- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #34.841
biz ilk defa bu kadar çok çalıştığımız için fazla zorlanmadık
bizim 9.-11.-14.-16.-18.-20. günler olmuştu..
ama ovulasyon testleri senin için iyi tatlım bütün ay ilişkiye gerek kalmaz böylelikle
kızlaarrr tickerımı da yaptımmmmm
aynen cnm..
bende 11.13.15.16.17.19.18i yapamadik insallah o gun yumurtlamamisimdirr 16.gun pozitif cikti poziotiften sonra 24 36 saat sonra catliomus ama her gun calistigimiz icin o ara 18.gune sperm dayanamamistir diye dusunuom egerki o gun yumurtladiysam offff
ama bence belirtiler kisiden kisiye degisio ya insanlar bunyesini tanidiklari icin normal olarak farkli bisi gorunce hemen atliolar bende onlardan biriyim sahsenama gercekten bence ben bu ay hamileyim
ayyy hadi inşallah tatlımm şansın çok yüksek görünüyorr
inşallah canım benim,emin ol kendimden çok sizlerin (daha önce anne olmayanların)benden önce hamile kalmasını istemiyorsam ne olayım,ama işte Rabbim kime nasip ederse ona gönderiyor...Benimkisi ne zaman olursa farketmez,benim bu ergenler bazen canımı çok sıkıyor bebek isteğinden vazgeçesim geliyor,hayırlısı bakalımm...
insallah cnm hamileysem bu ay izine nasil gidicemm.. arabayla gitcez turkiyeye gemi fln nasil olucakk :44:
kızlaarrr tickerımı da yaptımmmmm
iiiiiiiiiiihhhh muhtemelen ilk aylarda okadar uzun yolculuk tavsiye edilmez tatlım yaaa
OYYYY oyyyyyyyyy çok gezdim yine çarsılardaaa.
aff buyur ticker ney gııı,ay bismillah du bakalım yeni bişey daha öğrenecem
OYYYY oyyyyyyyyy çok gezdim yine çarsılardaaa.
hadii yaaa ne acidan onermiolar bilionmu
ne yaptin kiz o kadar carsida alisverismi kendinee
kiz bnm kasikalrim agrioo hafif hafif simdiden bole olursa 9 ayim nasil gecicek yaaa
yok kuşum yaaaaa.babamA ve kayınbabama babalr günü hediyesi aldım.ama çarşııı çok kalabalıkk bide karnıma sancılar girdii.ayhan hemen geri getirdiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?