Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

canlarr ben de kalkıyorum azıcık uzanayım belim kopuyo herzamanki gibiiii

çok öpüyorumm sonra görüşürüzz

Canlar benimde çıkmam gerekiyor,genel temizliğe giriştim bugün daha bitmedi,akşama gelmeye çalışırım,öpüyorum sizlerii...Pembikom sende yorma kendini tatlım bol bol uzan dinlen,yemene içmene dikkat et,beyin gelişimi ne zaman başlıyor bilmiyorum ama günde bitane ceviz ye,çok faydalıymış...Süt yoğurt peynir bolca tüket taze sebze meyve ye,özellikle sabahları pekmez içmeye çalış,içemiyorsan yoğurda katıpta ye gece uyumadan sütüne bal koyup iç,veee sakınnn kola içme,kızımda bilinçsizdim çok kola içiyordum doktor çok kızmıştı bana

benim bebiş 5-6 hftalıkmış bende iyi bi doktora gitmedim daha değerimde 11297, ben anlamıorum bu değerlerden kaç olursa iiyi kötü die, bilen varmı, her hafta ölçtürüyormuyuz,

gönül rahatlığı ile iç canım saraçoğlu öyle diyor ....
hatta diyorki daha kaliteli olurmus bende soğan kürü yaptım biliyorsun çok şükür rabbime öyle pis pis akıntılarım felan hep kesildi normal akıntım var artık snırım içimi temizledi....

kızlr ben çok kötü durumdayım sürekli uyku modundayım ya zaten yumurtlaMA GÜNÜMDEYİM hamile olsam olamam yani ne çabuk dimi ama bilmiyorum bugün 12de kalktım 2 de tekrar yattım 4 de kalktım şimdi yine uykum geldi gözlerimi açamıyorum sürekli uykum geliyor sizce nedendir bat 6 temmuz

son adet tarihime 6.hafta bitti, doktor bişi demedi acile gitmişdik zaten devlete,doktor arıorum zaten, kalp atışı için 2 hafta sonra dedi, ben bu hafta gideyim en iyisi, teşekür canım, allah olmayan herkese versin

benim bebiş 5-6 hftalıkmış bende iyi bi doktora gitmedim daha değerimde 11297, ben anlamıorum bu değerlerden kaç olursa iiyi kötü die, bilen varmı, her hafta ölçtürüyormuyuz,

canım benim hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin stres yapma artık ölçtürmene gerek yok bence iyi bir doktora gidersen 1 haftaya kadar kalp at5ışlarını görürler şu andada kesenin görünüyor olması lazım Allaha emanet ol bizlerede dua et :))

Ben de doktora gitmiştim bebek düşündüğümüzde bir şey yok dedi.Hemen olur diye düşünmüştüm ama olmadı. 28 yaş hemen olsa iyi de bir de birkaç yıl beklemem gerekirse niye daha önce başlamadım diye pişman olurum.

Sağ ol canım ya moralimi düzelttin. Tez zamanda burdan güzel haberler veririz inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…