- 4 Mart 2011
- 1.470
- 0
- 156
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #35.881
günaydın kızlar nasılsınız bakem,, dün iş çıkışı doktora gittim ağrım vardı, pimpirkliyim biraz, 3 gün oldu gebe old.öğreneli 3 kez doktora gittiim, dün özele gittim artık, devletin verdiği vitamini gösterdim kullanma erken dedi, folik asit verdi, bende ağrım vr düşük olmasından korkuyorum dedim iğne verdi kızlar 3 tane, risk var demedi ama düşüğe karşı 7gün arayla vurulcakmışım.proluton-yağlı solüsyon yazıor üstünde, bilginz varmı, artık doktorlara güvenmekte zor, birinin verdiğini birdiğeri doğru bulmuor, iğne sakıncalı değildir dimi.
slm canlarım kimse yokmu bn dün idrar testi yaptım artık ii görünüyor ikinci çizgi ilaç tan olsa görünmezdi dimi bakalım yarın şu kan testini de yapınca artık dr demesi kesin olacak.... eğer doğruysa şuan 4 hafta 1 günlük bebeğim
aşılamamı yaptırdın cnm sen ?
günaydın kızlar nasılsınız bakem,, dün iş çıkışı doktora gittim ağrım vardı, pimpirkliyim biraz, 3 gün oldu gebe old.öğreneli 3 kez doktora gittiim, dün özele gittim artık, devletin verdiği vitamini gösterdim kullanma erken dedi, folik asit verdi, bende ağrım vr düşük olmasından korkuyorum dedim iğne verdi kızlar 3 tane, risk var demedi ama düşüğe karşı 7gün arayla vurulcakmışım.proluton-yağlı solüsyon yazıor üstünde, bilginz varmı, artık doktorlara güvenmekte zor, birinin verdiğini birdiğeri doğru bulmuor, iğne sakıncalı değildir dimi.
hayır cnm ben klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum ilkinde tuttu cnm eğer doğruysa hala inanamıyorum da...
Tatlım eger kalıcı bır sorunun yoksa psikolojık olarak hamıle kalamıyorsan Kesin tutuyormus bu yöntemle
Cunku birkaç arkadasımın var cevremızde hep catlatma iğnesi ile hamıle kaldılar
yanı sende hayırlısıyla hamılesin bence cunku yaptıgın test git gide koyulaşmıs dediğine göre
İhmal etme hemen kan testınıde yaptır canım ...
Böyle beklemek daha zordur emınım
günaydın kızlarrr...
günaydın cnm nasılsın hoşgeldin...
Günaydın kızlarrr...
günaydın kızlar.......................
gunaydın şeker naber ne var ne yok hamiş olan varmı baska dun gıremedım
Günaydın kızlarrr...
tesekkürler tatlım sanada gunaydın Hos gelmıssınn
ben iyiyim tatlım sağol,sen nasılsın.?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?