- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #35.941
çıkıyoooo valaaaaaaa ben 1 gün beklettim, geçen ay kabak gibi çıkıyo, yavrum batına daha var çıkmaz, ben de birazdan gidip alcam 6 gün var ama olsun heyecan oluyooooo
benimde hiç ağrım yok bu ay..
yumurtlama döneminde bile olmadı...
sadece cumartesi günü..
karnımın içinde hafif bi sızı hissettim yarım saat kadar o kadar
akıntımda hiç yok kupkuyum...:26::26:
yoksam menepozamı girdim
İşteeee bu yüzden hamilesin diyorummmm, ben de aynen öyle hamile olcam belirti olmuycakk, her ay oramız şişiyo buramız ağrıyo adet oluyoruzzzz, hamile olunca bunlar olmuycak demekkiiii kaç gün var idrarda bi denesene geç döllenme olmamıştır sen de 28 de falan adet oluyosun ya
ayyyyyyynennnnnnnnn ben de öyleyim bu ay ne yumurtlama belirtisi yaşadım ne akıntım oldu, ne de göğüslerim şişti, 6 gün var normalde şimdiden belirtiler başlıyodu, sadece dün bi kasık batmam ve hafif karın sancım oldu bu ne biçim iş arkadaş yaaaaaa, her ay farklı bişey kafamız bi milyon oluyo sonraaaa
tabi görücez..
hatta ben takı kursuna gidiyorum onu güzelce boncuk ve kristal ile işleyip boynuma kolye yaparım..
hatta 3-4 test yapıp belki küpe yüzük takım yapar kullanırım
umudum yok desem yalan olur valla,ne bileyim mesela çok sevdiğim çayı bir kaçgündür içemiyorum,benimde ezgi gibi bata 10 gün kala acaip belim ağrıyordu dilim damağım kuruyordu,28 değil benim batım,sadece iki güncük kaldı:18:
ben 5 tane test yapıp beşi bır yerde yapıcam
selaaaaaaammmmmmmmmmmmmmmmm
cankuşlarrr sizlerden ayrılmak çok zorr ama çıkmam gerek dışarıda işlerim varr,akşamüstü gelirim yine iyi bakın kendinizee öpüyorum hepinizii
benımde sadece sıvılcelerım var sankı ergenlıkteyım hala cıkıyorlar
Kızlar ben de adet günümü yarın diye biliyordum bu günmüş.Henüz olmadım tabii akşama daha çok var.Dua edin de hamile olayım.Rabbm herkese versin.Beklemek çok zor.
yawrum sen nerelerdesin bakim...
özledim seni ben
28 günde bir demek istemiştim şekerimmmmmmsen bizden 2-0 öndesin doğurgan bi hatunsun zaten, şansın yüksekkkk
benim sadece göğüsler acıyor..
ama şişmediler bu ay:26::26:
dün doktoru aradığımda sordum..
dedim göğüslerim şişiyor acaba prolaktin hormonu bozulmuş olabilirmi dedim..
ne güsel işte şişmezse sorun var demektir dedi:26::26:
bende seni cok ozledim cnm bnm
moralim bozuk adetim gelicek sanirim atesim dustuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?