Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

kızlar ben soğan kürüne başladım adetin 7.günündeyim nisbhr sende içiyordun değilmi nasıl gidiyo

afiyet olsun canım pek afiyetli değil ama benim 5.günüm canım içiyorumm iyi gidiyor midem reddetmedi şimdilik ama öyle kasık ağrım akıntım falan yok normal yani zaten doktor akıntı enfeksiyon yok dedi bana bu gittiğimde.bugün oldu biraz ama yumurtlama diye umuyorum ben.bırakma iç canım elbet bir faydası olur.

doktorum aradı şimdiiiiiiiiiiiiiiiiii hastahaneden ayrılmış ....umarım ankarada çalışır yinee of ya bu iyi olmadı şimdiiiiii ...canım doktorum yaaaaaaa her zaman beni arayabilirsin inşallah ben doğurtcam seni dedi

ezgicim canım benim bu durumda ne denir ne sölenir bilmiyorum bende senin gibi 6 haftalıkken kanamayla düşük yapmıştım ve o et parçasını bende görmüştüm tarifi imkansız bir acı kelimeler yetersiz kalıyor ağla ağlayabildiğin kadar ben güçlü görünecem diye kimse acımı görmesin zayıflığımı görmesin diye ağlayamamıştım sen sakın bunu yapma acını yaşa bağıra çağıra ağla inanki bu şekilde atlatman daha kolay olur rabbim tez zamanda sana tekrardan sağlıklı hayırlı bir evlat nasip etsin sakın umudunu kaybetme allah sabrını veriyor inşallah tez zamanda yeniden bebişinin haberini verirsin bizlere

kizlar bnm yumurtlamadan beri yani 17.gunden beri goguslerim agriorr cok sistiler uclari acior damarlar cikti sizce bi belirtimidir buubu arada en erken 30 ggunde olurum

kizlar bnm yumurtlamadan beri yani 17.gunden beri goguslerim agriorr cok sistiler uclari acior damarlar cikti sizce bi belirtimidir buubu arada en erken 30 ggunde olurum

inşalah hamilesindir ama fazla a bel bağlama canım ben bu sefer hiç takmadım adetten önce insan biraz heyecanlanıyor ama adet olacağımı hissettim hiiçç yıkıntı olmadı güle oynaya karşıladım adeti Allah sağıklı sıhhatli çocuk hayırlı evlat nasip etsin bunların yanında kız olursa da çookkkk sevinirizammaaaa vermese de vardır bir hayır canımm öyle işte

RAHİM YARASINA : Rahim ağzında yara oluşması cinsel yönden aktif olan her kadının başına gelebilir. Pek çok kadın rahim ağzında yara olduğundan bile habersizdir. Genellikle jinekolojik muayene sırasında fark edilen yaranın tıbbi olarak tedavisi koter ile yakılarak veya Krio terapi ile yara dondurularak yapılır. Bir de Şifalı otlarla yapılan tedavisi vardır.

1. tarif Kudret narı meyveleri güneşte bekletilip zeytinyağının içinde merhem kıvamına getirilip rahme sürülür. Her kullanmada rahmin iyice temizlenip yıkanması gerekir.

2. tarif 1-2 damla kekik yağı pamuğa veya gazlı beze damlatılıp rahme konur

cnm ben ovulasyon testinde 16.gun gordum cift cizgiyi 17.gunden beride ggoguslerim bole tahminlerime gore 26 27 haziran gibi bat ee aysecim ne diosunnn heves yaptim bakk

damar konusunu bilemem çünkü bende halen yok..ama göğüsler ciddi sinyal vermişti bende ..ay umarım öyledir bebem yaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…