- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #34.141
esım ınattır ama rahat bu konuyu 2 aydır hıc acmıyorum gerı cekme yontemını uyguluyoruz vee en acısı ıse haftada ya 1 yada 2 kez beraber oluyoruz bazen 1 hafta bıle beraber olmadımız oluyorcok canım sıkkın cok moralım bozuk aglamak ıstemıyorum
geri çekilme zaten en riskli yöntem
yanı korunma değildirrr
ama bebek istediğiniz zaman ilşki günlarıne dikkat etmenız lazımmm
canım yok nıye aglayısın o ıster bırgun bosver allah baska dert vermesın.takma kafana
bunu bende bılıyorum korunma yontemı degıl ama erkeklerın cogu bunu korunma olarak algılıyor genelde regıl bıtınce kesın beraber oluyoruz ama bılmıyorum anlamıyorum ben artık
tekmemiiiiiiiiiiiitekmemi attı yoksa prenses..
ne olduuuuu kııııııııııııııızzzzzzzzzzzzzzzzz
esım ınattır ama rahat bu konuyu 2 aydır hıc acmıyorum gerı cekme yontemını uyguluyoruz vee en acısı ıse haftada ya 1 yada 2 kez beraber oluyoruz bazen 1 hafta bıle beraber olmadımız oluyorcok canım sıkkın cok moralım bozuk aglamak ıstemıyorum
amın tabıkıde ama bız bırde severk evlendık cok yorucu bır ısıde yok ınsan esının tenını hıcmı ozlemez be arkadas
amın tabıkıde ama bız bırde severk evlendık cok yorucu bır ısıde yok ınsan esının tenını hıcmı ozlemez be arkadas
tekmemiiiiiiiiiiiiamaaaaaaaaaaa
yanılma payım yüksek olabilir ama KIZ olabilir dedi dr ummmmmmm
kızlar ben cıkıyorum kocacıgımın aksam aksam annesını goresı geldı yıne gorusuruz yarın artık ıyı bakın kendınıze
sen yumurtlama gününe dikkat et ve o günlerde birlikte ol
geri çekilme ile hamile kalabılırsınnn
Allahım sana sığındık ya rabbim
en tez zamanda bizi de evlatlarımıza kavuştru Allahım .Aminn
bende zaten ultrason görüntüsünde kıza benzetiydim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?