Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

selammmmmmmm

elimdeki son idrar testini de az önce yaptım kociş kızıyo, o yokken yaptım ama aldım cevabımı bata 2 gün var olsaydı çıkardı zaten adet belirtileri hat safhada, amaaaaaaan salladım gitti

ay cnm ayni bende bakiorum bakiorum kimse yokk yaz sezonu malesef haftaya bende gidiorum
merci bebis beni ekledigin icin bu ayda olmadi hayirlisi bakalim ne zaman gelicek bebislerimiz ama ben tatilde calismayi dusunmuorum o konuda da tatil yapicamm
hayırlısı olsun canım. İnşallah bizlere de verecek Rabbim. aslında herşey Ona bırakmak nasibimizde varsa zaten olacak.
karanfil ellerine sağlık canım güzel olmuş.bu arada htcgl ve bebişim olsun arkadaşlar adet olmuşlardı söylemişlerdi.paside adet olmuştu.
batları ne ki hiç söylediler mi. isyanı basmayınca gelmiyosunuz dimi. sabahtan beri girmediğim topik kalmadı yaa.. eşinden şikayet edenler, gelinlik davetiye ekleyenler, yeni ev alanlar....
eşimle kardeşim yoklar bugün nerdeyse hep dışardaydılar ben de azcık uyuyayım dedim ama gelmedi uykum siz de yoksunuz.
ben de bebek istiyorummm

Amin inşallah Rabbim sen dahil hepimize hayırlısıyla nasip eder.

sağol canım ama benimki şimdilik sadece hayal, çünkü eşim istemiyor ve korunmaya devam ediyorum mecburen
ama yine de yaziym 2010 kasımda evlendim, 22 yaşındayım

ne zaman geleceğini Allah bilir elbet, belli olmaz ama görünüşe göre bebek benim için daha bi 4-5 yıl sadece hayal...
Allah size bir an önce nasip etsin inşallah

ayoll kandır adamı aaaaa sana abla tavsiyesi 4-5 yıl bekleme öyle hemen oluvermiyo, hadi 1-2 yıl bekle yeni evlisiniz eşin haklı ama çok geç kalma

bende dışardaydım canım eve geldim hemen pc açtım bi baktım kimse konuşmamış.ay evet bazen bende okuyorum ne dertli olanlar var ama bazılarıda yalan hikaye bence.en çok kaynana şikayetleri var.canım arkadaşlar batlarını söylemiştir belki ama ben hatırlamıyorum sadece olduk dediklerini hatırlıyorum.

aramızda hazır hamiş yokken bişi diyimmi

elma dilim patates yapıyorum ilk defa fırında pişiyo

ayyyy nasıl olcak acaba deneyen varmı önceden:86:

selammmmmmmm

elimdeki son idrar testini de az önce yaptım kociş kızıyo, o yokken yaptım ama aldım cevabımı bata 2 gün var olsaydı çıkardı zaten adet belirtileri hat safhada, amaaaaaaan salladım gitti

bak canım bu benim geçen ayki ateş tablom;
ateş tablosu aslında hiç teste gerek bırakmıyor. ama ben de elimde var diye adet olacağımı bile bile yaptım iki gün kala. ama bundan sonra test almıycam ateşimi takip edicem inşallah. ve inşallah bu ay son olur

9. gün …….. hiç akıntı yok
10. gün …….. yoğun yapışkan akıntı
11. gün …….. hiç akıntı yok
12. gün …….. hiç akıntı yok
13. gün 36.7 hiç akıntı yok
14. gün …….. hiç akıntı yok
15. gün 36.7 hiç akıntı yok
16. gün 36.8 hiç akıntı yok
17. gün 36.5 çok hafif beyaz akıntı
18. gün 36.7 hafif sarı bol akıntı
19. gün 37.0 hafif kahve bol akıntı
20. gün 36.8 sarı akıntı
21. gün 36.8 sarı akıntı
22. gün 36.8 sarı akıntı
23. gün 36.9 sarı akıntı
24. gün 36.5 koyu sarı akıntı
25. gün 36.8 sarı akıntı
26. gün 36.5 sarı akıntı
27. gün 36.7 çok az akıntı
28. gün 36.5 çok az akıntı
29. gün 36.1 adet oldum

ben aslında 24. gün anladım adet olacağımı hem ağrılarım başladı hem ateşim düştü. ama bi gün sonra geri çıkınca ümitlendim.

