- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #35.581
Amin inşallahh,,Sende sağlıklı bir hamilelik geçirip prensesini sağlıcakla kucağına alır missss kokusunu içine çekersin inşaallahhh...
gönül rahatlığı ile iç canım saraçoğlu öyle diyor ....yok tatlım ya o kadar kötü değil tadı ama mide meselesi belki seninki hassastır canım.benim minicik kistler halindeydi canım inşallah bu soğan suyu fayda eder.önümüzdeki ay baktırıcam tekrar.ama ben korkuyorumda bu soğan suyu yumurtama zarar verirmi diye çünkü tam yumurtalama haftasındayım kistlerle birlikte yumurtayıda gönderirse yandık.sen de aldır kistini canım eğer bi sorun yaratmayacaksa ama eğer doğurganlığına etki etmiyorsa ve rahatsızlık vermiyorsa aldırma.
Niye kimse bana cevap vermior,
senin son adet tarihin ne zaman o zamandan bu zamana hesaplıcaksın bide doktor sana söylüyorzaten kalp atıslarını gördüysen 6 haftalıktır.....5 haftada kese olusuyor ..hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün bizlerede dua et cnm
419
haftaya tekrar çağırdı inşallah keseyi görücezz
benim bebiş 5-6 hftalıkmış bende iyi bi doktora gitmedim daha değerimde 11297, ben anlamıorum bu değerlerden kaç olursa iiyi kötü die, bilen varmı, her hafta ölçtürüyormuyuz,
ben de 2.5 yıllık evliyim ve 28 yaşındayım, aslında tam zamanı, öncesinde istemedim ben olmasını, şimdi de olmayınca tutuştumayyyyyyy aklıma neler gelmiyo, ben doktora gittim her şey normalmiş, eşimden şüphelenmeye başladım, sperm sorunu mu var acaba diye zaten eylüle kadar olmazsa 6 ay geçmiş oluyo tam teşekküllü ikimizde kontrolden geççez napalım:44:
canım karsı komsum 5 yıllık evlı ve 31 yasında henuz cocuk düşünmeye vakit bulamamıslar bıle...
bırde kuzenım var 32 yasında bu yaz düğünü var yanı biz gec kalmıs degılız hıc keyfını bozma bence ...
slmmmmmm kızlarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?