- 14 Şubat 2011
- 2.634
- 72
- 108
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #35.621
selam tontikolarr nasılsınız..?:80:
hirammm hoşgeldin canım ya herkes bi tarafa dağıldı sende test yapmıssın sana çok kızdım günün gelmeden neden test yapıyorsun bekle gününü en az 3 gün geçsin bebem ya ben artık havamı aldım günüm geçmden idrar testi bilem yok
as hg canım iyidir senden naber batdaşım diycem sana
Hoşbuldum tatlım,ben testin tek çizgi çıkacağını bile bile yaptım,daha önce hiç kullanmamıştım öğreneyim didimm
ebruşka çok uyuyormuşsun,sıcaklardandır bol bol su iç...
bende iyiyim cnm nolsun işte hep aynı şeyler,heee ya batdaşızz senle
nasıl yani senin bat ne zamanki.....evet hiram çok uyuyorum bugün paso uyudum nerdeyse hiç su içmiyorum bol bol terliyorum aslında vücüdümüzün su ve tuz kaybettiği şu günlerde bol bol ayran içmemiz lazım biliyoruz ama yapmıyoruz işde
pembiqqqqqqqqq nasılsın tatlım maşallah değerlerin güzel çıkmış tavsiyelerin neler ben kaçırdım ya yazana bidaha belirtilerini falan mesela göğsün ağrıdımı benim çok ağrıyo off
benim adet belirtim başladı bile göğsüm ağrıyo bide belimmsende durum ne
Canım benim bat cuma günüüüü:18:
nasıl yani senin bat ne zamanki.....evet hiram çok uyuyorum bugün paso uyudum nerdeyse hiç su içmiyorum bol bol terliyorum aslında vücüdümüzün su ve tuz kaybettiği şu günlerde bol bol ayran içmemiz lazım biliyoruz ama yapmıyoruz işde
ayyyy çok az kalmıs ya hiram bişi sorucam sana pazar günü aniden sol kasığıma bir ağrı girdi sonra tuvalete gittim elime uzayan baya bolca uzayan akıntı geldi bu yumurtlamamı oluyor sonra kasığım o gün boyunca ağrıdı
a.s canım insallah tutar bol bol dua et ama kafana takma baska eyler düşün oyalan ....
benimde reglime 15 gün var demekki benimde bugün yumurtlama günüm sen kaç günde bir regl oluyorsun
tatlım sağol iyiyim çok şükür sen nasılsın?
valla ben erken öğrendiğim için fazla belirtim olmadı yeni yeni başlıyor işte, birkaç gündür aşırı bel ağrım var 1-2 gündür de midem fena, iştah falan kalmadı yanii.. ama göğüslerim hafif hafif ağrımaya başladı daha yenii
evet canım aynen ole 10 gundur tansıyonum dusuk gecen gun bayıldımdakendımı hamıle sandım ama degılım test yaptım
evet canım aynen ole 10 gundur tansıyonum dusuk gecen gun bayıldımdakendımı hamıle sandım ama degılım test yaptım
kız senın mıde sımdıden bulandıysa ben hamıle kalınca ne yapacam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?