Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

canımbenim soğansuyu için araştırma yapıyordum çıkmışsın sağol canım desteğin için ama kafama takılıyor işte.neyse allah büyük yardım eder hepimize

canlarım merhaba ben Rizedeyim hava mis gibi bugün baya bi yağmur yağdı. dün adet gördüm ama üzülmedim vardır bunda bir hayır dedim geçtim. ezginin duru mu nedir bilgisi olan yazar mı ve yeni hamileler var mı

canım bozma moralını pco olmayanmı var allah askına herkes de olan bırsey eger hormonların da problem yoksa bır sey olma dıger tarafta ıkı yumurta kıstmı yumurtamı?

rica ederimm, afiyet olsun sana

Selamün Aleyküm...Klomen ve iğne kullandım.Adetim normalden erken geldi.Kendimi bildiğimden beri 6-7gün süren adet 2gün sonra bitti.2günlük adet benim için bir ilk ve düşünücek olursam bir hayaldir.. yarım saat kadar öncede kahverengi garip bir akıntım oldu.Aynı durumu yaşayan veya etrafında yaşamış olan VARMI??

aleykum selam canım doktoruna sordunmu?:44::44:

aleykum selam canım doktoruna sordunmu?:44::44:

Hayır.Ben ilk tedavi ayımdan sonra doktorumu değiştirdim.Dün gitmiştim yeni doktora ilk defa oldugu için telefonunu almayı unutmuşum hafta sonu oldugu için gidipte soramıyorum.Araştırmaya çalışıyorum netten aynı durumu yaşayanlar varmı diye.Yerleşme kanamasından şüphelendim şimdi üzerine görmeden şüpheleniyorum..korktm nedir bu

Son düzenleme:

sen nıye degıstırdınkı doktorunu?bıde dun gıdınce adetlı degılmıydın?bılmem her ıkısıde olabılır

hoşbuldk ya sol tarafımdA Bİ agrı vardı dün gün boyu bugünde sagıma geçti sizce belirtimi bata 7 gün var ve ara arada regli sancısı gibi sancm vardı sanki regli olcm

canım hamıle kalamadıgım ıcın hamılelıkte agrı oluyormu bılmıyorum.:44::44:hamıle olup olmadıgını da kan testı yapmadan anlayamazsın beklemekten baska caren yok bence he eger cok sıddetlıyse acıle gıt neyım var dıye sor arastırırlar.ılac verıceklerı zamanda hamılelık suphem var de test yaparlar teste cıkar az kalmıs reglınehaıyrlısı olsun canım ınsallah

teşekkr canım ya inan hastane yolunda abone oldk artık gidelm diyemyrm artık günümü beklicm

sen nıye degıstırdınkı doktorunu?bıde dun gıdınce adetlı degılmıydın?bılmem her ıkısıde olabılır

Memnun değildim.Beni sürekli strese sokuyordu.Zaten bana yalnış teşhis koymuş.Polikistik over demişti multikistik overmişim!Tedaviyi aşırı uygulamış ve yumurtalıkları aşırı uyarmış.Normalde pko hastanalarına 100mg klomenle başlanırken bana 50mg klomen verildi.Bu bile yumurtalığımın birinde kist oluşumuna sebep oldu.Ona ramen haslatandım.Dün doktora gittiğimde hastaydım dışarıdan ultrasonla baktılar.Kist yüzünden diğer yumurtalığımnıın ne durumda oldugunu görmedi..İlk doktor oradaki yumutanın çatladıgını söylemişti.Onun geç döllenmiş olabiliceğinden şüpheleniyorum çünkü dedğim gibi hiç olmazdı böyle ve ben hala aynı tedaviyi görüp bunları yaşıyan kimseyi bulamadım.Kistle uğraşıyorken bu çıktı başıma.İlaç kullanmadım kist için henüz.

hoşbuldk ya sol tarafımdA Bİ agrı vardı dün gün boyu bugünde sagıma geçti sizce belirtimi bata 7 gün var ve ara arada regli sancısı gibi sancm vardı sanki regli olcm

Canım batlarımız aynı seninle,benimde son bir saattir alt karın bölgemde ara ara iğne batması gibi ağrım var regl olacam sanki,beklemekten başka yapacak bişey yok,

mulkistik over ne kız.ılk defa duyuyorum evt 50 yle basaması lazımdı ılk cunku senın.ıkıncı ay 100 oluyor genelde bıde kıstın ıcın bır sey kullanmana gerek yok gecen kıstler kendılıgınden 3 aya gecıyormus gecmeyende gecmıyor.mesela benımkı 10 yıldır saglam

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…