- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #34.081
uyumayı dene canım o zaman
yaa sen bir de bizi dinle kuzum kiraz yeeeeeeee
erken tatlım yaa ...bi saçımı başımı kurutayım da geleyimmmmmmmmmm
evde kiraz yok kocam da yokkkkkkkkkk ...yaa sen bir de bizi dinle kuzum kiraz yeeeeeeee
başçavuşun eşeğii yellenıyo burda ya hatun dinlemiyoooo biziiiiiii
başçavuşun eşeğii yellenıyo burda ya hatun dinlemiyoooo biziiiiiii
yok o beni dinlicek
şimdilik başka çare yok gibiiiiiiiiiiiii
kız baktı evde kiraz yok çikolata yok..
mecbur eli yanında onu yapacak tabi
selam kızlar moralım canım o kadar sıkkın ki anlatamam size 8 aylık evlıyım ve bebek ıstıyorum...Ve bunun ıcınde kendımı hazır hıssedıyorum bazılarınız cok erken dıye bılır ama ben ıstıyorum bır melegım olsun ama eşim istemiyor...Aslında bebeklerı cok sevıyor oglu olsun sıtıyor adını bıle koydu ama ıstemıyor...Agbısının 7 aylık bır oglu var vee butun herkez pervanee bende dahil cunku gercekten sevıyoruz vee o bebegı sevdıkce dahada bır duygularım artıyorr...Kayınvalidem ise daha erken deyip duruyor ve bu benim canıma sıkıyor eşimde ister istemez etkileniyor. kacdefa konustum anlattım ama beni sıkma dıyorr artık üstüne bile düşmüyorum bakalım ne olcak elbette olucak ama niyee ertelenıyor anlamıyorum ki...Hani gezın dolasın eglenın dıyorlar yaa onlarda bır yere kadar artık....Maddi gucumuzdee cok iyi.. anlıycanızzz kızlar ıcım daralıyorrr sızle paylasmak ıstedım
selam kızlar moralım canım o kadar sıkkın ki anlatamam size 8 aylık evlıyım ve bebek ıstıyorum...Ve bunun ıcınde kendımı hazır hıssedıyorum bazılarınız cok erken dıye bılır ama ben ıstıyorum bır melegım olsun ama eşim istemiyor...Aslında bebeklerı cok sevıyor oglu olsun sıtıyor adını bıle koydu ama ıstemıyor...Agbısının 7 aylık bır oglu var vee butun herkez pervanee bende dahil cunku gercekten sevıyoruz vee o bebegı sevdıkce dahada bır duygularım artıyorr...Kayınvalidem ise daha erken deyip duruyor ve bu benim canıma sıkıyor eşimde ister istemez etkileniyor. kacdefa konustum anlattım ama beni sıkma dıyorr artık üstüne bile düşmüyorum bakalım ne olcak elbette olucak ama niyee ertelenıyor anlamıyorum ki...Hani gezın dolasın eglenın dıyorlar yaa onlarda bır yere kadar artık....Maddi gucumuzdee cok iyi.. anlıycanızzz kızlar ıcım daralıyorrr sızle paylasmak ıstedım
yaniiii demi zor şeyler dedınızama emınım aksam kocasından ıster
canım bebek iki kişiyle yapıldığı gibi iki kişininde gerçekten istemesi gerekiyor...
ama zamanı varıdr sizin içinde..
kaç yaşındasın bilmiyorum ama..
eşinini üstüne çok gidersen bu konuyla ilişkinzi yıpratabilirsin...
bence akışına bırak...
günlerini güzel geçir ...
vakti gelince olur...
hoşgeldin baby
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?