- 25 Mart 2011
- 2.101
- 106
- 163
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #34.341
Ayyyyy hadi inşallah bizim kız, batlarımız aynı ben pek umutlu değilim ama inş senden haberi alırız,
inşallah uğur getirmiştir canım....
insalalah tatlım.ama bakma ya benimdee umudum yokk gibiii
insallah canim benimmm.pasii ateşin kaç bugun
Yawrum, tv de bi astrolog çocuk düşüenler, ay tutulmasında çalışsın dedi, zamanlaman süper bebek
Kızzzzz yazdığımı okumadın mı televizyonda astrolog çocuk isteyenler ay tutulması gecesi çalışsın dediiiii
Süpersin yaniiiiiiiiiii
insalalah tatlım.ama bakma ya benimdee umudum yokk gibiii
insallah canim benimmm.pasii ateşin kaç bugun
benim lh 4.45 fsh 6.78 polikistikte bunların yüksek olması gerekiyormuş nasıl iş anlamadım.hormonların iyi dedi ama kiistler var yani pko görünümü var dedi.şimdi ben bu soğan kürünü içsem geçermi bu kistler adetimin 9.günü bugün başlasam.yumurtaya bi zarar verirmi bu soğan kürü.
benim lh 4.45 fsh 6.78 polikistikte bunların yüksek olması gerekiyormuş nasıl iş anlamadım.hormonların iyi dedi ama kiistler var yani pko görünümü var dedi.şimdi ben bu soğan kürünü içsem geçermi bu kistler adetimin 9.günü bugün başlasam.yumurtaya bi zarar verirmi bu soğan kürü.
kızlar benim kk da sorun var yaa sayfa açılmıyo bazen[/QUOT
bendede oluyoo.çıkıp geri giritom
kızlar benim kk da sorun var yaa sayfa açılmıyo bazen
kız astronot annesi
benim bu sabah ateş 36.4 çıktı:44::44:
senin kaç..
selam kızlar eşim artık cidi derecede bebek istiyo ve ben bişey yapamıyorum ya çok kötüyüm ya kendimi şartlayınca o iş olmuyo benim ne yapmam lazım bugün ovulasyon testinden yaptım bugün yumurtlama günüm bugün yapmamız lazım çünki yarın yok eşim ya bana bi yol gösterin ne olur zor durumdayım
kızlar benim kk da sorun var yaa sayfa açılmıyo bazen[/QUOT
bendede oluyoo.çıkıp geri giritom
bendede aynı sorun var..
sürekli çıkıp tekrar giriyorum..
iyi barii demek sorun bende değil kk da
canım benim sen bu hormon sonuçlarından anlıyomusun
kız astronot annesi
benim bu sabah ateş 36.4 çıktı:44::44:
senin kaç..
Selam hatunlarrr nasılsınızz bakemmmm:82:
kesin benim oglan astronot olcak.ayy kızım oluncada isimini aymi koysamcanim benim ateşşş 36.2.ama sen çatlamıssın haa.galib BEn yine çatlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?