- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #34.121
adetine bi hafta kala bu değerr,,wuuuuuuuuu kesin artarr ,döllenme zamanı tam 12den olmuş yaniii...isabetli atışşş
ne olduuu kuzummmmmmmmm
biz de bu ay çoook çalıştık çooookkkk
rabbim emeklerinini karşılığını verdi zamanı geldi ve meleğin göbeğine kondu canım....
noldu aşkitommmmmm
amin canım
zamanı gelince sen de alacaksın bebeğine kucağına allahın izniyle
biz de çok çalıştık ama olmadı napalımmm
yok be hıracım ya aslında ben inanılmaz rahattım ve çok mutluyum yumurtlama gününü tutturmuştuk çünküüü
ama bu ara kanama benı mahvettii ne düşünceğimi bilemedım
ama daha rahatım şimdiiiii
Ezgimmm sabahtan benimde kasıklarımda ağrı var sık sık idrara çıkıyorum ve hafiften ağrım oluyor,hastaneye gitmek istemiyorum,bişey varsada çıkmaz çünkü batıma 9 gün var,sonra iğne filan yaparlar,sonra pozitifide görürsem eğer kafama takılır,acabalar beynimi kemirirriyisimi gitmemekk
bılmıyorum ya bu konu benı cok yıpratıyor artıkk ınsallah benımde esım yumusar aslında cok sevıyor hatta cocugum olsa ben ıse nasıl gıderım bıle dıyor bazen ama anlamıyorum ben konusunca nıye kızıyor
biz de bu ay çoook çalıştık çooookkkk
noldu aşkitommmmmm
güzel acııı acının güselii valla gülmekten geçti başımın ağrısı
Ezgimmm sabahtan benimde kasıklarımda ağrı var sık sık idrara çıkıyorum ve hafiften ağrım oluyor,hastaneye gitmek istemiyorum,bişey varsada çıkmaz çünkü batıma 9 gün var,sonra iğne filan yaparlar,sonra pozitifide görürsem eğer kafama takılır,acabalar beynimi kemirirriyisimi gitmemekk
oyle darlandım
biz de çok çalıştık ama olmadı napalımmm
yok be hıracım ya aslında ben inanılmaz rahattım ve çok mutluyum yumurtlama gününü tutturmuştuk çünküüü
ama bu ara kanama benı mahvettii ne düşünceğimi bilemedım
ama daha rahatım şimdiiiii
ruhum inan ki bu ay çok ama çok rahattım öyle mutluydum ki doktora gittiğim günnnsen rahatsannnnnnn ben de ne olayımm..için içini yiyorrr biliyommmmmm.acabalarla dolu yüreğinnnnnnnnnn
bilmem öyle darlandım....
yarın sabah olsun güzel bir sabaha uyanmak istiyorum...
tatlım erkekler baskkıyı sevmıyor
o istese bile bazen sen diyorsun diyee istemez ve inat eder
yanı bilmiyorum benım eşim öyle en azından.
sen eşine bir müddet bu konuyu açma
sen de rahat ol o da rahat olsun
o mu korunuyor sen mı?
esım ınattır ama rahat bu konuyu 2 aydır hıc acmıyorum gerı cekme yontemını uyguluyoruz vee en acısı ıse haftada ya 1 yada 2 kez beraber oluyoruz bazen 1 hafta bıle beraber olmadımız oluyorcok canım sıkkın cok moralım bozuk aglamak ıstemıyorum
ayy yazının içine girmişim
ben size bişee demeyi unuttummmmmmmmmmmm
ben size bişee demeyi unuttummmmmmmmmmmm
kıyamam sanaaaaaaaaa..yatmadan bolca oku dua ett.güzel bir sabaha uyanacaksın inşallahhhhhhhhh
ruhum inan ki bu ay çok ama çok rahattım öyle mutluydum ki doktora gittiğim günnn
eşimde dedimm ki hatta bu ay adet olmıcam ben,
o da hemen bu kadar kaptırma kendını üzülürsün dedi vee ben 2 .adeti oldum
ilk gün çok kötüydum bi de seçimde görevliydimm deli oldum o günn
ama inan şimdi daha rahatım napayımmmm yapçak bişi yok.
üzülmüyormuyum rada oluyor tabiii
uyanıcaz canım uyanıcazzz
neolur darlanmaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?