Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

gecmıs Olsun canım Agrıların normal tatlım zaten her ay aynı agrıyı yaşayacakmıssın adet dönemı içerisinde bı arkadasım var ebe hemsıre o söylemıstı sanki adet olacakmıssın gibi hissedecekmısssın cok paranoya yapma tatlım bır kaç güne kadar gecer iğneye gelınce hıcbır fikrim yok ama dr heralde tutunması icin iğne vermıs olabılır...

aşılamamı yaptırdın cnm sen ?

merhaba nasılsınız bayanlar ben yoğun bir şekilde çalışıyorum
ama birde halsizlikle belim ağrısı olmas daha ii olucam....

senin kaç haftalık cnm peki....

hayır cnm ben klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum ilkinde tuttu cnm eğer doğruysa hala inanamıyorum da...

Tatlım eger kalıcı bır sorunun yoksa psikolojık olarak hamıle kalamıyorsan Kesin tutuyormus bu yöntemle
Cunku birkaç arkadasımın var cevremızde hep catlatma iğnesi ile hamıle kaldılar
yanı sende hayırlısıyla hamılesin bence cunku yaptıgın test git gide koyulaşmıs dediğine göre
İhmal etme hemen kan testınıde yaptır canım ...
Böyle beklemek daha zordur emınım

cnm zaten kanda 15.96 çıkmıştı dr yarına gün verdi tektar yaptır kan testini diye onun için bekliyorum inşallah hayırlı haberi bekliyorum....
idrar testini çatlatma ignesinde 12 günü yaptım silik çıkmıştı bende kan testi yaptım 15.96 çıktı dr bekleyelim yükselirse hamilesin dedi yükselmezse iğnenin etkisi dedi ama idrarda baktım ii koyulaşmış okuduklarıma görede hamileyim bakalım hayırlısı birtanem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…