- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #34.321
Slm kızlarrrrrr nassınız bakem:79:
slm şekerrrSlm kızlarrrrrr nassınız bakem:79:
tak bunu kafaya tamam mıı takakşam rüyamda uçaklar geçiyo evin üstünden
o kadar alçaktan geçiyolarki..
birinin kanadı eve çarpıyo ve kaza yapıyor gördüm..
yorumu altta
Bu tür rüyalar kendinize neredeyse imkansız hayaller ve amaçlar koyduğunuza yorulabilir.
aman salla tabi....
her ay her ay aynı stres
benim gibi keyfi yapın bu ay..
çok güzel oluyo
kızlar günaydın bende şimdi doktordan geldim.pko görünümü var bi tarafta dedi.ama yumurtamın ikisi büyümeye başlamış.ilişki olsun 5 kez dedi günaşırı.off korktuğum gibi değilmiş.rahim filmi çekelim dedi bende temmuzda olur dedim.birde antibiyotik verdi eşim ve bana.offf bu pko da nerden çıktı yaaaaaa.
kızlar günaydın bende şimdi doktordan geldim.pko görünümü var bi tarafta dedi.ama yumurtamın ikisi büyümeye başlamış.ilişki olsun 5 kez dedi günaşırı.off korktuğum gibi değilmiş.rahim filmi çekelim dedi bende temmuzda olur dedim.birde antibiyotik verdi eşim ve bana.offf bu pko da nerden çıktı yaaaaaa.
slm şekerrr
tak bunu kafaya tamam mıı tak
öyle yapıcamm
ben iyiyim ..
sen nasılsın bakam...
aman ne takıcam beee....
ben şimdi elbise alamadım daha onun derdindeyim...
bu ay takılacak mevzular başka...
merhabalarrr yurdumun güzellllllllll bayanlariiiiiiii
Aman nebileyim pasi iyimiyim kötümüyüm:44: bu ay yumurtlama gözetmeksizin çalıştık, dün yumurtladım dünden öncekinin öncekisi gün olmuştu amaaaaaaaaaaaaaannnnnnnnnn üffffffffffffffffff sıkıldım beeeeeeeeee, ne bu böyle halvet manyağı olduk, saldım artık , kendimi dinledim ama çalışma yapmadım,
Tülüüüüüüüüüüşşşşşşşşşş naptın kız, halvet güzeliiiiii
geçmiş olsun canım..
bak korkulacak bişey yokmuş demekki...
bu ara çok kişide duyuyorum pco görünümü..
ama merak etme pco sendromu ile aynı şey değil...
hadi bakalım sen kafana takma...
gelecek en kısa zamanda bebeğin allahın izniyle...
korkma tatlım bu durum neredeyse herkeste var
hem pco görünümü sendromla aynı şey değil daha hafifmiş
benım de öyle doktprum bunu söyledii
ama soğan kürünü yap derim
teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız valla.deryacım soğan kürünü yapıcam bu ay bende.pasicim seninde inşallah en kısa zamanda gelicek meleğin.kızlar birde 21.gün ne hormonuna bakılıyor.
progestan canım
yumurtanın oluşup oluşmadığı ile ilgili sanırım
teşekkür ederim kızlar iyiki varsınız valla.deryacım soğan kürünü yapıcam bu ay bende.pasicim seninde inşallah en kısa zamanda gelicek meleğin.kızlar birde 21.gün ne hormonuna bakılıyor.
ben bu ay böyle yaptım.dün yumurtladım yaptım.ondan önceki 2 günde yaptım.valla artıkkk yapacak bişim kalmadı
cananımm balından yenmez çok güzeldiii sonrada tvmi izledimmkız biliyonmu ay tutlmasında tam yapmışızz
kızlar ben çıkıyorum okula gidicem hadi hepiniz öpüldünüzzzz
cananımm balından yenmez çok güzeldiii sonrada tvmi izledimmkız biliyonmu ay tutlmasında tam yapmışızz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?