- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #36.901
benmkide hay senin yumurtalarını diyo ne tembelmş diyo bak ben stres yapıyomym diyo yapma diyo bizim gibi olamazlarki onlar fıtrat meselesi
bende bu ay yapçam regli bittikten 7 gün sonra başlanıyo demi canım
benimkine öyle degl valla ben stres yapıyrm o tınlamıyo o günlerde zaten o hazır onun için süper oluyoıaslında bizler çok yanlış yapıyoruz canım.çünkü erkekler bu kadar ayrıntı bilmek istemiyor.bizde her şeyi onlara anlatıyoruz ve soğuyorlar ilişkiden falan.o günlerde ilişki için mecbur tutuyoruz.onlarda kendilerini kasıyorlar ve olcağı varsada olmuyor.biraz kadınlığımızı kullanıp o günlerde onları öyle ikna etmek daha mantıklı.
hım anladm çünkü dedgn gibi bazıları 7 gün sonra yapıyo iyi bende 7.gün yapayım o zamanhayır canım adetinin 7,günü baslıyorsun 15 gün taze teaze yapıp içiyorsun kimiside adet bittikten 7 gün sonra baslamıs ama ben adetimin 7.günü baslamayı tercih etmiştim ve o ay yumurtladığımı çok feci hissetmiştim fakat eşimle uyuyakalmıstık :):):):)
kızlar ben diğer pc ye geçiyorum çıkmayın heee
bence oda sucuk getirirdi
ay adam yumurtadan soğur yaabu ay öyle yaparım artıkk,bide gıdakladımmı tamamdırr..
bilmiyom canım tek bildiğim şey şeker krizine giricem nerdeyse evdeki bütün tatlı gıdaları tükettim az sonra midem ağrımaya baslar :) dur bakalım yavas yavas heycan geliyo bana eheheh :)
ah bacım ahhhh aynen neler neler yaptık arkamı dönüp baktığımda çok gülüyoruım kendime
eşime 2 ay önce keçiboynuzu aldım bunu içmelisin dedim meğerse cam açıkmıs adam keçiboynuzu lafı geçince beni tehdit ediyor bunu kimseye sölemicen içmiyorum diye bende dedimki bu sadece cinsellik için değil masustan abarttım sigaranın etkisini azaltıyor cigerlerini temizliyor şunu yapıyor bunu yapıyor iyi hadi yapta içelim dedi 7-8 gün içti :):):):)
ben geçen ay soğan kürü yaptım 10 gün dayanabildim:):):)
geçtiğimiz aylarda çamasır suyuna çişimi damatıp test yaptım:):):):) güyaaaa ama hepsi yalan
su şaşalını kestim çiş yaptım sabaha kadar beklettim üstü kaymak felan bağlamadı kaymak bağlasaymıs hamiş olacakmısım
sonraaaaa eczaneden ayda 2-3 kere test alıp her seferinde adetim geçmeden yapsam çıkarmı diye sorup adamın dalga geçer tarza güldüğünü....
test aLMk için semtimde dakikalarca yürüdüğümü
ve sayamadığım bir sürü şey
hey gidiiii gel artık bebeişim gelde senin o minncık popusu ısırim :)
ay evet ya bebiş görünce benmki deli oluyo olsaydı ne tatlı bi baba olurdu diyorm içimden
ay adam yumurtadan soğur yaa
neyse canım bunlarda bebiş gelince güzel ve gülerek hatırlayacağımız güzel anılar olur.sen şimdilik oğluşunun poposunu ısır gelince bebişin onu ısırırsın.peki biz kiminkini ısırcaz.yakınlarda bebekte yok.:84:
ay adam yumurtadan soğur yaa
neyse canım bunlarda bebiş gelince güzel ve gülerek hatırlayacağımız güzel anılar olur.sen şimdilik oğluşunun poposunu ısır gelince bebişin onu ısırırsın.peki biz kiminkini ısırcaz.yakınlarda bebekte yok.:84:
ay evet ya bebiş görünce benmki deli oluyo olsaydı ne tatlı bi baba olurdu diyorm içimden
Geçmiş olsun canım,hakkında hayırlısı olsun,pes etmek yok yola devam,elbet zamanı gelince Rabbim gönderecek meleğini...
rüzgarcım hayırlısı boyleymiş..
vakti geldiğinde hepimizin olacak...............
allahın izniyle oluckda insanoglu işte sabırsızız rabbim eyüp peygamber sabrı nasip etsn bizlereolur olur canlarım,sabır dua zamann......
inş ya ama istyrm başkasınınkini sevecegine bizimkini sevsn zamanı var sanırm ama işte akrabalarda sıkıyo insanıaynen canım benim eşimde çocukları çok seviyor özellikle kilolu olanlara bayılıyor.o benden daha çok istiyor ama napim benim elimden gelen bu kadar.allahım bize bu sevgiyi tattırsın yakın zamanda.
penceremin perdesini havalandıran RÜZGAR
denizleri köpük köpük dalgalandıran RÜZGAR
gir içeri usul usul beni bu dertten kurtar
selam kuzum nasıl keyıflerr
hoşgeldn rüzgarcm nasılsn yaselam kuzum nasıl keyıflerr
inş ya ama istyrm başkasınınkini sevecegine bizimkini sevsn zamanı var sanırm ama işte akrabalarda sıkıyo insanı
penceremin perdesini havalandıran RÜZGAR
denizleri köpük köpük dalgalandıran RÜZGAR
gir içeri usul usul beni bu dertten kurtar
iyilik canım hoşgeldin.sen de durumlar nasıl gelmemiş daha kırmızılar.sıkıntı yapma canım.
yap canım yap şifa olur insallah zaten saraçoğlu diyorki;hım anladm çünkü dedgn gibi bazıları 7 gün sonra yapıyo iyi bende 7.gün yapayım o zaman
kesinlikle öylede işte hemen bayanda sorun var gözüyle bakıyolar bide eşimin akrabaları kendmkinde sıkıntı yok allah ne zaman verirse o zaman olur kimseye dicek bişey düşme<zaman akrabaları takma canım herkes çok biliyor zaten boş boş konuşuyorlar.kime neyse milletin yatakodasından.ben zaten bu milleti anlamıyorum yani biz allah vermeyince olmayacağını biliyoruzda bu millet neden böyle düşünmüyor.her şey bahane sorun olsun olmasın her şey allahtan.onlara en güzel cevabı rabbim verir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?