Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

ayy umarın değildiirrr
ama ben şöyle bir şey düşünüyorumm
ben soğan suyu yapıyorum ya bu ayy
3 aydır da az adet oldumm
acaba soğan bunları mı söktüüü
doktor oalbilir dedii

kızlar doktor kontrolüm vardı çatlamamış folikülüm erimiş çok şükür kiste dönüşmeden :)
bu ayın 24ünde gidecegım yumurtaya bakacak bakalım çok heyecanlıyım çatlamazsa ne olacak onu bilmiyorum ama :26:
bu arada bana tavsiye edeceğiniz bir seyler var mı eşime keciboynuzu pekmezi yedirsem mi ki

ezgi ve eşi bal arı sütü polen karışımı bişey yediler bu ay ve ezgi hamilee

bu arada bu ay da adet gördüm ayın 12sinde..

her şeyim normal acaba rahim filmi çekinsem mi drum da daha erken önce yumurta takibi yapalım diyor bakalım hayırlısı artık

bu arada bu ay da adet gördüm ayın 12sinde..

her şeyim normal acaba rahim filmi çekinsem mi drum da daha erken önce yumurta takibi yapalım diyor bakalım hayırlısı artık

çekil canim.çekilmemen zaman kaybii.ben çekdildigim 6.ayında hamile kaldım.ezgi arkadasimiz çekildigi ay hamile kALDI

selam canım baktımda netten bazı kişilerde yapıyormuş hayırdır sende varmı?üşütmüş falanda olabilirsin canım.

baharr kızz bugun 18.günüm yumurta akı gibi akıntım geldii.suandada migdem bulanıyoo kussacam yaa.üşütmüş olmam herhalde bilmiyomkii.sana bişi sorcam

baharr kızz bugun 18.günüm yumurta akı gibi akıntım geldii.suandada migdem bulanıyoo kussacam yaa.üşütmüş olmam herhalde bilmiyomkii.sana bişi sorcam

tatlım amaaaan boşver çatladıysa çatladı sen üstüne düşeni yap gerisini salla gitsin.zaten bizim elimizden gelen bişey yok başka.sor canım bekliyorum.

tatlım amaaaan boşver çatladıysa çatladı sen üstüne düşeni yap gerisini salla gitsin.zaten bizim elimizden gelen bişey yok başka.sor canım bekliyorum.

evet kesinlikle haklısınçkısmet olursa oluyoda takıntı yaptık iştee.yumurta akı geldigi zaman iş şten geçmişmi oluyoo.yoksa asıl önemli günmü oluyoo:26:

çekil canim.çekilmemen zaman kaybii.ben çekdildigim 6.ayında hamile kaldım.ezgi arkadasimiz çekildigi ay hamile kALDI

aaa ama biraz da korkuyorum yaa çok acıtıyor mu ? muayeneden ne farkı var

bi de yumurta akı kıvamında akıntı geldiği sıralar yumurtlama gercekleşiyor diye biliyorum yan o gün ve sonrası degerlendırılmeli diye

evet kesinlikle haklısınçkısmet olursa oluyoda takıntı yaptık iştee.yumurta akı geldigi zaman iş şten geçmişmi oluyoo.yoksa asıl önemli günmü oluyoo:26:

canım ben de pek anlamıyorum bu işlerden ama mantıken
mesela bu görüntüde yumurtanın çatlama görüntüsü şimdi bu yumurta yumurtalıktan dışarı çıkıyor ve orada sperm olduğu zaman karşılaşıyorlar ve döllenme gerçekleşiyor.yani bence yumurtanın atıldığı zamandan önce orada sperm olmalı.ve bence hani ağrı çekiyoruz ya işte bu görüntüde ki gibi yumurta yumurtalıktan çıkarken ağrı yapıyor.ağrı olduğunda bence ilişki hemen olmalı eğer imkan varsa.ayyy ne karışık yazdım ben bile anlamadım valla.

hiçççççççççç korkmaa canimm.bişi olmuyoo.20 uyuyosun uyanıyosun.sonra direk eve gelip işini gücünü yapabilrsin.demek yumnurta akı gelincee yumurtlama gerçekleşiyoo.ozaman ben geç kalmamısım.bugun geldii gece halvete girersem olur.saol canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…