- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #35.861
hadi ya üzüldm canım ya inş en yakın zamanda allah nasip etsn sana
bizde yaklaşık 8 aydır denıyoruz 2. denememızde bılmeden gebe kalmışım ben doktora gıttım mantar için bana sende myom var dıyıp doğum kontrol hapı verdı ama içmedim çunku ben üstüne görmüştüm hıssetmiştım fakat sonra kalp atışı duyulmadı ve kurtaj oldum hıkaye bu
hoşbldm tatlım nasılsn
hadi ya üzüldm canım ya inş en yakın zamanda allah nasip etsn sana
eline saglık valla bende oturuyom işte batı bekliyrmiyiyim cnm ne olsun yorulmusum bugün temızlık yaptım oturdum dinlenıyorum sen nasılsın ?
sağol canım iyiyim ya evde zaman geçirmeye çalışıyorum bir başıma sinir oldum ya dizilerde tatil oldu yapacak bişeyde yok sıkıldım biraz sende ne var ne yok ..
bizde yaklaşık 8 aydır denıyoruz 2. denememızde bılmeden gebe kalmışım ben doktora gıttım mantar için bana sende myom var dıyıp doğum kontrol hapı verdı ama içmedim çunku ben üstüne görmüştüm hıssetmiştım fakat sonra kalp atışı duyulmadı ve kurtaj oldum hıkaye bu
amin cnm sana da ALLAH ım en yakın zamanda sağlıklı sıhhatlı bı bebiş versın
Allah sabır versin canım çok zor bende 3 ay önce kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu kanpıhtılaşmasından dolayı şimdi yeniden denemeye başlıycam 3 ayın dolmasını bekliyorum hepimiz için hyırlısı olsun inşallah
eline saglık valla bende oturuyom işte batı bekliyrm
son 4 gün tatlım ama regli olcm çünkü sancılarm belli ediyo kendinine zaman canım Bat
son 4 gün tatlım ama regli olcm çünkü sancılarm belli ediyo kendini
evet hatta tıpkısı ama benim belirtiler hep erken başlar reglide tek fark kasıgın üstünde solda agrı vardı sonrada saga geçti şimdide ara ara girdi bilmyrm regli olcm bence ya sen naptın
anladım canım hayırlısı olsun
ama derlerki hep hamılelıktede adet belirtileri görülebılıyormus:26:
evet hatta tıpkısı ama benim belirtiler hep erken başlar reglide tek fark kasıgın üstünde solda agrı vardı sonrada saga geçti şimdide ara ara girdi bilmyrm regli olcm bence ya sen naptın
benım bat bugündü ne gelen var ne giden
Dün idrar testı yaptım negatıf cıktı
suan ne adet ıcın nede gebelık icin hıcbı belirti yok ne olacak bende böyle şaşkınlıkla beklemedeyım canım...
adet olursam zaten sogan kürüne baslayacagım bide polen yıyecegım ..
ben kaçar kociş geliyo a.e.o rüzgarcm görşrz
bizde dualarına amin diyelim canım bu arada kocişe sinirlenmek yok keşke benimkide yanımda olsaydıda saatlerce kocama hizmet etseydim :)
:))
hoşbulduk cnm bugun bısure kasıklarım agrıdı adet gibi dün de test yaptım negatıf cıktı bat cuma gunu kafam karıstı yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?