- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #36.281
canım moral bozmak yok..
napalım tek çizgi çıktıysa...
benimde çıktı..
hayalinde hiranında...
kısmetten fazlası olmuyor malesef hayatta..
tevekkül edip beklemekten başka çare yok..
öyle ağlayıp üzme kendini..
inan hayatta ağlanacak o kadar çok olay çıkıyorki karşımıza...
bu hafif kalıyor
tatlım lütfen böyle moral bozarak hem sperm canlılıgını yitiriyor hemde prolaktın yukseliyor lütfen stres gerginlik umutsuzluk olmasın aglamayın yaa Rabbım verıcek en kısa zmaanda saglıklı bebişler sabredelım lütfen teknolojı acayip gelişmiş durumda nasıl umudunuzu kaybedıyorsunuz anlamıyorum lütfen keyfınız iyi olsunki hormonlarınız düzenli çalıssın tatlımmkızlar moralim bozuldu cuma batım dayanamadım test yaptım tabiki negatif bide ovulasyon testinde çıkıyo diye umutlandım ondada tek çizgi silik bile çıkmadı yani gelecek şu kırmızılar napalım hayırlısı olsun eşimde çok üzülüyo yaa
kırmızıyı görmeden paçaları sıvamak yok
evet tabiki öyle canım hayırlısı olsun tabiki binlerce kez şükür halimize nasip ne zamansa ozaman olur
tatlım lütfen böyle moral bozarak hem sperm canlılıgını yitiriyor hemde prolaktın yukseliyor lütfen stres gerginlik umutsuzluk olmasın aglamayın yaa Rabbım verıcek en kısa zmaanda saglıklı bebişler sabredelım lütfen teknolojı acayip gelişmiş durumda nasıl umudunuzu kaybedıyorsunuz anlamıyorum lütfen keyfınız iyi olsunki hormonlarınız düzenli çalıssın tatlımm
umudumu kaybetmiyomda sadece moralim bozuldu o kadar tamam be ne kızıyon
Aynennnn ama kasıklar batıyor şimdide pasimmm
canım dediğim gibi..
olacağına dair umudunu kaybetme...
hep umudun olsun ama bu bizim istediğimiz zamanda olmadığını biliyoruz..
rabbim ne zaman yazdıysa kaderimize o zaman olacak...
merve sen ovulasyon testinde pozitifi gordukten tam olarak kac gun sonra adet oldun ben 16.gun gordum ama tam kestiremiorum bi yorum yap bakimm cnm:44:
tatlım lütfen böyle moral bozarak hem sperm canlılıgını yitiriyor hemde prolaktın yukseliyor lütfen stres gerginlik umutsuzluk olmasın aglamayın yaa Rabbım verıcek en kısa zmaanda saglıklı bebişler sabredelım lütfen teknolojı acayip gelişmiş durumda nasıl umudunuzu kaybedıyorsunuz anlamıyorum lütfen keyfınız iyi olsunki hormonlarınız düzenli çalıssın tatlımm
umudumu kaybetmiyomda sadece moralim bozuldu o kadar tamam be ne kızıyon
kız napim üzülünce hormonlar iyice sapıtıyor o yuzden kızıyorum
tatlım benım yoksa ben sana kızarmıyımmm
merve sen ovulasyon testinde pozitifi gordukten tam olarak kac gun sonra adet oldun ben 16.gun gordum ama tam kestiremiorum bi yorum yap bakimm cnm:44:
canım benimde tam tersi hiç kasık ağrım yok...
dün sanki sağ kasığımda bi gerginlik var gibiydi..
doktoru aradım hem transfer işini konuştuk..
sonra bi güzel azar işittim kendimi dinlediğim için..
hemen oyle az bi sancıyla kist fln olmaz dedi...
onların hepsi barsak problemi dedi..
kız napim üzülünce hormonlar iyice sapıtıyor o yuzden kızıyorum
tatlım benım yoksa ben sana kızarmıyımmm
saol canım benim biliyorum iyi niyetini
hahhayy Benım bebiş bagırsaklaramı yerleşti acaba drcum deseydın
Meslegı bırakırmıs adamm
benimde dilimin ucuna baka şeyler geldi ama diyemedim..
malum drcum daha lazım transfer edecek bana embriyomu
benimde dilimin ucuna baka şeyler geldi ama diyemedim..
malum drcum daha lazım transfer edecek bana embriyomu
inşallahhh gerek kalmaz pasimmm hamıle kalırsın o döneme kadar hatta bu ay kalsan keşkeeee
canım senin transfer ertelenmiş sanırım olsun bebeeeem hiç takma sonra olsun yeterki sonuç hayırlı olsun
Kocişim gelıyor kızlar ben cıkıyorumm öptüm sizi kocamannn
Allah a emanetsınız erken davranıp bi çılgınlık yapmayın bıraz sabırrr gşrüz sekerler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?