Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

iilik tatlım nolsun evime geldim bugün
ortalık toz olmuş yemek de yok
ama hiçbişey yapasım da yok
senden naber şekerrr

Boşver tatlım ne temizliyecen yine kirlenmiyecekmi valla bende üç gündür yemek dışında hiçbişey yapmadım,sıpaları çalıştırıyorum oğlan yerleri süpürür kız bulaşıkları makinaya atar kociş ütü yapar filan,bende bebek yapmayla meşgulum şimdiden hazırlıyorum onları,hep benmi bakacam onlara birazda onlar bana baksın dimi yaneee

kocise aldirrrr bu arada su an sen temizlik fln yapma bence zorlama kendini hele bi iyice yerlessin yerini bulsunn bence dikkat etme bosverr bu arada yaz temizligini yapmismiydin

yapmıştım tatlım ama yağmur yağınca pencereler battı gene gerçi artık umrumda değil yaaa neyse

cnm ya calismalar finito
off SIKILDIM calis caliss cinsellikten sogudum resmen bu nedir kardesim yaaa
bnm bat 26 si cnm..
ben ovul testinde 16.gun pozitif gordumm 17.gunde de goguslerim sisti acio cok ve bugun 22.gunum cok erken acimaya basladii hamilemiyim neyim bide bugun kasigimda batma varrbasladim yinee

Hiç sorma hele ben resmen sapık oldum çıktım töbe töbeee,yorgunluk morgunluk dinlemiyom gün aşırı kocişi halvete götürüyorum yakında evden kaçarsa hiç şaşmam.
inşallah Rabbim bu çalışmaların mükafatını verecek bizlere tatlım sabretmek gerek
belirtilere kaptırma kendini kuşum,sonra 1 hafta kendimize gelemiyoruz

ağostostaaa-ayy vallahi yazını okuyunca ağustos geçti içimden
cok kotusun ama benim icime bu ay hamile oldugum doguyo gercektenn
yapmıştım tatlım ama yağmur yağınca pencereler battı gene gerçi artık umrumda değil yaaa neyse

off ben daha baslamadim bile hava yokki burada hep yagmur yagioo halilari da yikayamiommcamda silemiom artik izinden gelince yapicam benn ama hamile oldugum icin sanirim bu yaz annemi yagiricam yapamicam temizlik memizlik

herseyin hayilrisi ama artik calisma anlaminda yoruldum her ay gun asiri cok agir gelmeye basladii:93:

biz ilk defa bu kadar çok çalıştığımız için fazla zorlanmadık
bizim 9.-11.-14.-16.-18.-20. günler olmuştu..
ama ovulasyon testleri senin için iyi tatlım bütün ay ilişkiye gerek kalmaz böylelikle

ama bence belirtiler kisiden kisiye degisio ya insanlar bunyesini tanidiklari icin normal olarak farkli bisi gorunce hemen atliolar bende onlardan biriyim sahsenama gercekten bence ben bu ay hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…