Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

selam kızlar eşim artık cidi derecede bebek istiyo ve ben bişey yapamıyorum ya çok kötüyüm ya kendimi şartlayınca o iş olmuyo benim ne yapmam lazım bugün ovulasyon testinden yaptım bugün yumurtlama günüm bugün yapmamız lazım çünki yarın yok eşim ya bana bi yol gösterin ne olur zor durumdayım

benim lh 4.45 fsh 6.78 polikistikte bunların yüksek olması gerekiyormuş nasıl iş anlamadım.hormonların iyi dedi ama kiistler var yani pko görünümü var dedi.şimdi ben bu soğan kürünü içsem geçermi bu kistler adetimin 9.günü bugün başlasam.yumurtaya bi zarar verirmi bu soğan kürü.

Arkadaşım ben hiç denemedim ama kürlere belli bir zamanda başlamak gerekiyo, saraçoğlu açıklamıştı netten bak ya da topikteki kızlar biliyo ama bence zamanında başla

canım benim sen bu hormon sonuçlarından anlıyomusun

canım sen istemiyormusun ben anlamadım..
şartlandırma kendini..
keyfi düşün....
hem boyle şart koşup ilişki olunca olacağı varsada olmuyor...

kesin benim oglan astronot olcak.ayy kızım oluncada isimini aymi koysam canim benim ateşşş 36.2.ama sen çatlamıssın haa.galib BEn yine çatlamadım

ben anlamadım bu ay hiçbişeyden..
zaten oyle gün hesabı falanda tutmadığımdan..
iki gün üstüste 35.9 çıktı..
sonra 36.3 oldu
bu sabah 36.4 :44::44:
yazmıyorumda aklımda kalan..
acaba geçen ay nasıldı onuda hatırlamıyorum...:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…