Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

evet tatlım hepimiz öyleyiz ama ağlama elbet birgün bizde anne olacağız.

burdayım burdayım bir topık okuyodum bır sayfa maşallah içini dökmüş kızcagız

canım adetin 21.günü bi test yapılıyormuş o test aç karna mı yapılcak ve ben adetin 3.günü hormon testleri yaptırdım ama çok az ekmekle çay içmiştim acaba o etki etmişmidir sonuçlarıma.çünkü sonuçlarım gayet normalmiş lh4,45 fsh6.78 prolaktin13.30 ama doktora gittiğimde pko görünümü var dedi.

testlerın çogunlugu aç karnına yapılır ama hormon testlerınde de aç karınına olur fakat toklukta çok etkılemez glıkoz oranını fılan yükseltır pko çıkmış olabılır stres yapma yumurta geliştırıcı klomen serophene verebılır sana

Bende duphaston ıctım duzenlı olan duzenı bozdum 1 hafta once oldum yarın hormon testlerı yaptırcam bakalım ne olacak. Bu arada gecen ay dr a gıttıgımde pco teshısı koydu bana

tamam canım çok sağol ama benim 2tane yumurtam varmış tabi çatlarsa diğer tarafımda varmış pko gösterdi çok küçücük bişeyler vardı ama diğer taraf normal dedi.

Bende duphaston ıctım duzenlı olan duzenı bozdum 1 hafta once oldum yarın hormon testlerı yaptırcam bakalım ne olacak. Bu arada gecen ay dr a gıttıgımde pco teshısı koydu bana

off bu pko nerden çıktı sana da geçmiş olsun canım bende yeni öğrendim ama benim adetlerim çok düzenlidir pek şaşmaz sadece hafif tüylenme var oda kendimi bildim bileli var.ama çıktı işte ve hep bununla yaşayacakmışız kötü tarafı.

bugün yumurtlamamın 2.günü ama biz daha hiç çalısmadık bu ay nedense öyle üstüne düşmüyorum canımız ne zaman isterse işte bazı şeyler nasip kısmet önüne geçemeyiz...
geçen ay baya hüsran yasadım hala idrar testim çirf çizgi olarak duruyor...ama renksiz çift çizgi
bu ayda böyle deneyleim canımız ne zaman isterse ....
bu ay henüz çatlamadım sanırım içbir belirti yok sadece şimdi farkettim gögüslerim haif şiş
2 gündürde ateşim 36,0

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…