Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

Pc yi kapatıyorum biraz daha iyiyim,ama açıncaaaa test yapasım geliyyyy,pazartesi gideyimmi teste

ayyy canım benim valla çok etkileniyoruz burdan ve birbirimizden
benim de son 1 haftam , pztesi doktora gideyim bakalım ne diyecek kısmetse cuma günü gidiyorum artık buralardan sanırım yazın ara ara gelirim artık bursaya o da doktora

Nereye gidiyorsun tatlım.?

aaaaaaaaa sen nereye gidiyorsun pembiqcim herkes gidiyor

Nereye gidiyorsun tatlım.?

annemler yazın datçada canım ben de bu yaz onlarla kalırım diye düşünüyorum, eşimde diyor cumadan gelir paraları dönerim sen buraya geldikçe beraber döneriz bütün yaz bursada tıkılma diyor.. bir de bütün gün işyerinde olunca aklı bende kalacak annemlerle olmam işine geliyor

Senin için iyi olur tabiki,hem fazla yorumazsın hemde bol bol oksijen alırsın,ama bizler çok özleyecez seni...

ohh ne güsel hem tatil yapcan hemde nazını çekecek birileri olcak yanında hayat sana güzel bundan sonra canım.datçayı da çoook severim.

gerçi çok fazla denizin güneşin tadını çıkaramıycam ama napalım.. valla benden söylemesii ben döndüğümde aranızda hala hamiş olmayan olursa çok kızcamçok çalışın çooooookkkkkk

gerçi çok fazla denizin güneşin tadını çıkaramıycam ama napalım.. valla benden söylemesii ben döndüğümde aranızda hala hamiş olmayan olursa çok kızcamçok çalışın çooooookkkkkk

inşallah canımbenim öyle olur kimse boynu bükük kalmasın.sende bize dua et ve arada gir özletme kendiniiiii..

ayyyy ben dayanamıycam belimin ağrısınaaa bana uzanmak farz olduuuu:84:

canlar ben çıkıyorum yine gelmeye çalışırım

inşallah canımbenim öyle olur kimse boynu bükük kalmasın.sende bize dua et ve arada gir özletme kendiniiiii..

tatlım sanırım bugün moralin bozuk seninn,lütfen topla kendini,altı üstü bir kist dünyanın sonu değil ya,geçecek inşallah,derdi veren Allah dermanıda veriyor emin ol,gecen bi topikte okumuştum pco su olan bir bayan doktorların hamile kalman şuan için imkansız dediği halde hamile kalmış,Rabbimizin hikmeti çok büyük...Allah başka dertler vermesin...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…