- 4 Mart 2011
- 1.470
- 0
- 156
- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #36.921
hoşgeldn rüzgarcm nasılsn ya
allahın izniyle oluckda insanoglu işte sabırsızız rabbim eyüp peygamber sabrı nasip etsn bizlere
sen geldn ben kaçıyom görüşelm sonra olurmu canım sıkmada canını beraber devam edicz oldumu bende regli oldm bu aradaiyiyim canım annemler bende bırlıkte iyi vakıt gecıyor
gecmısı okudunmu bılmıyorum ama sonucum negatıf cıktı 0.11
kırmızıları beklıyorum ... sen nasılsın tatlım
sen geldn ben kaçıyom görüşelm sonra olurmu canım sıkmada canını beraber devam edicz oldumu bende regli oldm bu arada
amin aminnn,,evet canım sabırsızız malesef,hayırlısını isteyelim daima,ve konu ne olursa olsun umutsuz olmayalım,
Hani Bir Söz Vardı Ya
Rabbine Dönüp Benim Büyük Bir Derdim Var Deme
Derdine Dönüp Benim Büyük Bir Rabbim Var De...
kızlar şu linke bakında azıcık moral olsun size...
16 kez hamile kaldı, sonunda anne oldu! |
kız bahar oğlumun poposunu artık ısıramıyorum koca adam oldu :):):)açtırmıyo bile ancak uyurken doya doya sevebiliyorum erkek çoçukları kız gibi öyle mıç mç sevilmekten çok hoşlanmısyorlar ben sarılmaya çalıstıkça bunalıyo ....anca işi düşünce yayimmmm ( yani yarim) yayimmm minik kuşum şunu yaparmısın diyo:):):)
ayyy yavrum yerim ben onu yaa açtırmaz tabi annesi koca adam olmuş.ben nedendir bilmiyorum ama erkek çocuklarına bayılıyorum ya o kadar çok seviyorum ki içime sokasım geliyor.kızlarda öyle ama erkek çocuğuna daha yakın hissediyorum kendimi.
ayyy yavrum yerim ben onu yaa açtırmaz tabi annesi koca adam olmuş.ben nedendir bilmiyorum ama erkek çocuklarına bayılıyorum ya o kadar çok seviyorum ki içime sokasım geliyor.kızlarda öyle ama erkek çocuğuna daha yakın hissediyorum kendimi.
bizim listemiz ve durumda bilen varmı listemizde yalan oldu güncelleyende yok....netcez gariii
oğlum olmadan önce bende erkek çoçıuklarını çok severdim allah gönlüme göre verdi halada severim erkek çoçuklarını....insallah seninde bi oğlusun olurda bu güzel duyguyu yasarsın...bahar sen soğan kürü yapmısmıydın canım ?
genel olarak kadınlar erkek,erkekler kız çocukları daha fazla sever zaten,bizdede baba acaip kıza düşkün bende oğlana tabi bunu onlara pek hissettirmiyoruz..
amin canım amin.evet canım 11.gün başladım 5gün kesintisiz içtim 6.gün 1 bardak içebildim 7.gün hiç içemedim bugün yine 1 bardak içtim ama birazdan yapıcam yine.böyle saçma sapan bişeyler yaptım yani.belki yarın hiç içmem adet olunca yine başlarım 7.gün.yada başlamışkn devammı etsem ebru?
kızlar perşembe günü denize gittik şileye akçakocaya o kadar rüzgar vardiki denizde o kadar dalga vardıki anlatamam eve geldiğimde haslanmıs olduğumu farkettim 2 gündür yoğurtla geziyordum ne zormus ....şimdi ise güneş krami alıcam ne marka hangisini alayım öneriniz varmı
kızlar perşembe günü denize gittik şileye akçakocaya o kadar rüzgar vardiki denizde o kadar dalga vardıki anlatamam eve geldiğimde haslanmıs olduğumu farkettim 2 gündür yoğurtla geziyordum ne zormus ....şimdi ise güneş krami alıcam ne marka hangisini alayım öneriniz varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?