Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

36.4 bnm icin yuksek bi deger cnmbu arada senin bata varki daha beraberdi batlarimiz o yuzden cikmazki dahaaa bebiss

evet aynen katılıyorum sana..
ezbere soyluyorlar herşeyi..
sonra onun oyle benim niye boyle dediğimizde her insan birmi diyorlar..
bu ne perhiz bu ne lahana turşusu

hos geldınnn nerdesın kuzumm sennn eşim bile sordu senı dün senın bi pourqua die arkadasın vardı gelmıyormu artık die
Ben ilk foruma girdigimde sneınle msjlasıyorduk ya ordan kalmıs aklında...

cnm buraya cok takilinca adetim gelene kadar artik hep aklim bebekte oluo baska biseye konnsantre olamiorum die fazla girmedim bu aralar..
bnm de ADETIM GELICEK SANIRIM

Randevu defterıme bı bakıyım dedim bos vaktım yok dedim yollaım geri
Kız ben artık iyice salladım hee adetım gelmıyor kafasına göre takılıyor bende kafama göreyım dün halvete girdim

ohh çok iyi yapmışsın
bu ne yaaa kendimizi adete bebeğe göre kurmuşuz..
kurmalı bebek gibi harekete ediyoruz..

nereye yaptirion lazer epilasyonu cnm bende dusunuorumda bu aralar ama bebek dusundugum icin basliyamiom bi turlu

genital koltuk altı..
ama ben 2 yıldır gidiyorum..
ara vermiştim bu aralar tüp bebek vs...
daha seans hakkımda var.
o yüzden transfere kadar gideyim dedim..
gerçi pek bişey kalamdı olanlarda belli belirsiz...
ama olsum hakkım o benim söke söke alırım

ohh miss gibi valla....
ama cok aciomus olemi bnm gorumceler fln yaptirdi da ole diolarr
ondan tirsiom

cnm buraya cok takilinca adetim gelene kadar artik hep aklim bebekte oluo baska biseye konnsantre olamiorum die fazla girmedim bu aralar..
bnm de ADETIM GELICEK SANIRIM

Anladım canım haklısın herkes aynı seyı yasıyor bende dahil..
mesela ezginin yasadıgı herşeyı sırayla bende yasadım ama o hamıle ben degılım
yanı fazla okumamak lazım belirtileri falan..
mesela;gecen hafta kasıklarımda mide bölgemde sancıyla acıle kaldırdılar , halsizlik yasadım 4-5 gün hıc yerımden kalkamadım iştahsızlıkta cabası 3 kilo vermısım
gögğüslerimde hicbir belirti yok sadece bıraz büyüdüler
hepsi ezgidede var yanı fzla okuyup belirtileri benimseyıp psikolojık yasıyoruz aslında durum şöyle bence...
iştahsızlıgım fazla yalnız kalmaktan
karın ve kasıklardaki agrım annemlere giderken banyo yaptım klimanın altında oturdum fena üşüttüm
göğüslerdeki agrısızlıksa adetımın henuz gelmeye yakın olmaması yıne gecıkecek yanı ..
olay bu yanı

ama sen surekli gecikiosun cnm normalde de adetlerin duzensizmiydi bole.. belki hamilesinn belli mi olur est yaptinmi batin ne bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…