Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

kızlar olsun artık bizlerinde bebişleri yaaa. bebiş muhabbeti yapsak.. dogum muhabbeti yapabilsekk...:79:
inşallah bu ay hepimiz hamile kalırız

benim aklıma gelen seninde aklına gelmiştir dimii...yani olabilirmikiiii
ya tatlım şimdi adet oldum o adetın başlandış tarıhınden 15 gün sonra tekrar oldum
geçen perşembe doktordaydım ve yumurtan çatlamış dedi
4 gün sonra benım kanamam başladıı
yanı senin aklına gelen herkesin aklına geldi ama hiç sanmıyorumm
doktorum her ihtimale karşı test diyoo
ama ben hiç istemıyorum yaptırmak
yanı tıbben mümkün değil ki yaaaa
yumyurta çatlasın gebelik olsun ve 5 gün sonra yerleşme kanamsı gelsinn hem de yoğunn
doktorum da zaten sen adet oldun gebelik yoktur aa yaptır gene de sen dedi
kızlar ben çıkıyorum.. kendinize çok iyi bakın

güle güle kuzummm iyi bak kendıne

Son düzenleme:

ee yaptır rahatla sende ruhumm... bu aralar hormonal dengesizlik çok sık oluyor yaaa,arkadaşımdan beklediğinden 10 gün önce oldu adet..bazen kist de kanama yapabiliyor tatlım

ee yaptır rahatla sende ruhumm... bu aralar hormonal dengesizlik çok sık oluyor yaaa,arkadaşımdan beklediğinden 10 gün önce oldu adet..bazen kist de kanama yapabiliyor tatlım

evet tatlım ama o kanamadan 4 gün önce doktordaydım ve kist yoktuu tertemizdiii
heraldee 4 gün dde oluşup kanama yapmazz

evet tatlım ama o kanamadan 4 gün önce doktordaydım ve kist yoktuu tertemizdiii
heraldee 4 gün dde oluşup kanama yapmazz
şimdi peki sen neye göre aet tarihini belirlicenkiii ?? ayrı ca umarım değil1dir ama benim 1 günde oluştuuu ,dr bile şaştıı,bir gün önce kürtaj sonrası muayenedeydim bişi yoktuu..ertesi gün ağrıyla gitmiştim..ama sanmam sende olduğunu..

bak şimdi annemle konuşuyordum telefonda..direk eskilerin teşhisini koydu...bebek yer arıyordur dedi inşallah öyle bişeydir yaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…