- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #33.961
canım ben de pek anlamıyorum bu işlerden ama mantıken Eki Görüntüle 210686
mesela bu görüntüde yumurtanın çatlama görüntüsü şimdi bu yumurta yumurtalıktan dışarı çıkıyor ve orada sperm olduğu zaman karşılaşıyorlar ve döllenme gerçekleşiyor.yani bence yumurtanın atıldığı zamandan önce orada sperm olmalı.ve bence hani ağrı çekiyoruz ya işte bu görüntüde ki gibi yumurta yumurtalıktan çıkarken ağrı yapıyor.ağrı olduğunda bence ilişki hemen olmalı eğer imkan varsa.ayyy ne karışık yazdım ben bile anlamadım valla.
selam kızlar nabersınız ne var ne yok ezgi hamıleymiş cok sevındım sıra bıze gelıyor
migdem zaten bulanıyodu.bu görüntüyle daah bi hoş oldumsaoll baharcim.hımm ozaman bugun benim yumurtam böyle dısari çıktıysa aksamda halvete girip spermleri buluştuırABİLRİm.zatii 16.gün ilişkideydim henüz içimde yasayan spermelr vardiir.onlarda buluşabilirr.ayy bende karısık cevAPLADIM PArdon
canım ben de pek anlamıyorum bu işlerden ama mantıken Eki Görüntüle 210686
mesela bu görüntüde yumurtanın çatlama görüntüsü şimdi bu yumurta yumurtalıktan dışarı çıkıyor ve orada sperm olduğu zaman karşılaşıyorlar ve döllenme gerçekleşiyor.yani bence yumurtanın atıldığı zamandan önce orada sperm olmalı.ve bence hani ağrı çekiyoruz ya işte bu görüntüde ki gibi yumurta yumurtalıktan çıkarken ağrı yapıyor.ağrı olduğunda bence ilişki hemen olmalı eğer imkan varsa.ayyy ne karışık yazdım ben bile anlamadım valla.
hoşgeldin canimm.evett insalahh bizede sıra gelcekk.bende şu akıntıya takıldım kaldım anlamıyomdaa
ben yumurta catladıgı an doktordaydım ızledım canlı canlı ne muhteşem bir şey di.ne büyük bir mucıze:96:
kusura bakma canım görüntü için benimde midemi bulandırıyo.aman bu işleri boşver tatlım istersek bu konuda ihtisas yapalım yine anlamayız biz.çünkü orada neler oluyor nasıl bir süreç geçiyor anlamak mümkün değil.elimizden geleni yapmaktan başka çaremiz yok.ayy bende yarın ilk defa doktora gidicem çok korkuyorum.
hıc korkma bır sey yok korkacak.bır sure gıttıkten sonra gıdecegın gunlerı ıple cekıyorsun.:90:.orada olan olmayan herşey mucıze ınsanoglunun aklı almaz.
kız o anda doktorda ne işin var hemen eve koşsaydın ya kocişine bi alo deyip eve çağırsaydın.
hiçççççççççç korkmaa canimm.bişi olmuyoo.20 uyuyosun uyanıyosun.sonra direk eve gelip işini gücünü yapabilrsin.demek yumnurta akı gelincee yumurtlama gerçekleşiyoo.ozaman ben geç kalmamısım.bugun geldii gece halvete girersem olur.saol canim
evet canım gerçekten mucize.valla ben ilk defa gidicem ama netten okudum da el olayı birde bi aletle orayı açıyorlamış falan çok korktum doktorumda erkek çekinirim ben offf.
tabiki ben bu ay yumurta takibine gidecegım ayrıntılı sorarım doktora :) uyuyomusun anestezili mi oldun sen yaa ben anestezi istemıyorum ama pffff anesteziden korkuyorum ben
ben anestezı olmadan oldum korkma bırsey olmaz hıc hıssetmedım rahat ol yeter
ay kaç kez çıkmış kızlar kusura bakmayın bilgisayarda sorun oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?