Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

aynen cnm..
bende 11.13.15.16.17.19.18i yapamadik insallah o gun yumurtlamamisimdirr 16.gun pozitif cikti poziotiften sonra 24 36 saat sonra catliomus ama her gun calistigimiz icin o ara 18.gune sperm dayanamamistir diye dusunuom egerki o gun yumurtladiysam offff

ayyy hadi inşallah tatlımm şansın çok yüksek görünüyorr

ama bence belirtiler kisiden kisiye degisio ya insanlar bunyesini tanidiklari icin normal olarak farkli bisi gorunce hemen atliolar bende onlardan biriyim sahsenama gercekten bence ben bu ay hamileyim

inşallah canım benim,emin ol kendimden çok sizlerin (daha önce anne olmayanların)benden önce hamile kalmasını istemiyorsam ne olayım,ama işte Rabbim kime nasip ederse ona gönderiyor...Benimkisi ne zaman olursa farketmez,benim bu ergenler bazen canımı çok sıkıyor bebek isteğinden vazgeçesim geliyor,hayırlısı bakalımm...

kiz bnm kasikalrim agrioo hafif hafif simdiden bole olursa 9 ayim nasil gecicek yaaa

aff buyur ticker ney gııı,ay bismillah du bakalım yeni bişey daha öğrenecem

canım mesajlarımda çıkan altta çıkan resim varya bebişimin haftasını gösteren o işte

OYYYY oyyyyyyyyy çok gezdim yine çarsılardaaa.

hoşgeldin bebişimmm

hadii yaaa ne acidan onermiolar bilionmu

yaa uzun yol yolculuğu hele insanın dengesini çok fena bozuyo be tatlım ama tabiki doktorun senin durumuna göre söyler sana

kiz bnm kasikalrim agrioo hafif hafif simdiden bole olursa 9 ayim nasil gecicek yaaa

bebikim 9 ay boyunca kasık ağrısı olmaz,kişiden kişiye değişir ama genelde ikl üç ay biraz rahatsız eder seni uyku hali bulantılar kasık ağrısı v.s ondan sonra geçer taa doğuma bir ay kalana kadar rahat geçer,doğuma 1 ay kala bu defada uyku düzenin bozulur yürürken rahatsız olursun göbeğin çok büyürse nefes daralması olur ara ara skılırsın bunalırsın huzursuz olursun duygusal olursun,olursunda olursun yanee,hamile kalmakla iş bitmiyorr.....

pempeeeeeeeeeee yuvana dönmüşşün yawrumm.......ohhhhhhh üzerine bide test iyi gelmiştir.tekrar hayırlı ugurluu olsunn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…