Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

nasıl dıkkat etcem bu ayın 11 ınde oldummm hesaplara gore 20 ıle 26 oluyor dogrumu

evet canım doğruu.
ama adet döngün 28 günse doğru.
ayrıca akıntıdan da analaybılırsın
böyle yumurta akı gibi uzayan bir akıntı gelirse bl ki yumurtan çatladı

ama herkes de bu da olmayabilirr

ıste benımde ona anlatmak ıstdıgım sey bu esıme ha deyınce olmuyorrr demek ıstıyorum ama anlatamıyorum

anladım canım cok tesekkur ederım vallahı demekkı dogru hesaplamısım

gibi gibi 12 hafta daha erken söylemek için dedi dr um ama 2-3 hafta içinde kesin belli olar dediiiiiii

nasıl yaniiiiiiiii neye göre benzettin yavrum

ezgoşummmm bi yanıllllllllll

bilmem öyle benzettim işte görünce..yada öyle olmasını tabi ilk önce sağlıklı olmasını temenni ettiğim içindir..
allah var diyecektim sana öğlen ama demedim:78::78::78:

Tontikolar ben çıkıyorum kendimi iyi hissetmiyorum çok halsizim,kasıklarım ve belim çok fena,ateşim 37.6....kendinize iyi bakım öpüyorum hepinizii

evet orada bır sorun var sankı tembel mı bıraz ne
he aorma vallahı tembel teneke

Tontikolar ben çıkıyorum kendimi iyi hissetmiyorum çok halsizim,kasıklarım ve belim çok fena,ateşim 37.6....kendinize iyi bakım öpüyorum hepinizii
iyi aksamlar bb
ne demek canım
sen de sıkma canını dhaa fazla ve strese girme
buişin en büyük düşmanı stresss

diyene bak

hehe once sen sıtresı bırak o zaman zaten bızıkısı tembeldee nolcaksa halımız aman

aynen canım benim hislerim genelde doğru çıkar ezginin bebeğide kız olacak Allah bilir ama içimden öyle geçiyo

evet kız olacak onunda..
ben gelin alıcam...
ama bi sorun var sanırım..

ilk önce gelin alacak bi oğlum olması lazım sanırım:44::44::44:
şimdi fikirleştim yanılmıyorum dimi:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…