Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

selam kızlar moralım canım o kadar sıkkın ki anlatamam size 8 aylık evlıyım ve bebek ıstıyorum...Ve bunun ıcınde kendımı hazır hıssedıyorum bazılarınız cok erken dıye bılır ama ben ıstıyorum bır melegım olsun ama eşim istemiyor...Aslında bebeklerı cok sevıyor oglu olsun sıtıyor adını bıle koydu ama ıstemıyor...Agbısının 7 aylık bır oglu var vee butun herkez pervanee bende dahil cunku gercekten sevıyoruz vee o bebegı sevdıkce dahada bır duygularım artıyorr...Kayınvalidem ise daha erken deyip duruyor ve bu benim canıma sıkıyor eşimde ister istemez etkileniyor. kacdefa konustum anlattım ama beni sıkma dıyorr artık üstüne bile düşmüyorum bakalım ne olcak elbette olucak ama niyee ertelenıyor anlamıyorum ki...Hani gezın dolasın eglenın dıyorlar yaa onlarda bır yere kadar artık....Maddi gucumuzdee cok iyi.. anlıycanızzz kızlar ıcım daralıyorrr sızle paylasmak ıstedım

canım bebek iki kişiyle yapıldığı gibi iki kişininde gerçekten istemesi gerekiyor...
ama zamanı varıdr sizin içinde..
kaç yaşındasın bilmiyorum ama..
eşinini üstüne çok gidersen bu konuyla ilişkinzi yıpratabilirsin...
bence akışına bırak...
günlerini güzel geçir ...
vakti gelince olur...

kaynanan karıstırıyor ortalıgı sanırımkeske benım kaynanamda daha erken dese bende zaman bıraksam ama yok evlendıgım gunden berı basımın etını yedıler.bende sonunda olmuyor dedım ne yapıyım dedım.zamnla bana acıdılar artık hıc bırsey demıyolar ogullarına soruyorlar.ne dıye karısırlar bılmem anası bellı babası bellı sanane be kadın garı meşru cocukta degıluzulme canım olur herşey

ezgoşum hele bi anlat senin maceranı nasıl olduu da öğrendin, değerin kaç çıktıı ...ayyyyy sende anne oluyon yaaaaaa

evet dogru ıstıyor ama erken dıyor....Belkı zaman haklısınız ama cok bunaldım bugun annem geldı bebek yokmu neyı beklıyosunuz felan dıyor ben torun sevmek ıstıyorum dıyor....Bırde eltımın cocuguna herkez pervanee gecen gun cocuk konusu acıldı kayınvalıdemde vardı hatta ıste cocuk dusunuyormusunuz dedı bende nasıp dedım eltımde ordan zaten cocugun olursa tek basına buyutmek zorunda kalırsın dedııı cok zoruma gıttı kayınvalıdemde evet dedıı ki onun cocugu ıcın hepımız kosuyoruzz tek kalmasın dıee cok yıpratıyor cocuk dıe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…