- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #35.601
huhuuuuuuuuuuuu
selam canım naber?
iyiidir canım ama sürekli uyuyorum bu neden ya neden böyle oldum ben
iyiidir canım ama sürekli uyuyorum bu neden ya neden böyle oldum ben
kızlar size bişey sorucam daha adetime 15 gün var çok fazla uyuyorum gözlerimi açMIYORUM SİZCE 15 GÜN ÖNCE BELİRTİ OLURMU yumurtlama günlerimdeyim
kızlar size bişey sorucam daha adetime 15 gün var çok fazla uyuyorum gözlerimi açMIYORUM SİZCE 15 GÜN ÖNCE BELİRTİ OLURMU yumurtlama günlerimdeyim
a.s hoşgeldin bilmiyorumki pazar günüde böyleydim bugünde böyleydin sanırım havalardan oldu....gözümü açamıyorum şimdi biraz iyiyimherkese slm kızlar ebrucum niye öyle oldun kan şekerin falanmı düşük bi dr a git istersen
ölçmedimde sanırım hvadan kaynaklanıyor ben birkere daha böyle olmustum o zamanda hamile kalmsıtım şimdi haile kalmıs olamam çünkü daha yumurtlama günümün içindeyim kalksam kalsam bugünlerde olmus olucak veya 2 gün önce kalmıs olabilirim .....uzayan akıntıyı gördüm halvete girdim bugünde giricem temmuzun 6 sında bathavalardandır canım tansıyıonunu olctunmu
selam kızlar. Ben de bugün aşılama oldum. İnşallah tutar. Bu 15 gün nasıl geçecek hiç bilmiyorum.
selam kızlar. Ben de bugün aşılama oldum. İnşallah tutar. Bu 15 gün nasıl geçecek hiç bilmiyorum.
Selammmmm kızlar nasılsınız? Küçük anneyi (ezgiyi) dünde göremedim şimdide göremiyorum iyisindir umarım..
nisbhr naber canım ya hiç karsılasamıyoruz batlarımız hemen hemen aynı sen çatladınmı ben pazar günü sanırım çatladım uzun bişey geldi bendendeğerlendirdik ama ateşim henüz yüksek çıkmıyo ama ateşimi saatlerinihep geçiriyorum sanırım ondan oldu temmuzun 1 inde doğum günüm var bakalım olucakmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?