- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #36.181
kızlar ben soğan kürüne başladım adetin 7.günündeyim nisbhr sende içiyordun değilmi nasıl gidiyo
selam tatlım nasılsın
kızlar çok üzgünüm ama bebeğim maalesef benimle kalmadı..herşey çok da güzel giderken aniden benden koptu gitti..bel ağrılarım çok fazlalaştı ve dün kasık karın ağrısıyla birleşti, akşam hafif kahverengi akıntı geldi, dedim bekliyim biraz.. biraz daha geldii.. biraz daha derken gece azaldığını görünce rahat rahat yattım uyudum.. ama sabah müthiş bir sancıyla uyandım ve bir de baktım felaket bir kanama.. hemen hastaneye gittik, kan değerne bakıldı ve müthiş bir hızla düşmeye başlamış.. hatta büyük ihtimalle zaten daha yüksekken pazartesi de düşük çıkmış ama ben o arada baktırmadığım için düştüğünü anlayamamış olabiliriz..hala aşırı kanamam var be kocaman bir parça gitti benden bu sabah..
napıcam bilmiyorum, ne diycem bilmiyorum.. ne olursa olsun şükredip umudumu kaybetmemeye çalışıyorum.. kimseyle konuşmak istemiyorum..
çok üzgünüm......
selam kizlaaaaaaaaarrrr
iyiyim allaha sukur cnm sen nasilsin bakalimm
ayseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
annecik nbrr bebisin nasill
hoşgeldinnnnnnn
kizlar bnm yumurtlamadan beri yani 17.gunden beri goguslerim agriorr cok sistiler uclari acior damarlar cikti sizce bi belirtimidir buubu arada en erken 30 ggunde olurum
kizlar bnm yumurtlamadan beri yani 17.gunden beri goguslerim agriorr cok sistiler uclari acior damarlar cikti sizce bi belirtimidir buubu arada en erken 30 ggunde olurum
kiz bnmde rahim agzinda yaram varr ii geliomukii hakikatten bilmemki geliosa bende mi yapsamkisoğana başladım canım yaraya da iyi geliyomu kii
anaaa bat ne ki seninn..benim ilk belirtimdi hatırlarsannnnn
bu arada herkese selam kızlar ezginin haberiyle şok olunca selam veremedim naber
cnm ben ovulasyon testinde 16.gun gordum cift cizgiyi 17.gunden beride ggoguslerim bole tahminlerime gore 26 27 haziran gibi bat ee aysecim ne diosunnn heves yaptim bakk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?