Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

valla çok heyecanlıyım canım yaa
çok da korkuyorum dua edin bana değerim yükselsinn:116:

aşkitom senin haberin yok o yükseldi bile
dahada yükselecek..
yükseldikçe ağzının tadı bozulacak..
miden ekşiyecek hatta belki kusturacak
sen güzel kalbini ferah tut elini karnına koy meleğinle konuş...
damadın için dua et

tüp bebekten önce yani ocak ayında:44:
birde tedavi süresince ben prolaktin için ilaç kullandım her ihtimale karşı:44:

bırakmadıysan kullanmayı bırsey olmaz ama ılaclar dan cok dengesız oluyor prolaktın benımde acıyordu goguslerım gece uyuyamıyordum donemıyor da uyurken olcturdugumde yuksek cıktı.parlodel kullandım ıyıyım sımdı hatta goguslerım o kadar kuculdu kı hıc boyle olmamıstı goren ne yaptın kendıne dıyor.

canım doktor bıraktırdı o zaman..
tekrar kullan kullanma bişey demedi..
göğüslerinmi küçüldü
ben ilacın adını unuttum..
hatrılarsam soylerim:44::44:

he bıde benım tansıyonum hep düşük bır fıkri olan varmı?9 a 4 cıkıyor en yuksekte 10 a 5

canım doktor bıraktırdı o zaman..
tekrar kullan kullanma bişey demedi..
göğüslerinmi küçüldü
ben ilacın adını unuttum..
hatrılarsam soylerim:44::44:

evet kuculdu bende ınanmıyorum bu duruma basta bana ole gelıyor dıyordum ama baskalarıda farkedıyor benım hep buyuktu 90 95 takıyordum sımdı 85 bile oluyor

Rabbi lâ tezerni ferden ve ente hayrülvarisin

Yarabbi sen beni yalnız bırakma Zira sen varisinin hayırlısısın ve kimsesizlerin kimsesisin.
Zekeriya da hani Rabbine: «Rabbim! Beni tek başıma bırakma, sen varislerin en hayırlısısın» diye nida etmişti.

Bu dua evlad ve ensap sahibi olmak ve hayırlı mirasçısı kalmak ve dünya ve ahirette yalınız kalmamak için şimdiden okunacak düadır. Bahusus evlada hasret çekenler yukarıda arz ettiğim gibi devam ederlerse Mevla muvaffak eder inşAllâh .

kızlar aklınıza geldikçe bu duayı okuyun.. ben hep içimden tekrar ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…