- 14 Şubat 2011
- 2.634
- 72
- 108
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #35.161
Pc yi kapatıyorum biraz daha iyiyim,ama açıncaaaa test yapasım geliyyyy,pazartesi gideyimmi teste
ayyy canım benim valla çok etkileniyoruz burdan ve birbirimizden
benim de son 1 haftam , pztesi doktora gideyim bakalım ne diyecek kısmetse cuma günü gidiyorum artık buralardan sanırım yazın ara ara gelirim artık bursaya o da doktora
ayyy canım benim valla çok etkileniyoruz burdan ve birbirimizden
benim de son 1 haftam , pztesi doktora gideyim bakalım ne diyecek kısmetse cuma günü gidiyorum artık buralardan sanırım yazın ara ara gelirim artık bursaya o da doktora
Yaaa kızlar deminden beri selam vermeye çalışıyorum
pc musade etmiyor telden yazıyorum böylede zor oluyor
su pc yi iki tokatlayip geliyorum
Nereye gidiyorsun tatlım.?
aaaaaaaaa sen nereye gidiyorsun pembiqcim herkes gidiyor
annemler yazın datçada canım ben de bu yaz onlarla kalırım diye düşünüyorum, eşimde diyor cumadan gelir paraları dönerim sen buraya geldikçe beraber döneriz bütün yaz bursada tıkılma diyor.. bir de bütün gün işyerinde olunca aklı bende kalacakannemlerle olmam işine geliyor
koccaman bi yaz tatiline
artık 3buçuk-4 aylık dönerim aranıza kısmetse
ozaman kadar şişsin lütfen bütün göbüşleeeeerrrrrr
Senin için iyi olur tabiki,hem fazla yorumazsın hemde bol bol oksijen alırsın,ama bizler çok özleyecez seni...
ohh ne güsel hem tatil yapcan hemde nazını çekecek birileri olcak yanında hayat sana güzel bundan sonra canım.datçayı da çoook severim.
gerçi çok fazla denizin güneşin tadını çıkaramıycam ama napalım.. valla benden söylemesii ben döndüğümde aranızda hala hamiş olmayan olursa çok kızcamçok çalışın çooooookkkkkk
Peki hocammmm,paso çalışacaz söz sanaa
gerçi çok fazla denizin güneşin tadını çıkaramıycam ama napalım.. valla benden söylemesii ben döndüğümde aranızda hala hamiş olmayan olursa çok kızcamçok çalışın çooooookkkkkk
sen sus sen kazana düştün
inşallah canımbenim öyle olur kimse boynu bükük kalmasın.sende bize dua et ve arada gir özletme kendiniiiii..
inşallah canımbenim öyle olur kimse boynu bükük kalmasın.sende bize dua et ve arada gir özletme kendiniiiii..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?