Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

ayyyyyyynennnnnnnnn ben de öyleyim bu ay ne yumurtlama belirtisi yaşadım ne akıntım oldu, ne de göğüslerim şişti, 6 gün var normalde şimdiden belirtiler başlıyodu, sadece dün bi kasık batmam ve hafif karın sancım oldu bu ne biçim iş arkadaş yaaaaaa, her ay farklı bişey kafamız bi milyon oluyo sonraaaa

umudum yok desem yalan olur valla,ne bileyim mesela çok sevdiğim çayı bir kaçgündür içemiyorum,benimde ezgi gibi bata 10 gün kala acaip belim ağrıyordu dilim damağım kuruyordu,28 değil benim batım,sadece iki güncük kaldı:18:

benim sadece göğüsler acıyor..
ama şişmediler bu ay:26::26:
dün doktoru aradığımda sordum..
dedim göğüslerim şişiyor acaba prolaktin hormonu bozulmuş olabilirmi dedim..
ne güsel işte şişmezse sorun var demektir dedi:26::26:

cankuşlarrr sizlerden ayrılmak çok zorr ama çıkmam gerek dışarıda işlerim varr,akşamüstü gelirim yine iyi bakın kendinizee öpüyorum hepinizii

28 günde bir demek istemiştim şekerimmmmmm sen bizden 2-0 öndesin doğurgan bi hatunsun zaten, şansın yüksekkkk

Kızlar ben de adet günümü yarın diye biliyordum bu günmüş.Henüz olmadım tabii akşama daha çok var.Dua edin de hamile olayım.Rabbm herkese versin.Beklemek çok zor.

28 günde bir demek istemiştim şekerimmmmmm sen bizden 2-0 öndesin doğurgan bi hatunsun zaten, şansın yüksekkkk

tatlım benimkisi 24 günde bir,yok kız hiç belli olmuyor valla,3 yıl içinde hiç uğraşmadan iki tane çatır çatır doğan ben,şimdi uğraş babam uğraş pestilim çıktı ama yokkk olmuyorr

bırak yaaaaaaa bu doktorları yaaaaa hepsi genellemişler her bişeyi gidiyo, biz farklıyız yavrum, tıbbı şaşırtacağız şaka bi yana gerçekten göğüslerim hiç şişmedi ve acımıyo, onlarda isyanda galibaaa bi de bi olay okudum topikte, hatunun biri idrar testi yapmış çift çizgi çıkmış, eczaneye göstermiş eczacıda boşver bu testleri su döksen çift çizgi çıkıyo demişşş bi gün de suyla deneyek

pasicim sana bisi sorucam cnm dun ben en son 20.gun ovulasyon testi yapmistim silik cizgi cikmisti merakimdan dun de yaptim bu arada dun 26.gunumdu hala silik cizgi normalde kaybolmasi gerekmiomu

bende seni cok ozledim cnm bnm
moralim bozuk adetim gelicek sanirim atesim dustuu

canım bozma moralini...
ne yapalım kısmetten fazlası olmuyor..
bende test yaptım ama tek çizgi her zamanki gibi...

bende bu sabah bir ara ateşimi ölçeyim dedim..
çok erkendi ama ..
sonra uyumuşum ben ölçtüm sanıyorum..
36.2 çıkıyor...
meğer ben rüya dörmüşüm..
sonra 7.5 da ölçmek için derecyi elime aldım..
son ölçüm çıkıyor açar açmaz..
baktım dün akşam ateşim var gibi geldi o zaman ölçtüğüm kayıtlı..
nasıl sevindim ateşim 36.2 olmadığına..
ölçtüm 36.4 çıktı
çok bişey farketmedi yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…