Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

ben de iiyim canım bebekle yatıp bebekle kalkıyorum bu aralar.senin belin nasıl oldu geçtimi?

Rabbim çok büyük kimseyi boynu bükük bırakmazz,,,, yakında meleğinle gerçekten beraber yatıp beraber kalkarsınız inşallahhhh
belim bugün çok iyi şükürrr,kasık ağrımda geçti ateş basmasıda vardı oda geçti,ama bugün ağzım damağım kupkuru oluyor,oda sıcaklardan olsa gerek...

aminnnn canım inşallah.ama bence sıcaklardan değil bebiş seni susuz bırakıyordur canım.

17 haftalık yazıyor tickerda cinsiyeti belli mi canım kaçıncı bebeğin olacak inşalah.

evt erkek bebegımız olacak inşallah ılk bebegım bende yolunu gozeledım bır dusum oldu evlılıgımın ıkıncı ayında sonra 9ay sonra geldı ama surecte cok ıstedım hemen tedavıye basladım subatta asılamam olacaktı kıst cıktı doktorum mart ayına erteledı dkhapı verdı 4 gun ıctım sonra bıraktım tekrar kananam basladı sogan kuru yaptım mart ayını beklerken asılama ıcın bebegım geldı süpriz yaptı inşallah sızede beklemedıgınız bır anda süpriz yapar bebişiniz

ne güzel canım gerçekten bir mucize demekki rabbim senin sıkıntını anlamış ve çok bekletmemiş seni.soğan kürü de belki kistini yok etmiştir ve sebep olmuştur.bende de pko görünümü var dedi doktor bu ay adet olunca bende soğan kürü yapcam belki etkisi olur tabi inşallah adet olmam.ismi bellimi bebişin?

inşallah cnm ismi henüz belli degil saglıkla buyusun yeterkı ılk 3 ayı düşük tehlıkesı vardı sureklı yattım sımdı ıyıyım cok sukur o sıkıntıdan isim düşünemedik bile artık baslarım araştırmaya

çok şükür atlatmışsın canım o dönemi hamile kalmakla bitmiyor derdimiz birde acabalar başlıyor değilmi.düşer mi sağlıklı olurmu yediklerim etkilermi ve daha bir sürü şey offf çok zorr gerçekten.hakkımızda hayırlısı.

evt aynen oyle rabbım saglıkla versınde bütün zorlukları bile güzel hala bulantılarım devam edıyo ama cok mutluyum belım cok agrıyo gezemıyorum ama cok mutluyum her zorlugu benı mutlu edıyo rabbım sızede nasıp etsın her adet donemınde tek cızgıyı gormekten aglardım şimdi mutluluktan rabbım sızde mutluluk gözyaşlarını nasip etsin tez zamanda tanıdıgım tanımadıgım için tüm kalbimle dularım hep sizinle

meraba kızlar ben yeni katıldım kadınlar kulübüne :) 7 aylık evliyiz hiç korunmadık ama hamile kalamadım.Doktora gittik iltihap varmış ilaç verdi kullanıyorum hala.bu ilaçlar bittiğinde hemen hamile kalabilir miyim? :S çünkü doktorum iltihap engellemiş demişti.. o kadar çok istiyoruz ki bi bebişimz olsun

merhaba arkadaşlar nasılsınız bnm de beta hcg testim 15.96 çıktı sizce hamilemiyim bilgilendirirseniz sevinirim.....
adetime 7 gün var daha....dr moralimi bozdu daha çok erken sevinme dedi....

öncelıkle şunu söyleyim fazla kafana takma bende cok taktım psikoljık olmuyo bu bebişler arkadasım sogan kurünü dene içini temizler

aramıza hoşgeldin,geçmiş olsun cnm hemen hamile kalıp kalmayacağını Allah bilir,ama sana tavsiyem soğan kürünü uygula,gerçekten işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…