- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #33.941
şimdi peki sen neye göre aet tarihini belirlicenkiii ?? ayrı ca umarım değil1dir ama benim 1 günde oluştuuu ,dr bile şaştıı,bir gün önce kürtaj sonrası muayenedeydim bişi yoktuu..ertesi gün ağrıyla gitmiştim..ama sanmam sende olduğunu..
bak şimdi annemle konuşuyordum telefonda..direk eskilerin teşhisini koydu...bebek yer arıyordur dediinşallah öyle bişeydir yaaaaaaaa
bebeğim arkadaşım geldi şimdilik çıkmak zorundayım sonra girerim ,sen yinede testi düşünnnnnnnnnn
benim bu ateşşleee ve yumurtalarımlaa bu aybaşım dertteeeeeeee
Selam kızlarr:80:YAW noldu cnm...?
kızlar doktor kontrolüm vardı çatlamamış folikülüm erimiş çok şükür kiste dönüşmeden :)
bu ayın 24ünde gidecegım yumurtaya bakacak bakalım çok heyecanlıyım çatlamazsa ne olacak onu bilmiyorum ama :26:
bu arada bana tavsiye edeceğiniz bir seyler var mı eşime keciboynuzu pekmezi yedirsem mi ki
ezgi ve eşi bal arı sütü polen karışımı bişey yediler bu ay ve ezgi hamilee
bu arada bu ay da adet gördüm ayın 12sinde..
her şeyim normal acaba rahim filmi çekinsem mi drum da daha erken önce yumurta takibi yapalım diyor bakalım hayırlısı artık
yumurta çatlaması migde bulantısı yaparmıı kızlarr
selam canım baktımda netten bazı kişilerde yapıyormuş hayırdır sende varmı?üşütmüş falanda olabilirsin canım.
baharr kızz bugun 18.günüm yumurta akı gibi akıntım geldii.suandada migdem bulanıyoo kussacam yaa.üşütmüş olmam herhalde bilmiyomkii.sana bişi sorcam
tatlım amaaaan boşver çatladıysa çatladı sen üstüne düşeni yap gerisini salla gitsin.zaten bizim elimizden gelen bişey yok başka.sor canım bekliyorum.
çekil canim.çekilmemen zaman kaybii.ben çekdildigim 6.ayında hamile kaldım.ezgi arkadasimiz çekildigi ay hamile kALDI
evet kesinlikle haklısınçkısmet olursa oluyoda takıntı yaptık iştee.yumurta akı geldigi zaman iş şten geçmişmi oluyoo.yoksa asıl önemli günmü oluyoo:26:
aaa ama biraz da korkuyorum yaa çok acıtıyor mu ? muayeneden ne farkı var
bi de yumurta akı kıvamında akıntı geldiği sıralar yumurtlama gercekleşiyor diye biliyorum yan o gün ve sonrası degerlendırılmeli diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?