sende sağol canım ama bence eşin yanlış düşünüyor o kadar zaman ara vermek iyi değil hem hemen olacak diye birşeyde yok bak bizim aramızda 6 sene 4 sene 3 sene 1 sene istediği halde olmayan arkadaşlarımız var diyelimki 4 5 sene korundunuz istemediniz ya 4 5 sene daha olmazsa ne olur girersiniz 32 33 yaşına o zamandan sonra da zaten doğurganlık azalıyor.eğer sen korunuyorsan ve bebek sahibi olmayı istiyorsan bırak korunmayı.olunca zaten eşin ister aldırmaz bebeği bazı erkekler kucaklarına almadan anlamıyorlar bu duyguyu.bazılarında da bebek sahibi olma fobisi var.ya da eşinle bu şekilde konuş uzun süre korununca olmuyor falan de.

selammmmmmmm

inşallah gelmez kırmızılarınnnn test için erken davranmışın ben gibii,evet bencede en güzeli sallamakkk çok takıyoruz çokkk,bende hayırlısıyla şu rahim filmini çekeyim bir problem çıkmazsa takip makit etmiyecem artık,yımırtladımmı çatladımı ateşimmi var belitimmi var bu ne yahuuu,düşünüyorumda ne çok şey öğrenmişim ben,ne kadar çok irdelesek o kadar geç oluyormuş,saldım çayıra mevlam kayıra misali yapacam artıkk

canım yaaa ben son 3 gündür ölçtüm ateşimi 37.1, 37.3 ve bu gün 37.00 o yüzden ben de anladım adet olacağımı ama yinede yaptım test bu arada yerleşmede ateş düşüyomuş, sonra yine yükseliyomuş o da aklında bulunsun

o zaman sona ekleyim. her sabah kalkınca da buraya ekliyim listeyi söylerlerse düzeltirim.
aramızda hazır hamiş yokken bişi diyimmi

elma dilim patates yapıyorum ilk defa fırında pişiyo

ayyyy nasıl olcak acaba deneyen varmı önceden:86:
o ne ki ben ilk defa duydum.

niye o kadar uzun zamandır istemiyor ki eşin.
bizde de ben istemedim ama sadece 1 yıl geçsin evi idare etmeyi öğreneyim evliliğe alışayım istedim. bir yıldan sonra 3-4 ay aksilik çıktı 3 aydır da ciddi denedik olmadı.
benim de sadıcımın eşi hiç istemiyordu bebek ama sadıcım o kadar istiyordu. sonra adama ne olduysa bi anda istedi çocuk. denemeye başladılar 2. ayında hamile kaldı. şu an da 3 aylık filan hamile

Tontikler ateşinizi reglin ilk günümü ölçmeye başlıyorsunuz,,Amann boşverecem diyene bakın :86:

yok bebek sahibi olma fobisi gibi bi durum yok eşimin kızı var zaten bir tane, eşim gerçekten istemiyor şimdilik, olsa aldırmaz ama istememeye devam eder
eşim jinekolog zaten benden iyi bilir korunmanın sonradan sorun yaratıp yaratmadığını, bu yüzden pek kandırma şansım yok

o konuda kesinlikle haklısın bak sana iki taneyi doğurmuşun, ama şimdi yok yumurtlamaydı yok belirtiydi ateşti, strese giriyoruz, sen kafanı rahatlat hemen hamile kalırsın

Eşin jinekologsa kandıramazsın sen onu :86:

yaşım küçük diye, yani hayatta istediğim her şeyi yaşayayım, bebek olduğunda zaten imkanım olmaz bir çok şeye diye
okulumun da bitmesine, 3,5 sene var bu yüzden.
eşim biraz da gezmeye tozmaya düşkün, evliliğimizin tadını çıkaralım diyor
bebek olsa daha iyi çıkardı bence tadı.
en iyisi siz hamile kalmaya çalışın bu ay oldu mu olmadı mı diye
ben de bu ay ikna edebildim mi edemedim mi diye uğraşayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…