- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #35.981
bu arada bu topigin eski canliligi kalmamis herkes firarda yakinda out olucaz
ama sen surekli gecikiosun cnm normalde de adetlerin duzensizmiydi bole.. belki hamilesinn belli mi olur est yaptinmi batin ne bu arada
a.selam cnmslm kızlar..bugün herkes burda
merhabalar...nasılsınız arkadaşlarr..
slm kızlar..bugün herkes burda
batım 21 haziran olarak görünüyor advanced woman takvımıne ekledigim kayıtlara göre canım
ben 20 sinde test yaptım kocaman bı tek cızgı cıktı
a.selam cnm
saol cnm iyidir allaha sukur sen nasilsin
merhabalar...nasılsınız arkadaşlarr..
iyiyim bende tşk ederim.canım inanılmaz sıkılıyorr...
anam bende 1 hafta fln gecti sandim alti ustu 1 gun bisi olmaz 1 gunden bekle bi kac gun daha gelmezse o zaman test yaparsin
kızlarr hazır hekea burdayken bikere daha sorayım.ben dün klomene başladımilk ayda gebelik olur mu acaba inanılmaz heycanlıyım.bu arada soğan kürü çok iyi geldi bana kisler 1 ayda kaybolmuşklomene başladık
kizlar bu arada tulay fln nerde girmiolarmi
mrb hos geldın iiyiz sen nasılsın seker
prolaktınım sınırda cıkmıstı onun ıcın bı hap verdı doktor içinde 2 tane hap var bi tanesını ic demıstı belkide ondanda gecıkebılır bu ay
adetım gelse hayırlısıyla hemen soğan kürüne baslayacagım adetımı düzene girmesı icin canım..
prolaktınım sınırda cıkmıstı onun ıcın bı hap verdı doktor içinde 2 tane hap var bi tanesını ic demıstı belkide ondanda gecıkebılır bu ay
adetım gelse hayırlısıyla hemen soğan kürüne baslayacagım adetımı düzene girmesı icin canım..
ne bebisi kız ols keske:))bu ay bende de bi sivilce var görmeyın gitsin
normalde hıc sivilce cıkmaz havalardan heralde bu ay fazla yaglanma oldu cildimde
hayalcim kaç haftalık oldu senın bebiş?
ıyıyım canım mutfaktaydım yenı gordum meseajını senden naber ?bu arada ruzgar ve hayal nasilsninniz kizlarr
off testim kalmadi birak o testi almayi gebelik testi bile almam bu ay sana dio esim
cok kaptiriomusum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?