Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

Yok banane umut verdin bikerem Şaka bi yana benimde ateşim 3 gündür sabahları 36.7 36.8 öğlenden sonraları 37.1 37.3 arası gidip geliyor,avuçlarım ayaklarım ve yüzümden sanki alev fışkırıyor, yok ya ben dersimi aldım,hiçbişeyi hamileliğe yormayacam,nisan ayında baya kaptırmıştım kendimi elim göbeğimde hamileyim diye dolaşıyordum evin içinde

canım benimm çok teşekkür ederimm.. rabbim sizi de bekletmesin daha fazla inşallah..

valla bu ay çok çalıştım olması için
ilk olarak rahim filmi çektirdim..
sonra ben hergün bal+arısütü+polen+propolis karışımı yedim ve eşimede hersabah keçiboynuzu pekmezi yedirdim..
bu ay ilk defa günaşırı ilişki oldu tabii gebeliğimi erken öğrendiğim için erken bitti bizim çalışmalar

ayy inşallah bu ay iyi haberi alacaksın cnımm..
bak birde 2-3 gün önce ben de aşırı ağız kuruluğu başladı hamilelikle ilgilimi bilmiyorum ama okadar su içmeme rağmen dilim damağım yapışıyo resmen

arısütü polen .... dediklerini ayrı ayrımı satın alalım nasıl yani ??? birde reglinin kaçıncı gününden itibaren saydın??

yok tatlım bu saydıklarım karışım halinde satılıyo marketlerde zaten hergün 1 tatlı kaşığı yiyosun hatta eşine de yedir benimkinin polen alerjisi olduğu için yediremedim
adetimden gün saymadım valla esti başladım yemeye

evet canımm ağız kuruluğuda belirtiymiş,uzman olduk artık araştıra araştıra..Bende bugün bel ağrısı ve ateş dışında hiçbişey yok,göğüslerde filan hiçbir değişiklik yok,çok araştırdım bugün yerleşmeden dolayı bel ağrısı oluyormuş,hatta iki büklüm geziyordum diyenler var,hayırlısı artık nasipte varsa gelir yoksada dua edip zamanını bekleyecez yapacak bişey yok

inşallah gelecek tatlımm sabah akşam her duamda varsınız.. hamilelerin duası kabul olurmuş ya daha çok dua ediyorum artık size :116:

pembig kusura bakma bişey sorcam bu tek kavanozdamı satılıyo adı bu şekildemi geçiyorrr

canım büyük marketlerde balların olduğu reyonlara bak anavarzanın 200 gr lık minik kavanozu var süper mix ti galiba içinde bunlar var, 16 tl falandı fiyatıda galiba.. mutlaka all

Son düzenleme:
kızlar bu arada ben yarın kan vericem tekrar pztesiyi bekleyemiycem
ama hcg de düşme olsaydı idrar testim okadar net çıkmazdı bugün heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…