Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

cnm ben ovulasyon testinde 16.gun gordum cift cizgiyi 17.gunden beride ggoguslerim bole tahminlerime gore 26 27 haziran gibi bat ee aysecim ne diosunnn heves yaptim bakk

canım benimde göğüslerim acıyor..
ama benim hep şişer acır..
hatta geçen ay patlayacak sanıdm..
ama bu ay şişmedi sadece hafif dolgunlaştı..
dün doktora sordum..
acaba hormonlarmı bozuldu diye..
şişmez ve acımazsa normal değil dedi....

tatlım seni üzmek için demedim sadece öyle olmadığını düşün ve takılma buna sonra üzülüyorsun.yok ben yanlış görüyorum kendimi kandırıyorum de o zaman insan daha az yıkıma uğruyor dinleme boşver vücudunu.bi değişiklik görsen de yok değil diye düşün.

normal bi durum yasiorum o zaman bnmde ilk defa bu kadar cabuk acidi..normalde de adete yakin acir ama bu sefer cok erken basladii nese belki bu ay ii yumurtladim hemen yumurtlamayla beraber acimaya basladigina gore bakalim ne olucak sonuc dort gozle batimi bekliomm

değerlendirdim canım azönce kocişte evdeyken ama ben 15 20 dk yatabildim ve hemen banyo yapmak zorunda kaldım acaba az da olsa kalmışmıdır içerde yaa

tabıkı kalmıstır spermler 20 dk içinde rahme ulaşıyorlar ordanda zaten ucup gitmişlerdir follop tüplerine içini ferah tut tatım bıraz oluruna bırak...

bilmiyorum ki valla rahime yumurtalıklara iyi geliyomuştaa yaraya da iyi gelirmiki

dogum yapmamis kadinlarda yakmak ii diilmis cnm duydunmu hic..kisirliga bile yol acabiliomuss..
senin yara buyukmukii acaba ondan dolayi hamile kalmamiz gecikio olabilirmi ole bisi dedimi doktorun

tabıkı kalmıstır spermler 20 dk içinde rahme ulaşıyorlar ordanda zaten ucup gitmişlerdir follop tüplerine içini ferah tut tatım bıraz oluruna bırak...

ayy güldürdün beni canım benim kocişin spermleri kanat takıp uçtular öyleyse hayırlı yolculuklar bi daha geri dönmesinler değişime uğrayıp(mesela melek olup)gelsinler. senin adet gelmedi dimi canım daha.

yok be cnm artik adet olmaya da alistim yanii sen bana bakma ben cok kapilirim herseye..
ama hakikatten bu sefer cok cabuk acimaya basladilar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…