Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

benim mideme zarar vermedi canım içerken hiç zorlanmıyorum tadı çok kötü gelmedi bana.ama ben yemekten önce olayını pek tutturamıyorum.şimdi yapcam ama hala tokum.

canım hem bronzlaşmak hemde korunmak istiyorsan niveanın bi serisi var gayet güzel.sadece korunmak istiyorsan yine niveanın 50faktör olanı çok iyi koruyor.ben başka kullanmadım o yüzden bilmiyorum diğerlerini.

ben dün markete baktım nivea hem bronzlastırır hem korur diyor ama korkuyorum yaaaa yine böyle yanarmıyım kaç faktör olduğu yazmıyor bide 30 faktörlük var sence hangisini alsam

Ebruşka ben kozmetik işiyle uğraşıyorum (Avon-Oriflame)yakın olsaydık ben sana hediye ederdim...

benim mideme zarar vermedi canım içerken hiç zorlanmıyorum tadı çok kötü gelmedi bana.ama ben yemekten önce olayını pek tutturamıyorum.şimdi yapcam ama hala tokum.

o kadarcıktan bişey olmaz iç gitsin...hani senin ben gibi akıntıların çoktu ya ben senle aynıyım canım çamasırım hiç kuru kalmazdı bu kürden sonra şükürler olsun akıntım olması gerektiği kadar bazı zamanlar ie kuru iyi geldi zaaaarr:95:

ben dün markete baktım nivea hem bronzlastırır hem korur diyor ama korkuyorum yaaaa yine böyle yanarmıyım kaç faktör olduğu yazmıyor bide 30 faktörlük var sence hangisini alsam

canım bi kere yanmışsın onun üstüne yanınca böyle etkilemez seni ilk yanınca kötü oluyor sonrası bişey olmaz.ama korunmak için illa sürceksen 30 da olur bundan sonra ama ilk olsaydı 50 iyi olurdu.niveanın o seriside iyi koruyor çok az yanık hissi veriyor.hala yanıyorsan ağrı kesici falan al rahatlatıyor.

tatlım benim geçen aylarda akıntım çoktu hatta kesin iltihap vardır diyordum ama bu ay pek olmadı zaten doktorda iltihap falan yok akıntın yok dedi.ama soğan suyunun 3.gününde falan az akıntım oldu onun haricinde pek olmadı birde ayın 22 23de oldu oda yumurtlama heralde.evet sende baya değişiklikler yapmıştı soğan öyle hatırlıyorum.baya çok akıntın gelmişti dimi.

Ebruşka ben kozmetik işiyle uğraşıyorum (Avon-Oriflame)yakın olsaydık ben sana hediye ederdim...

geliş fiyatına alırdık ona göre hiracım bizi kazıklama sakın bi ara benide üye yapmak istediler katolog falan verdiler ya avonun geliş fiyatlarıyla satış fiyatları ne kadar farklı

kız ben hediye diyorum sen geliş fiyatı diyorsun,kurban olsun sana kremler
canım şöyle diyim yaptığın satışın yüzde 25 i sana kalıyor,yani 100 tl lik satışta 25 tl karın var,gerçi ben pek bişey görmedim 6-7 aydır uğraşıyorum,akrabaya eşe dosta satıyorum hepte geliş fiyatına,ama olsun en azından kendi ihtiyaçlarımıda indirimli alıyorum

sağol tatlımbenim şaka yapıyorum ben.

kızlar ben yarın kayınvalidemin komusunun sünneti varmıs kadın benie çağırmıs bene gidicem yarın savas çıkıcak benim 7 aylık evli olan eltim dün bana sabah 8 de geldi kaynım bıraktı kaynanamlada karsı karsıya oturuyorlar ...kayınvalidemin haberi yok
olsa hemen peşine takılıyor ve ikimizi hiç yanlız bırakmıyor sürekli peşimizde oda kaçtı geldi bana bugün kaynanamı aradım yarın sana gelcem diye hemen basladı biizm hanım ağa sana geliyor banada söylemiyor sanki bana söylese peşinemi takılcaktım aradan 5 dkk geçti bana niye söylemedi bende gelirdi m dedi ahhh kaynanacım ahhh dedim içimden sen böyle sürekli peşimizde dolanmak istersen bizde böyle köşe kapmaca oynarız dicektimde hadi kontüüm bitti deyip kapattımyarın aksama kadar beynimi yer şimdi

öyleyse hiç gitme canım.eltinle iyi anlaşıyorsun demek çok güzel genelde eltiler hiç anlaşamazlar.benim yok ama etraftan biliyorum.

öyleyse hiç gitme canım.eltinle iyi anlaşıyorsun demek çok güzel genelde eltiler hiç anlaşamazlar.benim yok ama etraftan biliyorum.

kaynım 2 kere nişanlandı 2 kere nişanı attılar 2 sinede kaynanam dünyanın parasını harcadı ben hiç karsımadım yanlıs oldukları yerleri biliyordum ama karısmadım ....sonra kaynıma üzüldüm bu en sonuncusunda çarsısına herşeyine ben gittim eltim hangisini beğendiyse gözü hangisine düştüyse onu aldım
yeri geldi kayınvalideme senmi kullanıcaksın bırak kenileri beğendin deyip çıkıstım bak evlendiler halada öyleyim ilerde benime kızım olursa kimsenin ahını almak istemem ben ona eltilik değil ablalık yapıyorum kızın anneside eltisinden çok çekmiş bana diyoki helal olsun sana :)

kızçeler valla gece gece serin serin muhabbet iyi gitti dimi ama saatte 2 ye gelmiş ....
napalım hep beraber çıkalımbari ben aksama kadar giremem ...
iyi geceler allah rahatlık versin bacılar öptüm

cannev sanada slm hiç konusmadın ama ilerleyen günlerde sohbet ederiz tabi sen cavp verirsen bizim kızlar ıktılar bende çıkıyorum bay bay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…