Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

evet canım kimseler uğramaz oldu
topiğimiz geri kalıyor
zaten transferim eylüle kaldı..

ama neyse vardır bundada bir hayır

kuzummm moral bozukluğunu anlayışla karşılıyorum
ama bunda da bir hayır var
hem belki de bebişin transferi beklemeyecek
Rabbim hayırlısını versiin
bu yaz kafanı dınle tatil yapp gekecek bebişlerimiz

kızlar selaamm

nasılsınız bakalım
ben çalışmalara başladım hadi hayırlısı dua edin bana daaa
cuma günü yumurtama bakılacak inş bu ay çatlar ben de havuc suyu aldım yumurta dönemimde içeceğim belki faydası olur ne dersiniz

tatlım adet olmayı beklıyorum sadece ümidim yok bu aydan..
Adetım düzensiz oldugu için bende soğan kürüne baslayacagım cnm
yanı UMUDUMUN tümünüönumuzdeki aylar icin kullanıcam tatlım
Allah buyuk hepimizin bı zamanı var inşallah en kısa ve en hayırlı zamanda hamıle kalıcaz :82:

herkese iyi akşamlar kızlar ben geldim
canım moralinii bozma dediğin gibi bundada bir hayır vardır bak bende tam bu ay korunmayı bırakıp çalışmaya başlayacaktım ki doktor yarına rahim filmi için gün verdi ve yarın benim yumurtalarımın çatlama günü ama ne yapalım önümüzdeki aya kaldı artık :))
bizde dualarına amin diyelim canım bu arada kocişe sinirlenmek yok keşke benimkide yanımda olsaydıda saatlerce kocama hizmet etseydim :)
slm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hoşgeldin canım
ii akşamlar millet
iyi akşamlar canım hoşgeldin

slm canım hoşgeldin hadi hayırlısı bakalım canım dualarımız seninle Rabbim inşallah bu ay mutluluktan uçurur seni inşallah tabi seninle birlikte bizleride :))

hoşbldm tatlım nasılsn

bende hiç olmadı tatlım 9 aydır istyrm olmadı beklemedeym bu ayda yok galiba regli sancıları başladı ara ara kasıkta agrı var bide

bizde yaklaşık 8 aydır denıyoruz 2. denememızde bılmeden gebe kalmışım ben doktora gıttım mantar için bana sende myom var dıyıp doğum kontrol hapı verdı ama içmedim çunku ben üstüne görmüştüm hıssetmiştım fakat sonra kalp atışı duyulmadı ve kurtaj oldum hıkaye bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…