Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

Kızlarr şu belimin ağrısı beni mahvetti yaa,ilaç almak istemiyorum bugün iki defa ağrı kesici aldım elime sonra vazgeçtim,diyeceğim şukii batıma bugünü saymazsam 1 hafta var,eşimin yeğeni sağlık ocağında doktor yarın gidip kan versem varsa yoksa belli olurmu,ona göre ilaç alayım diyorum,çok fenayım çokk...

bence dayanılmayacak ağrın varsa.
git kan ver ona göre ilaç al derim

tatlım 1 hafta kala çıkabilir tabı bak Ezgiyeeee

hadi git verr

Geçmiş olsun tatlım,üzülmek yok tamammııı

yok canım üzülmedim hiç hayırlısı böyleymiş ilk 2 ay gerçkten üzülmüştüm çünkü hemen olacak sanmıştımöyle değilmiş tbii birde çok ta illede olsun diye diretmekte iyi değil akışına bırakmak en güzeli olursaaaa başımız gözümüz üstüne olmazsada canımız sağolsun hayatı yaşamaya devam ederiz ona göre planlar yaparız,acayip bi dinginlik olgunluk çöktü banaa kııı

pembig sen hamilesin çok şükür rabbim ettiğim duaları kabul etti okadar çok sevindimki gerçi ben hissetmiştim hatta seni heyecanlandırmamak adına bişey demedim sadece üstü kapalı ateşinin 36,7,36,8 civarında çıkacağını söyledim zaten bu gebelik işaretidir senin çözmeni bekledim bide sana bu ay hamiş kalırsan bizi bırakmıcaksın demiştim hatırladınmı rabbime şükürler olsun tebrik ederim inanki karderşim gibi sevindim darısı basıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…