- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #34.381
selam kızlar
nasılsınız
nasıl yagmur yagıyor ankarada
benım evliliğmin 7. ayı bitti kızlar dün arkadaşım 7 aydır bebek yok sende vardır bişey dedi moralimi bozdu erken degıl mı 7 ay kaldı ki iki üç ayı bebek düşünmedik ki yumurtlama günümde birlikte olmadım hiç
ben de düşünmüyoruz çocuk dıyorum sinir oluyorum insanlara yaa
aayyyyyyyy keşke hürrem kadar doğurgan olsaydımbenden olsa olsa sümsük hatice sultan olurr sen anne olduğun için valide dedim bebeğim kızma
evet canımm başağrısı da oluyo mide bulantısı da.. bende 2 gün çektim onuu
canım dediğim gibi ben daha önce boyle yumurtlama zamanı ağrı çektiğimi hiç bilmem...
ilk defa başıma geldi..
adet öncesi gibiydi..
hatta burdada dedim adetmi olucam acaba diye..:44::44:
amannn seninki iyiyimiş,benim kasıklarım patlarcasına ağrıyordu,ayda bir oluyor kaçmaz dedim atladım kocişin üstünee
aşkiitooomm bak sana yemin ederim ben de ilk defa bu ay yumurtlama zamanı tüm belirtileri ve ağrıları yaşadım.. belki de ilk defa çatladık bu ay
benim geçen gün çok başım ağrıdı bi gece..
dayanılmaz şek,lde oyle kolay başım ağrımaz..
adet öncesi ağrır...
sabahta acaba hastamı oluyorum diye ateşimi ölçtüm 35.9 çıktı.
sonra arkadaşlar yumurtlama zamanı başağrısından bahsetti..
hatta o gece başım ağrıyor eşimin ısrarı üzerine halvetteydim..
hem soylendim başım ağrıyor diye hemde işimi gördüm
cnım benimmm hiç takma kafana taktıkça olmaz inan..
ben 2buçuk senedir bekliyorum
benim sadece başım ağrıdı..
demekki o zaman benim yumurtalar çatlayamdaığı için kasık ağrısı yapıyormuş...
zaten beyinden salgılanan lh hormonu yumurtayı çatlatıyor..
beyin salgılayınca benim başım ağrıdı..
yani yumurtlarda sessiz sedasız çatladı o vakit
herşeyde vardir bi hayırrr.haydin bakalımnmm
ben senin o arkadaşına
sinir olurum boyle kendini bilmez tiplere...
demekki o arkadaş benim arkadaşım olsa ben şimdiye onu boğazlardım..
8 senede kimbilir kaç kere sorardı bana
ayyy çatladı tabiiii çatlamakla kalmadı döllendi bileeeee
sağol canım
sen gördün mü bebeği ultrasonda inşalah allah tamamına erdirir
o arkadaş da yeni evlendi hemen bebegi olacak sanıyor insan bi düşünür başkasına söylerken acaba ben de ugrasacak mıyım diye bi de çok yakın arkadaşım çok kırldım çok
işte ben hep yüzyüzeyim allah hiç birimizi böyle tiplerle muhatap etmesin
inşallah en yakın zamanda bebeğin gelir
ben adetliyim o yüzden bu aralar halvet yok ayın 24ünde de ilk defa yumurta takibine gideceğim
benim sadece başım ağrıdı..
demekki o zaman benim yumurtalar çatlayamdaığı için kasık ağrısı yapıyormuş...
zaten beyinden salgılanan lh hormonu yumurtayı çatlatıyor..
beyin salgılayınca benim başım ağrıdı..
yani yumurtlarda sessiz sedasız çatladı o vakit
cnım maalesef başına gelmeyen karşısındakini anlamıyor işte, sonrada düşünmeden konuşuyor..
ben çok erken öğrendim hamileliğimi ama daha netleşmedi canım pztesi tekrar hcg bakılacak ozman kesinleşecek allahın izniyle..
kızlarr bu arada yarın benim 28. günüm ve ben 14. gün çatladıysam ki öyle düşünüyorum yarın adet olmam gerekiyordu ve benim bugün adet ağrılarım başladı yaaa
cnım maalesef başına gelmeyen karşısındakini anlamıyor işte, sonrada düşünmeden konuşuyor..
ben çok erken öğrendim hamileliğimi ama daha netleşmedi canım pztesi tekrar hcg bakılacak ozman kesinleşecek allahın izniyle..
kızlarr bu arada yarın benim 28. günüm ve ben 14. gün çatladıysam ki öyle düşünüyorum yarın adet olmam gerekiyordu ve benim bugün adet ağrılarım başladı yaaa
hadi bakalım inşallah takibin uğur getirir sana..
kavuşursun bir an önce meleğine...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?