Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

pembiqcim sende de vardı pko görünümü heralde ultrasonla göstermişmiydi doktor nasıl geçti sonradan ya.ve sen hiç aşılama falan düşünmedinmi 2.5 senede.

evet cANİM çatlamıssın.masalahhhh.bende geçen ayıı aklımda tutAMIYOM.BENİMKİDE 35.9 İDİ SONRA 36. 0 oldu sonrada 36.2 yavaş ilerliyom galibaa.ama akıntım bitti benim.dün çok vardi

pembiqcim sende de vardı pko görünümü heralde ultrasonla göstermişmiydi doktor nasıl geçti sonradan ya.ve sen hiç aşılama falan düşünmedinmi 2.5 senede.

evet tatlım benim hormonlarım normaldi ama görünümde vardı pko.. yani gelişimini tammlayamamış yumoşlar vardı minik minik.. dotorum bana 6 ay doğal yoldan deneyin dedi ben 1 sene gitmedim doktora birdaha.. bu arada soğan kürü yaptım ocak ayında ama 6 gün.. sonra bir ara hayıt tohumu içtim falan.. neyse geçen ayki muayenemde o görüntüden de eser kalmamıştı.. hormonlarda temiz çıktı.. yani bebek olmasaydı ben ağustos yada eylülde düşünüyodum aşılamayı artık

Ay tutulmasında halvete girilince bebişmi oluyormuşşş,ne varr yaniii siz girersinizde ben girememmiii bende halvetteydimmm

evet cANİM çatlamıssın.masalahhhh.bende geçen ayıı aklımda tutAMIYOM.BENİMKİDE 35.9 İDİ SONRA 36. 0 oldu sonrada 36.2 yavaş ilerliyom galibaa.ama akıntım bitti benim.dün çok vardi

benim geçen gün çok başım ağrıdı bi gece..
dayanılmaz şek,lde oyle kolay başım ağrımaz..
adet öncesi ağrır...
sabahta acaba hastamı oluyorum diye ateşimi ölçtüm 35.9 çıktı.
sonra arkadaşlar yumurtlama zamanı başağrısından bahsetti..
hatta o gece başım ağrıyor eşimin ısrarı üzerine halvetteydim..
hem soylendim başım ağrıyor diye hemde işimi gördüm

evet canımm başağrısı da oluyo mide bulantısı da.. bende 2 gün çektim onuu

selam kızlar
nasılsınız
nasıl yagmur yagıyor ankarada
benım evliliğmin 7. ayı bitti kızlar dün arkadaşım 7 aydır bebek yok sende vardır bişey dedi moralimi bozdu erken degıl mı 7 ay kaldı ki iki üç ayı bebek düşünmedik ki yumurtlama günümde birlikte olmadım hiç

ben de düşünmüyoruz çocuk dıyorum sinir oluyorum insanlara yaa

amannn seninki iyiyimiş,benim kasıklarım patlarcasına ağrıyordu,ayda bir oluyor kaçmaz dedim atladım kocişin üstünee

canım sen istemiyormusun ben anlamadım..
şartlandırma kendini..
keyfi düşün....
hem boyle şart koşup ilişki olunca olacağı varsada olmuyor...

canım bende çok istiyorum ama işte şu gün yapalım yada yapacaz diyince ben kendimi kasıyorum ya ve olmuyo çok kafama takıyorum moralim bozuluyo

cnım benimmm hiç takma kafana taktıkça olmaz inan..
ben 2buçuk senedir bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…