Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

hadi ya üzüldm canım ya inş en yakın zamanda allah nasip etsn sana

Allah sabır versin canım çok zor bende 3 ay önce kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu kanpıhtılaşmasından dolayı şimdi yeniden denemeye başlıycam 3 ayın dolmasını bekliyorum hepimiz için hyırlısı olsun inşallah

saol cnm bende 3 ay bekledım 4. ay başladım 2 aydır da olmadı kısmet bakalım sana da allah sabır versın cnm hakkımızda hayırlısı

anladım canım hayırlısı olsun
ama derlerki hep hamılelıktede adet belirtileri görülebılıyormus:26:
evet hatta tıpkısı ama benim belirtiler hep erken başlar reglide tek fark kasıgın üstünde solda agrı vardı sonrada saga geçti şimdide ara ara girdi bilmyrm regli olcm bence ya sen naptın

evet hatta tıpkısı ama benim belirtiler hep erken başlar reglide tek fark kasıgın üstünde solda agrı vardı sonrada saga geçti şimdide ara ara girdi bilmyrm regli olcm bence ya sen naptın

benım bat bugündü ne gelen var ne giden
Dün idrar testı yaptım negatıf cıktı
suan ne adet ıcın nede gebelık icin hıcbı belirti yok ne olacak bende böyle şaşkınlıkla beklemedeyım canım...
adet olursam zaten sogan kürüne baslayacagım bide polen yıyecegım ..

bende yapıcam inş gelmz kırmızılar belki daha belli olmamıştr inş gelmz ya

bizde dualarına amin diyelim canım bu arada kocişe sinirlenmek yok keşke benimkide yanımda olsaydıda saatlerce kocama hizmet etseydim :)

:))

canım sinirlenmemek elde değil bazen bunaltıyorlar hep peşlerinde koşacaksın.seninki nerde bilmiyorum ama inşallah en kısa zamanda kavuşursunuz.kıyamam kocişini de özlemiş.

slm canlarım kimse yokmu bn dün idrar testi yaptım artık ii görünüyor ikinci çizgi ilaç tan olsa görünmezdi dimi bakalım yarın şu kan testini de yapınca artık dr demesi kesin olacak.... eğer doğruysa şuan 4 hafta 1 günlük bebeğim

günaydın kızlar nasılsınız bakem,, dün iş çıkışı doktora gittim ağrım vardı, pimpirkliyim biraz, 3 gün oldu gebe old.öğreneli 3 kez doktora gittiim, dün özele gittim artık, devletin verdiği vitamini gösterdim kullanma erken dedi, folik asit verdi, bende ağrım vr düşük olmasından korkuyorum dedim iğne verdi kızlar 3 tane, risk var demedi ama düşüğe karşı 7gün arayla vurulcakmışım.proluton-yağlı solüsyon yazıor üstünde, bilginz varmı, artık doktorlara güvenmekte zor, birinin verdiğini birdiğeri doğru bulmuor, iğne sakıncalı değildir dimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…