Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

ama sen surekli gecikiosun cnm normalde de adetlerin duzensizmiydi bole.. belki hamilesinn belli mi olur est yaptinmi batin ne bu arada

batım 21 haziran olarak görünüyor advanced woman takvımıne ekledigim kayıtlara göre canım
ben 20 sinde test yaptım kocaman bı tek cızgı cıktı

batım 21 haziran olarak görünüyor advanced woman takvımıne ekledigim kayıtlara göre canım
ben 20 sinde test yaptım kocaman bı tek cızgı cıktı

anam bende 1 hafta fln gecti sandim alti ustu 1 gun bisi olmaz 1 gunden bekle bi kac gun daha gelmezse o zaman test yaparsin

her ay bi ümit bi bekleyiş ne kadar zormuş arkdaşlar gerçi benim 5 ay bitti ama olsun.bazıları istedikten 2-3 ay sonra olanlar var...

kızlarr hazır hekea burdayken bikere daha sorayım.ben dün klomene başladımilk ayda gebelik olur mu acaba inanılmaz heycanlıyım.bu arada soğan kürü çok iyi geldi bana kisler 1 ayda kaybolmuş klomene başladık

anam bende 1 hafta fln gecti sandim alti ustu 1 gun bisi olmaz 1 gunden bekle bi kac gun daha gelmezse o zaman test yaparsin

prolaktınım sınırda cıkmıstı onun ıcın bı hap verdı doktor içinde 2 tane hap var bi tanesını ic demıstı belkide ondanda gecıkebılır bu ay
adetım gelse hayırlısıyla hemen soğan kürüne baslayacagım adetımı düzene girmesı icin canım..

cnm sen benim adetin dengesizliginee bak bide
gecen ay 40.gun ondan onceki ay 35.gun ondan onceki ay 32.gun bakalim bu ayda 50.gun fln olurum heralde artarak gittigine gore

canım çok tavsiye ediyorum bende. benim iki kistim vardı.geçen ay doğum kontrol hapı verdi doktorum hem onları kullandım hemde soğan kürü yaptım.dün iki gün önce kontrolüm vardı.kis falan kalmamış

bu ay bende de bi sivilce var görmeyın gitsin
normalde hıc sivilce cıkmaz havalardan heralde bu ay fazla yaglanma oldu cildimde
hayalcim kaç haftalık oldu senın bebiş?
ne bebisi kız ols keske:))
bu arada ruzgar ve hayal nasilsninniz kizlarr
ıyıyım canım mutfaktaydım yenı gordum meseajını senden naber ?
off testim kalmadi birak o testi almayi gebelik testi bile almam bu ay sana dio esim
cok kaptiriomusum

zaten test almaktan utanıyorum artık eczaneler tanıdı hep benı artık uzak yerlerden alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…