Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

slm kızlar ya listenin çoğu hamile kaldı ve topiği terketti bi azınlıkta olarak bizler kaldık.....bizde kalsakta sonunda bizde anne olduk topiğinde yejniden birleşsek :):):)

kızlar size bişey sorucam daha adetime 15 gün var çok fazla uyuyorum gözlerimi açMIYORUM SİZCE 15 GÜN ÖNCE BELİRTİ OLURMU yumurtlama günlerimdeyim

herkese slm kızlar ebrucum niye öyle oldun kan şekerin falanmı düşük bi dr a git istersen
a.s hoşgeldin bilmiyorumki pazar günüde böyleydim bugünde böyleydin sanırım havalardan oldu....gözümü açamıyorum şimdi biraz iyiyim

havalardandır canım tansıyıonunu olctunmu
ölçmedimde sanırım hvadan kaynaklanıyor ben birkere daha böyle olmustum o zamanda hamile kalmsıtım şimdi haile kalmıs olamam çünkü daha yumurtlama günümün içindeyim kalksam kalsam bugünlerde olmus olucak veya 2 gün önce kalmıs olabilirim .....uzayan akıntıyı gördüm halvete girdim bugünde giricem temmuzun 6 sında bat
daha çokkkkkkkkkkkk var ....

nisbhr naber canım ya hiç karsılasamıyoruz batlarımız hemen hemen aynı sen çatladınmı ben pazar günü sanırım çatladım uzun bişey geldi bendendeğerlendirdik ama ateşim henüz yüksek çıkmıyo ama ateşimi saatlerinihep geçiriyorum sanırım ondan oldu temmuzun 1 inde doğum günüm var bakalım olucakmı

iyilik canım ben daha çatlamadım heralde akıntı var ama soğandanmıdır bilmiyorum.bugün 3.günüm.neyse ben şimdi gidiyorum 15 dk sonra gelcem konuşuruz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…