Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

kızlar kısmetten baskası yalan hersey bızım elımızde gıbı gelsede degıl aslında herseyın bır vaktı saatı var demekkı ama bız cok sabırsız ız ne yazıkkı

ezgi...ya çok üzüldüm ya,şok durumunu yaşıyorum,Allah sabrını verir inşallah,hayırlısı buymuş demekten başka çare yokk,bugünde arkadaş doğum yaptı ona gittik,zıbını pembe kendide pembe bi kızz,aklıma pempiq geldi belki kızı olur diye içimden geçti,Allah hayırlısını versin

evet arkadaşım ezgi için ben de aynı şeyleri söyleyebilirim gerçekten güçlü bir bayan en kısa zamanda şen şakrak aramıza döner ve bizlere ve kendisine umut dağıtmaya devam eder.

rabbim hepimizi sınav ediyor..
sabrımızı ve şükretmemizi sınıyor..
ben buna inanıyorum...
hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin....

amın canım allah baska dert vermesın.demekkı bız bu yuku kaldırabılıyoruz da Allah verıyor. ımtıhan edıyor.

ay sorma eşimde öyle diyor oğlumdaaa...tabi sağlıklı olsundaaa..bakalım bi kaç haftaya belli olur

erkekler zaten hep oğlum olsun diyor benimki de oğlum olursa babamın smini koyarım demeye başladı ortada bişey yok daha.ama ben istemem kimsenin adı olmasın ne gerek var.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…