Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

migdem zaten bulanıyodu.bu görüntüyle daah bi hoş oldum saoll baharcim.hımm ozaman bugun benim yumurtam böyle dısari çıktıysa aksamda halvete girip spermleri buluştuırABİLRİm.zatii 16.gün ilişkideydim henüz içimde yasayan spermelr vardiir.onlarda buluşabilirr.ayy bende karısık cevAPLADIM PArdon

selam kızlar nabersınız ne var ne yok ezgi hamıleymiş cok sevındım sıra bıze gelıyor

kusura bakma canım görüntü için benimde midemi bulandırıyo.aman bu işleri boşver tatlım istersek bu konuda ihtisas yapalım yine anlamayız biz.çünkü orada neler oluyor nasıl bir süreç geçiyor anlamak mümkün değil.elimizden geleni yapmaktan başka çaremiz yok.ayy bende yarın ilk defa doktora gidicem çok korkuyorum.

ben yumurta catladıgı an doktordaydım ızledım canlı canlı ne muhteşem bir şey di.ne büyük bir mucıze:96:

hıc korkma bır sey yok korkacak.bır sure gıttıkten sonra gıdecegın gunlerı ıple cekıyorsun.:90:.orada olan olmayan herşey mucıze ınsanoglunun aklı almaz.

hıc korkma bır sey yok korkacak.bır sure gıttıkten sonra gıdecegın gunlerı ıple cekıyorsun.:90:.orada olan olmayan herşey mucıze ınsanoglunun aklı almaz.

evet canım gerçekten mucize.valla ben ilk defa gidicem ama netten okudum da el olayı birde bi aletle orayı açıyorlamış falan çok korktum doktorumda erkek çekinirim ben offf.

kız o anda doktorda ne işin var hemen eve koşsaydın ya kocişine bi alo deyip eve çağırsaydın.

yumurta takıpı yapıyorduk doktorla bır baktık catlıyorlar. yumurtlayan yumurtalarım benım:90:suprız yumurtadan bırsey cıkmadı ama:90::90::90:

tabiki ben bu ay yumurta takibine gidecegım ayrıntılı sorarım doktora :) uyuyomusun anestezili mi oldun sen yaa ben anestezi istemıyorum ama pffff anesteziden korkuyorum ben

evet canım gerçekten mucize.valla ben ilk defa gidicem ama netten okudum da el olayı birde bi aletle orayı açıyorlamış falan çok korktum doktorumda erkek çekinirim ben offf.

aletle acma ne kız sadece ıcıne bırseyle bakıyor.o da her gıttıgınde degıl bır kere bakar ondan sonra da ultrasonla bakıyor alttan tabı ama acımıyor hıc bırı.cekıncek bırsey yok ne yapalım keyfımızden mı gıdıyoruz sankı benımkı de erkek bunca zamn kadına gıttım yıne aynı.

tabiki ben bu ay yumurta takibine gidecegım ayrıntılı sorarım doktora :) uyuyomusun anestezili mi oldun sen yaa ben anestezi istemıyorum ama pffff anesteziden korkuyorum ben

ben anestezı olmadan oldum korkma bırsey olmaz hıc hıssetmedım rahat ol yeter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…