- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #34.961
çok yıpratıyor hemde başka bişey düşünemez oldum.. sürekli bebek, gebelikle ilgili konuşuyorum sanırım ben.. eşim galiba sıkıldı bu durumdan.. başka bişey konuşasımda yok ki naapaym.. bide çok çok ağlamak istiyorum... yarın olmadı kendi kendime oturup şöyle bir iki saat ağlıyayımda açılayım birazyatmaya gidiyorum ben, görüşürüz...
burdayım burdayım bir topık okuyodum bır sayfa maşallah içini dökmüş kızcagız
canım yumurta çatladıktan kaç gün sonra kanda öğrenebiliriz
burdayım burdayım bir topık okuyodum bır sayfa maşallah içini dökmüş kızcagız
çatladıktan sonra 14.gunden sonra cnm
canım adetin 21.günü bi test yapılıyormuş o test aç karna mı yapılcak ve ben adetin 3.günü hormon testleri yaptırdım ama çok az ekmekle çay içmiştim acaba o etki etmişmidir sonuçlarıma.çünkü sonuçlarım gayet normalmiş lh4,45 fsh6.78 prolaktin13.30 ama doktora gittiğimde pko görünümü var dedi.
saol canım daha erken çıkmazmı bazıları 10gün sonra yaptırınca sonuç almış bide değer ne kadar olunca hamile oluyoz hazır ebeyi bulmuşken sorayım dimi
testlerın çogunlugu aç karnına yapılır ama hormon testlerınde de aç karınına olur fakat toklukta çok etkılemez glıkoz oranını fılan yükseltır pko çıkmış olabılır stres yapma yumurta geliştırıcı klomen serophene verebılır sana
0-10 arası kesın sonuç degıldır 5 ten yukarısı rısktır ertesı gun tekrarlamak gerekır 10 dan yuksekse zaten gebelık vardır
Bende duphaston ıctım duzenlı olan duzenı bozdum 1 hafta once oldumyarın hormon testlerı yaptırcam bakalım ne olacak. Bu arada gecen ay dr a gıttıgımde pco teshısı koydu bana
Günaydın kızlar,herkese mutlu bir hafta sonu diliyorum..
iyilik sağlık tatlım senden naber..?
nisbhr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?