- 14 Şubat 2011
- 2.634
- 72
- 108
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #34.821
iilik tatlım nolsun evime geldim bugün
ortalık toz olmuş yemek de yok
ama hiçbişey yapasım da yok
senden naber şekerrr
bende iyiyim cnm allaha sukurr ama bosver yemek yapma derdiyle ne ugrasicn yoldan gelmissin disaridan sole bisi
kızlar bu arada ben yarın kan vericem tekrar pztesiyi bekleyemiycem
ama hcg de düşme olsaydı idrar testim okadar net çıkmazdı bugün heralde
çıkmazdı kuşumm,vesvese yapma kendine rahat oll
hadi yemeği öyle halladerim de tozların alınması lazım ama
u arada hiranur senden nbr gulum
ben ne zaman hamile kalicamm
kocise aldirrrr bu arada su an sen temizlik fln yapma bence zorlama kendini hele bi iyice yerlessin yerini bulsunn bence dikkat etme bosverr bu arada yaz temizligini yapmismiydin
bebikim iyi diyim iyi olurum belkibugün nette bakmadığım site kalmadı araştırmalar içersindeyim,yakında diploma verseler şaşmayın
sen napıyorsun kuşum iyimisin,nasıl gidiyor çalışmalar,batına kaç gün var.?
ben ne zaman hamile kalicamm
kuzuum sabıırrrrr.. allahtan herşeyin hayırlısını iste.. bak zamanımız gelince nasıl dökülüyoruz tek tekk.. sizinde hayırlısıyla zamanınız gelecekk
cnm ya calismalar finito
off SIKILDIM calis caliss cinsellikten sogudum resmen bu nedir kardesim yaaa
bnm bat 26 si cnm..
ben ovul testinde 16.gun pozitif gordumm 17.gunde de goguslerim sisti acio cok ve bugun 22.gunum cok erken acimaya basladii hamilemiyim neyim bide bugun kasigimda batma varrbasladim yinee
cok kotusun ama benim icime bu ay hamile oldugum doguyo gercektennağostostaaa-ayy vallahi yazını okuyunca ağustos geçti içimden
yapmıştım tatlım ama yağmur yağınca pencereler battı gene gerçi artık umrumda değil yaaa neyse
herseyin hayilrisi ama artik calisma anlaminda yoruldum her ay gun asiri cok agir gelmeye basladii:93:
Hiç sorma hele ben resmen sapık oldum çıktım töbe töbeee,yorgunluk morgunluk dinlemiyom gün aşırı kocişi halvete götürüyorumyakında evden kaçarsa hiç şaşmam.
inşallah Rabbim bu çalışmaların mükafatını verecek bizlere tatlım sabretmek gerek
belirtilere kaptırma kendini kuşum,sonra 1 hafta kendimize gelemiyoruz
cok kotusun ama benim icime bu ay hamile oldugum doguyo gercektenn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?