Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

canlarimmm kocam beniiii film izlemeyee çagrıyooooo.ben internetiii kestiriyorum yarın.artık görüşemeyebilirizz.sizlkeri tanıdıgıma çok memnun oldum.inşalalh ara ara girip hamile haberleriniz alcamm.herkese iyi aksamalarr.bir zamanalar bi yaw vardiii dersiniz hep inşalalhh

kız niye interneti kestiriyosun
boyle veda konuşması gibi

ayyy tülücümmmm
duygulandırdın beni....
inşallah ettiğin dualar senide bulsun ve her nerde dileyen el açıp dua eden bebeğini bekleyen herkesi bulsun

sen ütün güzelliklri hakediyosun tatlımm.emin ol anne olcaksınn.ben biliyor ve hissediyorum.allah seni boynu bükük bırakmazz.öylee büyüktürkiiiii

benimkiler adet öncesi hep acır

buayyy hamilelik için acısın insalahh

kız niye interneti kestiriyosun
boyle veda konuşması gibi

pasicanim veda konusması zaten buuuu.biraz kafamı dinliycem artık tatil falanda araya giryiiyoo.aallah beni sag bırakırsa 2-3 ay sonra yeniden gelcemm.beni soranlara tülay gitti hepinizi seviyo dersinnn

sen ütün güzelliklri hakediyosun tatlımm.emin ol anne olcaksınn.ben biliyor ve hissediyorum.allah seni boynu bükük bırakmazz.öylee büyüktürkiiiii

buayyy hamilelik için acısın insalahh

kız tülay sen niyetine girdin beni ağlatacaksın kesin..
yem,n ederim gözyaşlarıma hakim olamıyorum şuan...
güzel dileklerin için binlerce teşekkürler canım..
daha fazla yazamıcam

nıye kestırıyorsun kı ıyıydık boyle

pasicanim veda konusması zaten buuuu.biraz kafamı dinliycem artık tatil falanda araya giryiiyoo.aallah beni sag bırakırsa 2-3 ay sonra yeniden gelcemm.beni soranlara tülay gitti hepinizi seviyo dersinnn

canım hepimiz tatile gidicez..
ama interneti kestirme...
gel sık sık..
bende gidiyorum 26 haziranda 1ay yokum..
tatile gitmeden gel yine

Aaaaa tülayyyy niye kestiriyorsun yaa netiii,çok üzüldüm amaa seni özleyecezzz canımm

ah be gülüm neden kestiriyosun interneti yaaa daha sana hamileyim diye müjde vercektim özleyecem seni ama gir unutma bizleri tamammı

burasıda br alem haa.. bşey oluyor gözlerim doluyor sna biri bişey yazıyor yüzüm gülüyor.. Allah buradki ve tüm isteyenleri ve beni de en yakın zamanda bebeklerimize kavuşturur inşAllah.. İnşallah bu aylarda..

amiiiiiiiinnnnn canım hepimiz inşallah en yakın zamanda hamile kalırız.beklemek çok yıpratıyorr.

amiiiiiiiinnnnn canım hepimiz inşallah en yakın zamanda hamile kalırız.beklemek çok yıpratıyorr.

çok yıpratıyor hemde başka bişey düşünemez oldum.. sürekli bebek, gebelikle ilgili konuşuyorum sanırım ben.. eşim galiba sıkıldı bu durumdan.. başka bişey konuşasımda yok ki naapaym.. bide çok çok ağlamak istiyorum... yarın olmadı kendi kendime oturup şöyle bir iki saat ağlıyayımda açılayım biraz yatmaya gidiyorum ben, görüşürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…