- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #34.941
canlarimmm kocam beniiii film izlemeyee çagrıyooooo.ben internetiii kestiriyorum yarın.artık görüşemeyebilirizz.sizlkeri tanıdıgıma çok memnun oldum.inşalalh ara ara girip hamile haberleriniz alcamm.herkese iyi aksamalarr.bir zamanalar bi yaw vardiii dersiniz hep inşalalhh
ayyy tülücümmmm
duygulandırdın beni....
inşallah ettiğin dualar senide bulsun ve her nerde dileyen el açıp dua eden bebeğini bekleyen herkesi bulsun
benimkiler adet öncesi hep acır
kız niye interneti kestiriyosun
boyle veda konuşması gibi
sen ütün güzelliklri hakediyosun tatlımm.emin ol anne olcaksınn.ben biliyor ve hissediyorum.allah seni boynu bükük bırakmazz.öylee büyüktürkiiiii
buayyy hamilelik için acısın insalahh
canlarimmm kocam beniiii film izlemeyee çagrıyooooo.ben internetiii kestiriyorum yarın.artık görüşemeyebilirizz.sizlkeri tanıdıgıma çok memnun oldum.inşalalh ara ara girip hamile haberleriniz alcamm.herkese iyi aksamalarr.bir zamanalar bi yaw vardiii dersiniz hep inşalalhh
pasicanim veda konusması zaten buuuu.biraz kafamı dinliycem artık tatil falanda araya giryiiyoo.aallah beni sag bırakırsa 2-3 ay sonra yeniden gelcemm.beni soranlara tülay gitti hepinizi seviyo dersinnn
offffffff çok canım sıkılıyorr daralıyorum bunalıyorummm
niye canım hayrdır nasılsın nasıl gidiyo
ayy bilmiyorum tatlım,hava çok sıcak ondan olsa gerek,bide ara ara ateşş basıyooo bunaldım yaaa
burasıda br alem haa.. bşey oluyor gözlerim doluyor sna biri bişey yazıyor yüzüm gülüyor.. Allah buradki ve tüm isteyenleri ve beni de en yakın zamanda bebeklerimize kavuşturur inşAllah.. İnşallah bu aylarda..
burasıda br alem haa.. bşey oluyor gözlerim doluyor sna biri bişey yazıyor yüzüm gülüyor.. Allah buradki ve tüm isteyenleri ve beni de en yakın zamanda bebeklerimize kavuşturur inşAllah.. İnşallah bu aylarda..
selam kızlar bat ı yaklaşan var mı?
amiiiiiiiinnnnn canım hepimiz inşallah en yakın zamanda hamile kalırız.beklemek çok yıpratıyorr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?