- 14 Şubat 2011
- 2.634
- 72
- 108
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #34.801
yaa tatlım sana umut vermiş olmak istemiyorum ama benim tek belirtim bel ağrım ne göğsümde bişey var ne başka bişey, sadece dayanılmaz bel ağrım oluyor o da 2 gündür, ateşim bile bi düşüyo bi çıkıyo yanii.. onlara da fazla güvenmemek lazım
pembiggggg çok sevindim hayırlı olsun iş yoğunlıuğumdan giremiyorum haftalardır. allah kucağına almayı nasip etsin kendi haberim olsa bu kadar mutlu olurdum bu ay neler yaptın benim 3 aydır olmuyo. tavsiyelerin neler lütfeen yazz:))))
Yok banane umut verdin bikeremŞaka bi yana benimde ateşim 3 gündür sabahları 36.7 36.8 öğlenden sonraları 37.1 37.3 arası gidip geliyor,avuçlarım ayaklarım ve yüzümden sanki alev fışkırıyor, yok ya ben dersimi aldım,hiçbişeyi hamileliğe yormayacam,nisan ayında baya kaptırmıştım kendimi elim göbeğimde hamileyim diye dolaşıyordum evin içinde
arısütü polen .... dediklerini ayrı ayrımı satın alalım nasıl yani ???birde reglinin kaçıncı gününden itibaren saydın??
canım ya ilişki sonrası neler tavsiye ediyosun???
ayy inşallah bu ay iyi haberi alacaksın cnımm..
bak birde 2-3 gün önce ben de aşırı ağız kuruluğu başladı hamilelikle ilgilimi bilmiyorum ama okadar su içmeme rağmen dilim damağım yapışıyo resmen
evet canımm ağız kuruluğuda belirtiymiş,uzman olduk artık araştıra araştıra..Bende bugün bel ağrısı ve ateş dışında hiçbişey yok,göğüslerde filan hiçbir değişiklik yok,çok araştırdım bugün yerleşmeden dolayı bel ağrısı oluyormuş,hatta iki büklüm geziyordum diyenler var,hayırlısı artık nasipte varsa gelir yoksada dua edip zamanını bekleyecez yapacak bişey yok
pembig kusura bakma bişey sorcam bu tek kavanozdamı satılıyo adı bu şekildemi geçiyorrr
çok teşekkür ederim canım sağol deniycem :)
özleeeeeeeeeeeeeemmmm
nbr annecikk
bende ole gecmise baktim azz...
napion bakim
iilik tatlım nolsun evime geldim bugün
ortalık toz olmuş yemek de yok
ama hiçbişey yapasım da yok
senden naber şekerrr
kızlar bu arada ben yarın kan vericem tekrar pztesiyi bekleyemiycem
ama hcg de düşme olsaydı idrar testim okadar net çıkmazdı bugün heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?