- 21 Mart 2011
- 10.574
- 19
- 158
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #35.841
evet canım kimseler uğramaz oldu
topiğimiz geri kalıyor
zaten transferim eylüle kaldı..
ama neyse vardır bundada bir hayır
hoşgeldinnnnn
rüzgarcım canım geçmişte okudum...
testin negatif çıkmış...
adet olana kadar ümit kaybetmek yok...
adet olduktan sonrada yeni ay için bol ümit bol çalışma canım...
rabbim tez zamanda güldürecek yüzümüzü inşallah.........
hoşgeldinnnnn
aynıyız tatlım benmde bat cuma benmde kasıkta agrı vardı ve regli sancmda var ara ara regli olcm kesnhoşbulduk cnm bugun bısure kasıklarım agrıdı adet gibi dün de test yaptım negatıf cıktı bat cuma gunu kafam karıstı yaaaa
aynıyız tatlım benmde bat cuma benmde kasıkta agrı vardı ve regli sancmda var ara ara regli olcm kesn
ii akşamlar millet
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
kızlar selaamm
nasılsınız bakalım
ben çalışmalara başladım hadi hayırlısı dua edin bana daaa
cuma günü yumurtama bakılacak inş bu ay çatlar ben de havuc suyu aldım yumurta dönemimde içeceğim belki faydası olur ne dersiniz
benim bu ay 2. kez klomen kullanışım artık ben doktora gıtmıcem eşimi yollucam test yaptırsın hep ben bakındım sorun çıkmadı bırazda o bakınsın!!!
hos geldınız kızlarr
kıyamam inş canım ya bu ay tutarda gerek kalmz
canım moralinii bozma dediğin gibi bundada bir hayır vardır bak bende tam bu ay korunmayı bırakıp çalışmaya başlayacaktım ki doktor yarına rahim filmi için gün verdi ve yarın benim yumurtalarımın çatlama günü ama ne yapalım önümüzdeki aya kaldı artık :))kızlar moralim bozuk gibi..
benim tüp bebek işi sanırm eylüle kalıyor
sabah kasığımdaki ağrı için doktoru aradım..
beni bi dünya azarladı ...kendimi dinlediğim için
sonra transferi konuştuk..
ben temmuzdaki adetimden sonra başlamak istediğimi soyledim...
ama doktor ağustosun ilk 10 günü yokmuş..
benim transferde o zamana denk geliyor...
zaten ramazan dedi...
eylüle alalım ikimizde stres olmayalım dedim..
çareesiz kabul ettim
bizde dualarına amin diyelim canım bu arada kocişe sinirlenmek yok keşke benimkide yanımda olsaydıda saatlerce kocama hizmet etseydim :)ayyy tatlım ya bu kociş beni bi rahat bırakmadı karnı acıkır çay ister karpuz ister bıktım yaaa.ben seni beğenmezmiyim canımbenim.yazdıklarını okudum.tatlım ben sevindim açıkçası boşver bir ay öte atılsın bişey olmaz belki hiç yaptırmana gerek kalmıycak inşallah öyle olacak dualarımızla.allahım seni öyle sevindirsin ki bu çektiklerine bedel olsun inşallah canımbenim.
hoşgeldin canımslm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
iyi akşamlar canım hoşgeldinii akşamlar millet
kızlar selaamm
nasılsınız bakalım
ben çalışmalara başladım hadi hayırlısı dua edin bana daaa
cuma günü yumurtama bakılacak inş bu ay çatlar ben de havuc suyu aldım yumurta dönemimde içeceğim belki faydası olur ne dersiniz
ebe oldugumu bılen ustume gelıyor ben bir düşük yaşadım 5 ay önce kendıme zor geldım zaten sende durum nedır cnm?
hoşbldm tatlım nasılsnherkese iyi akşamlar kızlar ben geldim
canım moralinii bozma dediğin gibi bundada bir hayır vardır bak bende tam bu ay korunmayı bırakıp çalışmaya başlayacaktım ki doktor yarına rahim filmi için gün verdi ve yarın benim yumurtalarımın çatlama günü ama ne yapalım önümüzdeki aya kaldı artık :))
bizde dualarına amin diyelim canım bu arada kocişe sinirlenmek yok keşke benimkide yanımda olsaydıda saatlerce kocama hizmet etseydim :)
hoşgeldin canım
iyi akşamlar canım hoşgeldin
slm canım hoşgeldin hadi hayırlısı bakalım canım dualarımız seninle Rabbim inşallah bu ay mutluluktan uçurur seni inşallah tabi seninle birlikte bizleride :))
bende hiç olmadı tatlım 9 aydır istyrm olmadı beklemedeym bu ayda yok galiba regli sancıları başladı ara ara kasıkta agrı var bide
hoşbldk tatlım nbr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?