
Allahım önce pasiye sonra deryaya sonra da topikteki tüm kızlaraa bizlere en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip et.
hoşgeldin özlemcimm
inan normal zamanda adet olsam belki bu kadar üzülmezdimm
ama böyle olunca korktumm
korkma cnm bnm doktora danismissin nasilsa irtibatini kesme yeter...
bizimde gelicek meleklerimiz insallahh.. bu gunlerimize tebessumle bakicazz o zaman
kızçeler ben çıkıyorumm
bu ara çok sık girmeyeceğim bilginiz olsunn
hepiniz sağlıkla kalınn
evet canım klomen kullandığım için takıp ettı zaten doktorrr
takıp oluncaa olacak diye bişey yok
üstelik günü de tutruduk ama bişiler ters gitti iştee
Allah senden razı olsun canımm
morale o kadar ihtiyacım var kii
çok umutsuzluk yaşadım 2 günnn
hala öyleyım ama geçecekk
burda hiç birimiz birbirimizden farklı değiliz. umutsuzluk yaşama bak ezgi de adeti uzadı test pozitif gösterdi sonra negatif kaç ay yumurtlama günlerini kaçırtmış.. ama onu Allahım mutlu etti bugün inşallah devamını da getirir. burdaki herkesin hamile kalmasını hayırlısıyla istiyorum ama sana, pasiye ve ezgiye duam ve isteğim çok daha farklı. Rabbim inşallah sizlere de verecek buna inanıyorum..
hosbulduk tatlim nasilsinn bakalim
çıkıyorum ben kızlar iyi bakın kendinizeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?