Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

benmkide hay senin yumurtalarını diyo ne tembelmş diyo bak ben stres yapıyomym diyo yapma diyo bizim gibi olamazlarki onlar fıtrat meselesi

aslında bizler çok yanlış yapıyoruz canım.çünkü erkekler bu kadar ayrıntı bilmek istemiyor.bizde her şeyi onlara anlatıyoruz ve soğuyorlar ilişkiden falan.o günlerde ilişki için mecbur tutuyoruz.onlarda kendilerini kasıyorlar ve olcağı varsada olmuyor.biraz kadınlığımızı kullanıp o günlerde onları öyle ikna etmek daha mantıklı.

bende bu ay yapçam regli bittikten 7 gün sonra başlanıyo demi canım

hayır canım adetinin 7,günü baslıyorsun 15 gün taze teaze yapıp içiyorsun kimiside adet bittikten 7 gün sonra baslamıs ama ben adetimin 7.günü baslamayı tercih etmiştim ve o ay yumurtladığımı çok feci hissetmiştim fakat eşimle uyuyakalmıstık :):):):)
kızlar ben diğer pc ye geçiyorum çıkmayın heee

benimkine öyle degl valla ben stres yapıyrm o tınlamıyo o günlerde zaten o hazır onun için süper oluyoı

hım anladm çünkü dedgn gibi bazıları 7 gün sonra yapıyo iyi bende 7.gün yapayım o zaman

bence oda sucuk getirirdi

bu ay öyle yaparım artıkk,bide gıdakladımmı tamamdırr..
ay adam yumurtadan soğur yaa

neyse canım bunlarda bebiş gelince güzel ve gülerek hatırlayacağımız güzel anılar olur.sen şimdilik oğluşunun poposunu ısır gelince bebişin onu ısırırsın.peki biz kiminkini ısırcaz.yakınlarda bebekte yok.:84:

ay evet ya bebiş görünce benmki deli oluyo olsaydı ne tatlı bi baba olurdu diyorm içimden

penceremin perdesini havalandıran RÜZGAR
denizleri köpük köpük dalgalandıran RÜZGAR
gir içeri usul usul beni bu dertten kurtar

ay evet ya bebiş görünce benmki deli oluyo olsaydı ne tatlı bi baba olurdu diyorm içimden

olur olur canlarım,sabır dua zamann......

Geçmiş olsun canım,hakkında hayırlısı olsun,pes etmek yok yola devam,elbet zamanı gelince Rabbim gönderecek meleğini...

rüzgarcım hayırlısı boyleymiş..
vakti geldiğinde hepimizin olacak...............

tesekkürler kızlar tabıkı hayırlısı olsun, olucak ıns. bıgun .... eylulde kardesımın dugunu var sanırım onuda bıtırıp öyle hamıle kalıcam heralde
annemler ebnde baya yogun gecıyor pek bısey hıssetmıyorum sımdılık üzmüyorum kendımı
ama adetım gelmıyor ona bıraz canım sıkılıyor kırmızıları görsem ona göre sogan kurune baslayacagım belki düzene girer adetım
cunku adetım bi ay düzgün bı sekılde gelmıs ve ben o ay hamıle kalmısım ...
Allah hepimizin gönlune göre versın

aynen canım benim eşimde çocukları çok seviyor özellikle kilolu olanlara bayılıyor.o benden daha çok istiyor ama napim benim elimden gelen bu kadar.allahım bize bu sevgiyi tattırsın yakın zamanda.

aynen canım benim eşimde çocukları çok seviyor özellikle kilolu olanlara bayılıyor.o benden daha çok istiyor ama napim benim elimden gelen bu kadar.allahım bize bu sevgiyi tattırsın yakın zamanda.
inş ya ama istyrm başkasınınkini sevecegine bizimkini sevsn zamanı var sanırm ama işte akrabalarda sıkıyo insanı

inş ya ama istyrm başkasınınkini sevecegine bizimkini sevsn zamanı var sanırm ama işte akrabalarda sıkıyo insanı

aman akrabaları takma canım herkes çok biliyor zaten boş boş konuşuyorlar.kime neyse milletin yatakodasından.ben zaten bu milleti anlamıyorum yani biz allah vermeyince olmayacağını biliyoruzda bu millet neden böyle düşünmüyor.her şey bahane sorun olsun olmasın her şey allahtan.onlara en güzel cevabı rabbim verir.

penceremin perdesini havalandıran RÜZGAR
denizleri köpük köpük dalgalandıran RÜZGAR
gir içeri usul usul beni bu dertten kurtar

iyilik canım hoşgeldin.sen de durumlar nasıl gelmemiş daha kırmızılar.sıkıntı yapma canım.

göğüslerim cok fena acımaya basladı sagdan sola dönemıyorum
1-2 gune kalmaz gelır heralde beklıyorum canım onun harıcınde ıyıyım sukur

kesinlikle öylede işte hemen bayanda sorun var gözüyle bakıyolar bide eşimin akrabaları kendmkinde sıkıntı yok allah ne zaman verirse o zaman olur kimseye dicek bişey düşme<z

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…