- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #36.321
Canım geç döllenme olduysa idrar testinde çıkmayabiliyor,negatif çıkacağını bile bile bende p.tesi günü yapmıştım,kırmızılar gelmeyene kadar umudumuz var,Rabbim hayırlısını versin geç olsun güç olmasın...Ben regl olursam ayın 30 unda rahim filmi için randevum var,bir sorun çıkmazsa uğraşmıyacam artık ne zaman olursa olsun,yıpratıyoruz kendimizi çokkk...
soruyorumbugün satımın 10. günü ve biz 7., 9. günlerinde çalıştık.. gün aşırıda çalışacağız.. da başka bi topikte doktor var, orada sordum adet döngüm 26-28 günler arasında değişiyor dedim ne zaman yumurtluyorumdur dedim oda 12 yada 14. günler demiş büyük ihtimal demiş 10.günden itibaren gün aşırı çalışın 16. güne kadar demiş.. demiş de ben mesela 9. günü çalıştım bu doktorda 10. günü çalışın demiş bu akşam çalışma yok ama bizde spermler ne kadar zaman kalıyorlardı içimizde yaaa..
zaten bu ay geç çatladım 15.günde...artık hayırlısı olsun evet ya çok yıpranıyoruz akışına bırakcam diyorum ama olmuyo malesef
zaten bu ay geç çatladım 15.günde...artık hayırlısı olsun evet ya çok yıpranıyoruz akışına bırakcam diyorum ama olmuyo malesef
ya belkide bu kadar yıprattığımız için herşeyi olmuyor.. ayrıca ne kadarda güzel demişsin 15. günü çatladım diye belirtilerden mi anladın canımcım sen...
Sen gün aşırı çalışmaya devam et,Folikülden salınan yumurta 24 saat canlı kalır, spermler ise 48 saat canlılığını koruyabilir.Yani gün aşırı çalıştığın zaman,
ne zaman yumurtlarsan yumurtla hazırda sperm bulunuyordur...
Canım 15 gün yumurtladığına eminmisin,genelde yumurtlamadan 14 gün sonra regl gelir diye biliyorum ben,bu durumda senin batına birkaç gün daha var..
ayy inşaAllah ya.. bende valla kocama zaman şaştı diyemem diye bu ay böyle deneyelim bi daha ki ayada 10. günden başlarız demiştim.. ama inşAllah yaşıyordur bu spermler ve yumurtalarımızla pat diye buluşurlar bizde pat diye gebe kalırız.. senin çocuğun var di mi? geçen öyle öyle bişey okudum ama yanılıyor muyum?
canım 27 mayısta oldum ben en son ve 15.günde yani 10 haziranda çatladım 14 eklersen 24ü oluyo yanlışmıyım:44:
Canım 15 gün yumurtladığına eminmisin,genelde yumurtlamadan 14 gün sonra regl gelir diye biliyorum ben,bu durumda senin batına birkaç gün daha var..
off ya vallahi ezgiye o kadar üzüldümki halen kendime gelmiş değilim,kafam gitti ya benimle sat'ın aynı sanıyorum ne alakaysa..
evet doğrudur tatlım,batın 24 olması gerek...
ya ben yumurtlamanın her zaman 14. gününde olduğunu sanmıyorum benim komşum genelde adet dönemine yakın ilişki yaşıyormuş çocuklarıda var kaç tane ve adet günleri şaşmıyormuş ee o zaman yumurtlama adetden bikaç gün önce oluyorsa sonrasında da adeti geliyorsa yada gebe kalıyorsa yumurtlamadan 14. günü adet geliyor tezi çürüyor mu?
off ya vallahi ezgiye o kadar üzüldümki halen kendime gelmiş değilim,kafam gitti ya benimle sat'ın aynı sanıyorum ne alakaysa..
evet doğrudur tatlım,batın 24 olması gerek...
ya ne oldu ezgi ye.. kötü birşey yok inşAllah.. çok heyecanlandım ya ne oldu..
cnm bende çok ayrıntılı bilgi sahibi değilim ama şöyle diyebilirim,28 günde bir adet gören kadında yumurtlama 13-15 gün arasında gerçekleşiyor, işte bu dönem en fazla doğurgan olunan zaman. Ancak kadınların tümü bu dönemde yumurtlamıyor. Bazıları biraz daha önce veya sonra yumurtlayabiliyor. Bazıları da hiç yumurtlamıyor.
sana ayıp olmazsa bşey sorucağım.. ya ben yumurtlamıyorsam.. o uzayan akıntı yok bikaç aydır hem kremsi olan var.. yoğun akıntı oluyr 9. günden itibaren ama uzayandan yok..
Ezgi bebişini düşürmüş malesef..
tatlım belkide farketmiyorsun,doktora görünmedinmi hiç,kan tetkikleri yada ultrasonla yumurtlama tabiki yapılıyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?