Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

allahın izniyle oluckda insanoglu işte sabırsızız rabbim eyüp peygamber sabrı nasip etsn bizlere

amin aminnn,,evet canım sabırsızız malesef,hayırlısını isteyelim daima,ve konu ne olursa olsun umutsuz olmayalım,
Hani Bir Söz Vardı Ya
Rabbine Dönüp Benim Büyük Bir Derdim Var Deme
Derdine Dönüp Benim Büyük Bir Rabbim Var De...

kızlar şu linke bakında azıcık moral olsun size...


16 kez hamile kaldı, sonunda anne oldu! |
 
kız bahar oğlumun poposunu artık ısıramıyorum koca adam oldu :):):)açtırmıyo bile ancak uyurken doya doya sevebiliyorum erkek çoçukları kız gibi öyle mıç mç sevilmekten çok hoşlanmısyorlar ben sarılmaya çalıstıkça bunalıyo ....anca işi düşünce yayimmmm ( yani yarim) yayimmm minik kuşum şunu yaparmısın diyo:):):)
 
iyiyim canım annemler bende bırlıkte iyi vakıt gecıyor
gecmısı okudunmu bılmıyorum ama sonucum negatıf cıktı 0.11
kırmızıları beklıyorum ... sen nasılsın tatlım
sen geldn ben kaçıyom görüşelm sonra olurmu canım sıkmada canını beraber devam edicz oldumu bende regli oldm bu arada
 

okudum canım gerçekten mucize allah çocuklarına sağlık versin.ama ne dikkatimi çekti biliyormusun ikisi de o kadar yıpranmış ki yüzlerindeki ifadeden belli oluyor.sonunda o mutluluğu tatmışlar ama ne güzel hepbirlikte uzun ömür versin allahım onlarada.
 

ayyy yavrum yerim ben onu yaa açtırmaz tabi annesi koca adam olmuş.ben nedendir bilmiyorum ama erkek çocuklarına bayılıyorum ya o kadar çok seviyorum ki içime sokasım geliyor.kızlarda öyle ama erkek çocuğuna daha yakın hissediyorum kendimi.
 

oğlum olmadan önce bende erkek çoçıuklarını çok severdim allah gönlüme göre verdi halada severim erkek çoçuklarını....insallah seninde bi oğlusun olurda bu güzel duyguyu yasarsın...bahar sen soğan kürü yapmısmıydın canım ?
 

genel olarak kadınlar erkek,erkekler kız çocukları daha fazla sever zaten,bizdede baba acaip kıza düşkün bende oğlana tabi bunu onlara pek hissettirmiyoruz..
 

amin canım amin.evet canım 11.gün başladım 5gün kesintisiz içtim 6.gün 1 bardak içebildim 7.gün hiç içemedim bugün yine 1 bardak içtim ama birazdan yapıcam yine.böyle saçma sapan bişeyler yaptım yani.belki yarın hiç içmem adet olunca yine başlarım 7.gün.yada başlamışkn devammı etsem ebru?
 
kızlar perşembe günü denize gittik şileye akçakocaya o kadar rüzgar vardiki denizde o kadar dalga vardıki anlatamam eve geldiğimde haslanmıs olduğumu farkettim 2 gündür yoğurtla geziyordum ne zormus ....şimdi ise güneş krami alıcam ne marka hangisini alayım öneriniz varmı
 
genel olarak kadınlar erkek,erkekler kız çocukları daha fazla sever zaten,bizdede baba acaip kıza düşkün bende oğlana tabi bunu onlara pek hissettirmiyoruz..

evet canım genelde öyle oluyor ama biz ikimizde erkek çocuk delisiyiz.ama kızımız olursada hayır demeyiz yeter ki sağlıklı hayırlı bir evlat olsun.
 

tabiki baslamısken devam et ...6 gün içmişsin işte kaldığın yerden 15 günü tamamla bence canım sende pko varı ya ona bire bir iyi geliyor diyor saraçoğlu ben bile 10 gün çok üzenli bi şekilde içtim dahada devam etcektimde midem isyan etti mide problemim var sende 1 bardan soğan suyunu içmekte ne var ...hemde doğal koy ocağa 5 dkk olsun iç gitsin şifa olsun oohhhhhh
 

canım hem bronzlaşmak hemde korunmak istiyorsan niveanın bi serisi var gayet güzel.sadece korunmak istiyorsan yine niveanın 50faktör olanı çok iyi koruyor.ben başka kullanmadım o yüzden bilmiyorum diğerlerini.
 

canım güneş kremi fayda etmez artık,yanmadan önce sürecektin,bundan sonra kullanmak için soruyorsan ne marka olursa olsun spf faktörü yüksek olanı al..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…