Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

yok benim başıma gelmedi ama burda yaşayanları okudum olabilir yanii

iyiyim canım çok şükür.. sen nasılsın?

ben de iiyim canım ama birazda iyi değilim aslında yaw bu doktorun pko görünümü var demesi çok sinirimi bozdu durmadan araştırma yapıyorum.ama gösterdi bana çok hafifti diğer tarafsa normaldi 2tane yumurta gösterdi.hiç geçmezmi dedim yok o sana hep arkadaş olacak dedi offfffffff.neyse boşver beni sen iyimisin canım ağrın geçmemiş çok yorma kendini mümkün olduğunca istirahat et kızımıza ii bak.

hoşbuldum canım keyifler nasıl bakalım pembiqcim sen nasılsın ve diğer arkadaşlarım nasılsınız?

iyidir canım benim reglim sinyal vermeye başladı,karnımın alt kısmında inceden inceden bi ağrı başladı...sen nasılsın tatlım,,,yaa ben yine acıktım içim kıyılıyorr daha üç saat olmadı yemek yiyelii...Ben ekmek arası bişeyler hazırlıyım geliyorum,,

yaaa tatlımm sıkma canını geçmese benimki geçmezdii ben de gözlerimle gördüm o görüntüyü ama gene geçen ay tertemiz olduğunu da gözlerimle gördüm öyle de bir geçiyoki valla

soğan kürüüüüüüü:128::128:

ayy tek benzemeyn belirtimiz bu heraldee seninki senin iştahını açtı maşallah benimki de benimkini kapadı, 3 gündür ağzıma lokma girmeye çalışıyo ama nafilee 1,5 kg vermişim

evet canım bende düşünüyorum soğan kürü ama şimdi benim 11.günüm adet olalı.şimdi içsem yumurtalara bi zarar verirmi acaba.

ayy tek benzemeyn belirtimiz bu heraldee seninki senin iştahını açtı maşallah benimki de benimkini kapadı, 3 gündür ağzıma lokma girmeye çalışıyo ama nafilee 1,5 kg vermişim

Benimkimiiikız dur daha bişey yok,hamile moduna girerim bakk Kıyamam yaaa,geri alırsın o kiloları hemde fazlasıyla,

tamam canım çok sağol şimdi hemen kaynatıyorum.hem ne olcak ki dimi antibiyotik falan değil herzaman yediğimiz bişey.

kaynat canımmm şifa olur inşallahh,hem zararı olsa bu kadar bayan kullanmazdı,bi arkadaş 2 yıllık uğraştan sonra bıraktı doktoru tedaviyi filan,eltisi bi sabah tv de duymuş soğan suyunu,hemen tel ediyor ve söylüyor,ne zaman başlayacağını söylemiyor oda o gün adetinin 2.günündeymiş hemen kullanmaya başlamış,ve üstüne adet görmemiş,bebişinin gelmesine sanırsam 10 gün filan var...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…