Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

yaaa gerçekten hamile miiiiiiiii yoksa manevi baskı mı yapıyorsunuzz valla heyecanlandımmmmm kendimi unuttum şuann inş öledirr

Tatlım gecen akşam idrar yolları ağrısından acile gitmiş,antibiyotik başlaması gerektiğini söylemiş doktor,oda bebek istediğini ve adetine bir hafta kaldığını söylemiş,kanda gebelik bakmışlar ve hamileymişşş...

ayyyyyyyyyyy canımmmmmm yaaaa rabbimin işine bakkkk geçen ay nisanda adet gecikmelerimiz oldu beraber bak bu ay ben hamile kaldım o da peşimeee kaldıı çok sevndm nazarlardan korusun rabbim ne zaman internete girecek acaba:79::79::79::80::90::90:

amin aminnnnnnnnnnn,Ankaraya annesine gidecekti bugün,ordan girebilir nete bilemiyorum,,,

kızlar selam,
birşey sorucam bu yumurtlama zamanının gösteren test nasıl bişey ,kaç lira ve nasıl yapılıyo bilgi verirmisiniz bana benimde yapasım varda bu ay o testi

biraz kendini zorla yoksa hastanede yatıp serum yemek zorunda kalırsın benim gibi benim canım yemek yemeyi istemiyor meyve falan yiyorum zaten miden seni yönlendiriyor mesela benimki aburcubur yedirmiyo bana bol ceviz yememiz gerekiyormuş bu arada kaç haftalık seninki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…