Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

hay allah o zaman en ksa zamanda gideyimde bi ölçtüreyim:18::18::18:

bencede adetın 3 günü gıt devlet hastanesıne butun tahlıllerını yaptır.doktora basladıgında da tahlıllerın elınde olmus olur.ben akıllandım altı ayda bır oyle yapcam doktor desın demesın:86::86:

bebk mi oluyoo neee:26:

sanki 17.gün yerleşme olmuşş

ya hamılesın yada sogan suyu kıstlerını temızledı ıkısıde ıyı şeyler

bence Ezgoş ,rahim filmi çektirdi bişi olmadığını öğrenince rahatladı,artık kafaya takmadı ve muradına erdi..iksir buddur bence...

sanki 17.gün yerleşme olmuşş

canım ben de öyle ümit ettim ama dün ateşim çok fena düştü. adet öncesinde gelen koyu sarı kahve arası akıntım geldi karnım adet olacakmışım gibi ağrıdı. şimdi de kafam karıştı bi daha bak hele senin de kafan karışcak. bu arada canım ateşini ölç de bize de rehber olsun annenlerde bırakma

bence Ezgoş ,rahim filmi çektirdi bişi olmadığını öğrenince rahatladı,artık kafaya takmadı ve muradına erdi..iksir buddur bence...

kesinlikle haklısın ayşem.. doktordan çıkınca okadar rahatladım ki ozaman da demiştim sanki heran ilişkiye girsek anında hamile kalacak gibi hissediyodum kendimi okadar rahattım.
ve ilk defa yumurtlama günlerimi kaçırmadan düzenli ilişkimiz oldu

cuma günü ben kan testi yaptırcam ya belki

varmı yokmu diye mı baktırayım yoksa beta hcg miii

yanı değer 5 olsa da pozitif mi veriyor test

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…