Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

zaten bu ay geç çatladım 15.günde...artık hayırlısı olsun evet ya çok yıpranıyoruz akışına bırakcam diyorum ama olmuyo malesef

Sen gün aşırı çalışmaya devam et,Folikülden salınan yumurta 24 saat canlı kalır, spermler ise 48 saat canlılığını koruyabilir.Yani gün aşırı çalıştığın zaman,
ne zaman yumurtlarsan yumurtla hazırda sperm bulunuyordur...

zaten bu ay geç çatladım 15.günde...artık hayırlısı olsun evet ya çok yıpranıyoruz akışına bırakcam diyorum ama olmuyo malesef

ya belkide bu kadar yıprattığımız için herşeyi olmuyor.. ayrıca ne kadarda güzel demişsin 15. günü çatladım diye belirtilerden mi anladın canımcım sen...

Canım 15 gün yumurtladığına eminmisin,genelde yumurtlamadan 14 gün sonra regl gelir diye biliyorum ben,bu durumda senin batına birkaç gün daha var..

ya belkide bu kadar yıprattığımız için herşeyi olmuyor.. ayrıca ne kadarda güzel demişsin 15. günü çatladım diye belirtilerden mi anladın canımcım sen...

canım spermler24-48 kadar içinde kalıyor dert etme sen gün aşırı çalışın...evet canım aşırı kasık ağrım oldu 15.gün ve ovulasyon testi yaptığımda pozitif çıkmıştı

ayy inşaAllah ya.. bende valla kocama zaman şaştı diyemem diye bu ay böyle deneyelim bi daha ki ayada 10. günden başlarız demiştim.. ama inşAllah yaşıyordur bu spermler ve yumurtalarımızla pat diye buluşurlar bizde pat diye gebe kalırız.. senin çocuğun var di mi? geçen öyle öyle bişey okudum ama yanılıyor muyum?

Benim iki tane var tatlım,nasipse üçüncüyü ve sonuncuyu istiyoruz Allah dan,,Rabbim sizlerede annelik duygusunu tattırsın inşallah,bebiş isteyen hiç kimseyi fazla bekletmesin..

canım 27 mayısta oldum ben en son ve 15.günde yani 10 haziranda çatladım 14 eklersen 24ü oluyo yanlışmıyım:44:

off ya vallahi ezgiye o kadar üzüldümki halen kendime gelmiş değilim,kafam gitti ya benimle sat'ın aynı sanıyorum ne alakaysa..
evet doğrudur tatlım,batın 24 olması gerek...

Canım 15 gün yumurtladığına eminmisin,genelde yumurtlamadan 14 gün sonra regl gelir diye biliyorum ben,bu durumda senin batına birkaç gün daha var..

ya ben yumurtlamanın her zaman 14. gününde olduğunu sanmıyorum benim komşum genelde adet dönemine yakın ilişki yaşıyormuş çocuklarıda var kaç tane ve adet günleri şaşmıyormuş ee o zaman yumurtlama adetden bikaç gün önce oluyorsa sonrasında da adeti geliyorsa yada gebe kalıyorsa yumurtlamadan 14. günü adet geliyor tezi çürüyor mu?

off ya vallahi ezgiye o kadar üzüldümki halen kendime gelmiş değilim,kafam gitti ya benimle sat'ın aynı sanıyorum ne alakaysa..
evet doğrudur tatlım,batın 24 olması gerek...

evet canım ya bende çok üzüldüm hamile olduğunu duyunca o kadar sevinmiştimki anlatamam hayırlısı olsun kısmet...

cnm bende çok ayrıntılı bilgi sahibi değilim ama şöyle diyebilirim,28 günde bir adet gören kadında yumurtlama 13-15 gün arasında gerçekleşiyor, işte bu dönem en fazla doğurgan olunan zaman. Ancak kadınların tümü bu dönemde yumurtlamıyor. Bazıları biraz daha önce veya sonra yumurtlayabiliyor. Bazıları da hiç yumurtlamıyor.

sana ayıp olmazsa bşey sorucağım.. ya ben yumurtlamıyorsam.. o uzayan akıntı yok bikaç aydır hem kremsi olan var.. yoğun akıntı oluyr 9. günden itibaren ama uzayandan yok..

sana ayıp olmazsa bşey sorucağım.. ya ben yumurtlamıyorsam.. o uzayan akıntı yok bikaç aydır hem kremsi olan var.. yoğun akıntı oluyr 9. günden itibaren ama uzayandan yok..

tatlım belkide farketmiyorsun,doktora görünmedinmi hiç,kan tetkikleri yada ultrasonla yumurtlama tabiki yapılıyor..

Ezgi bebişini düşürmüş malesef..

hadi yaa.. bişeye mi üzüldü kii yaa.. ammaann çok geçmiş olsun.. canım benim yaa kimbilir nasıl üzüldü ya.. Allah sabır versin.. ama mutlaka bi hayır vardır.. Allah hayırlısını verir inşAllah en azından gebe kalabildiğini biliyor.. o da bişey..

tatlım belkide farketmiyorsun,doktora görünmedinmi hiç,kan tetkikleri yada ultrasonla yumurtlama tabiki yapılıyor..

bu akşam seni soru yağmuruna tuttum ne olur kusuruma bakma.. ama doktora gittm ultrasonla baktı ama görmed sonra klomen verdi bakalım yumurtlama takibi yapalım dedi o ay yumurtlamıştım.. tutmadı ayrı.. bi daha da gitmedim bi daha mı gitmeliyim acaba ya.. yumurtlama takibi apayrı bişey mi? Kan tetkiklerimde o sırada yapıldı doktor fsh 11 çıktı ama yumurtluyorsun ama gebe kalmak istiyorsan bu konuya eğil sen dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…