- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #35.181
tatlım sanırım bugün moralin bozuk seninn,lütfen topla kendini,altı üstü bir kist dünyanın sonu değil ya,geçecek inşallah,derdi veren Allah dermanıda veriyor emin ol,gecen bi topikte okumuştum pco su olan bir bayan doktorların hamile kalman şuan için imkansız dediği halde hamile kalmış,Rabbimizin hikmeti çok büyük...Allah başka dertler vermesin...
ben de iiyim canım ama birazda iyi değilim aslında yaw bu doktorun pko görünümü var demesi çok sinirimi bozdu durmadan araştırma yapıyorum.ama gösterdi bana çok hafifti diğer tarafsa normaldi 2tane yumurta gösterdi.hiç geçmezmi dedim yok o sana hep arkadaş olacak dedi offfffffff.neyse boşver beni sen iyimisin canım ağrın geçmemiş çok yorma kendini mümkün olduğunca istirahat et kızımıza ii bak.
nerde bu mıllet ya cumartesı sesız sakın oluyor nedense
rica ederimm, afiyet olsun sana
Selamün Aleyküm...Klomen ve iğne kullandım.Adetim normalden erken geldi.Kendimi bildiğimden beri 6-7gün süren adet 2gün sonra bitti.2günlük adet benim için bir ilk ve düşünücek olursam bir hayaldir.. yarım saat kadar öncede kahverengi garip bir akıntım oldu.Aynı durumu yaşayan veya etrafında yaşamış olan VARMI??
slmn alykm kızlar banada yardım edin
aleykum selam canım doktoruna sordunmu?:44::44:
hoş geldın canım a.selam
Hayır.Ben ilk tedavi ayımdan sonra doktorumu değiştirdim.Dün gitmiştim yeni doktora ilk defa oldugu için telefonunu almayı unutmuşum hafta sonu oldugu için gidipte soramıyorum.Araştırmaya çalışıyorum netten aynı durumu yaşayanlar varmı diye.Yerleşme kanamasından şüphelendim şimdi üzerine görmeden şüpheleniyorum..korktm nedir buCOLOR]
hoşbuldk ya sol tarafımdA Bİ agrı vardı dün gün boyu bugünde sagıma geçti sizce belirtimi bata 7 gün var ve ara arada regli sancısı gibi sancm vardı sanki regli olcm
canım hamıle kalamadıgım ıcın hamılelıkte agrı oluyormu bılmıyorum.:44::44:hamıle olup olmadıgını da kan testı yapmadan anlayamazsın beklemekten baska caren yok bence he eger cok sıddetlıyse acıle gıt neyım var dıye sor arastırırlar.ılac verıceklerı zamanda hamılelık suphem var de test yaparlar teste cıkar az kalmıs reglınehaıyrlısı olsun canım ınsallah
sen nıye degıstırdınkı doktorunu?bıde dun gıdınce adetlı degılmıydın?bılmem her ıkısıde olabılır
teşekkr canım ya inan hastane yolunda abone oldk artık gidelm diyemyrm artık günümü beklicm
hoşbuldk ya sol tarafımdA Bİ agrı vardı dün gün boyu bugünde sagıma geçti sizce belirtimi bata 7 gün var ve ara arada regli sancısı gibi sancm vardı sanki regli olcm
Memnun değildim.Beni sürekli strese sokuyordu.Zaten bana yalnış teşhis koymuş.Polikistik over demişti multikistik overmişim!Tedaviyi aşırı uygulamış ve yumurtalıkları aşırı uyarmış.Normalde pko hastanalarına 100mg klomenle başlanırken bana 50mg klomen verildi.Bu bile yumurtalığımın birinde kist oluşumuna sebep oldu.Ona ramen haslatandım.Dün doktora gittiğimde hastaydım dışarıdan ultrasonla baktılar.Kist yüzünden diğer yumurtalığımnıın ne durumda oldugunu görmedi..İlk doktor oradaki yumutanın çatladıgını söylemişti.Onun geç döllenmiş olabiliceğinden şüpheleniyorum çünkü dedğim gibi hiç olmazdı böyle ve ben hala aynı tedaviyi görüp bunları yaşıyan kimseyi bulamadım.Kistle uğraşıyorken bu çıktı başıma.İlaç kullanmadım kist için henüz.
kac yıllık evlısın ne kadar zamandır bebıs ıstıyorsun bıde doktora gıdıyormusun tedavı ıcın?ne cok soru oldu demı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?