Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

kızlar yazıların bir kaçını okudum.Üzülmeyin ben geçen sene 3,5 aylık bebeklerimi kaybetttimm.şimdi tekrar deniyorum allah inşallah hepimize nasip eder.lütfen sakiin olun moral bozm<ayınnnn....

kızlar yazıların bir kaçını okudum.Üzülmeyin ben geçen sene 3,5 aylık bebeklerimi kaybetttimm.şimdi tekrar deniyorum allah inşallah hepimize nasip eder.lütfen sakiin olun moral bozm<ayınnnn....

canım allah bir daha yaşatmasın aynı acıları...
inşallah tez zamanda yeniden kavuşursun bebeğine...

kizlar cat kapi misafirim geldi cikmak zorunda kaldim geldim ama herkes gitmiss neyse solim dedim hepinizi olmasanizda opuomm

slm batdaşım nasılsın ben test yaptım kocaaaa bir tek çizgi

Canım geç döllenme olduysa idrar testinde çıkmayabiliyor,negatif çıkacağını bile bile bende p.tesi günü yapmıştım,kırmızılar gelmeyene kadar umudumuz var,Rabbim hayırlısını versin geç olsun güç olmasın...Ben regl olursam ayın 30 unda rahim filmi için randevum var,bir sorun çıkmazsa uğraşmıyacam artık ne zaman olursa olsun,yıpratıyoruz kendimizi çokkk...

soruyorum bugün satımın 10. günü ve biz 7., 9. günlerinde çalıştık.. gün aşırıda çalışacağız.. da başka bi topikte doktor var, orada sordum adet döngüm 26-28 günler arasında değişiyor dedim ne zaman yumurtluyorumdur dedim oda 12 yada 14. günler demiş büyük ihtimal demiş 10.günden itibaren gün aşırı çalışın 16. güne kadar demiş.. demiş de ben mesela 9. günü çalıştım bu doktorda 10. günü çalışın demiş bu akşam çalışma yok ama bizde spermler ne kadar zaman kalıyorlardı içimizde yaaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…