- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #35.141
cvp attım cnm sakin ol bu kadar stres yapma
hoşbuldum canım keyifler nasıl bakalım pembiqcim sen nasılsın ve diğer arkadaşlarım nasılsınız?
Belki bugün geri gelir dedim gelmedi az önce uyandım.budamı klomenin marifeti acaba buda hayatımda bir ilk hep uzun sürerdi.. yazmıyorum mesaj 10dakika dolmamış.SEndede oldumu hiç veya böyle olan biriler, varmı duyup bildigin
yok benim başıma gelmedi ama burda yaşayanları okudum olabilir yanii
Sağol ezgi paniğimi aldın biraz yemek yicem şimdi çokkkkk teşekkür ederimmmm
iyiyim canım çok şükür.. sen nasılsın?
hoşbuldum canım keyifler nasıl bakalım pembiqcim sen nasılsın ve diğer arkadaşlarım nasılsınız?
ben de iiyim canım ama birazda iyi değilim aslında yaw bu doktorun pko görünümü var demesi çok sinirimi bozdu durmadan araştırma yapıyorum.ama gösterdi bana çok hafifti diğer tarafsa normaldi 2tane yumurta gösterdi.hiç geçmezmi dedim yok o sana hep arkadaş olacak dedi offfffffff.neyse boşver beni sen iyimisin canım ağrın geçmemiş çok yorma kendini mümkün olduğunca istirahat et kızımıza ii bak.
iyidir canım benim reglim sinyal vermeye başladı,karnımın alt kısmında inceden inceden bi ağrı başladı...sen nasılsın tatlım,,,yaa ben yine acıktım içim kıyılıyorr daha üç saat olmadı yemek yiyelii...Ben ekmek arası bişeyler hazırlıyım geliyorum,,
yaaa tatlımm sıkma canını geçmese benimki geçmezdii ben de gözlerimle gördüm o görüntüyü ama gene geçen ay tertemiz olduğunu da gözlerimle gördüm öyle de bir geçiyoki valla
soğan kürüüüüüüü:128::128:
evet canım bende düşünüyorum soğan kürü ama şimdi benim 11.günüm adet olalı.şimdi içsem yumurtalara bi zarar verirmi acaba.
ayy tek benzemeyn belirtimiz bu heraldee seninki senin iştahını açtı maşallah benimki de benimkini kapadı, 3 gündür ağzıma lokma girmeye çalışıyo ama nafilee 1,5 kg vermişim
hiçbir zararı olmaz tatlım vakit kaybetmeden başla zaten en etkili zamanı adet bitiminden 7 gün sonra başlamakmış
Benimkimiiikız dur daha bişey yok,hamile moduna girerim bakk Kıyamam yaaa,geri alırsın o kiloları hemde fazlasıyla,
ohoooooo kaç gündür uğraşıyorum hala sokamadım mı seni o moda yaa
yazıklar olsun bana
Allahımmm yaaa,koptum gülemketenn,Allah iyiliğni versinn
yok kuşummm kandırmazsınız beniii
tamam canım çok sağol şimdi hemen kaynatıyorum.hem ne olcak ki dimi antibiyotik falan değil herzaman yediğimiz bişey.
eee nasılsa sen yakında kendiliğinden geçiş yapacaksınn neyse bekleyeleim birkaç gün daha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?