- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #37.021
yok bebek sahibi olma fobisi gibi bi durum yok eşimin kızı var zaten bir tane, eşim gerçekten istemiyor şimdilik, olsa aldırmaz ama istememeye devam eder
eşim jinekolog zaten benden iyi bilir korunmanın sonradan sorun yaratıp yaratmadığını, bu yüzden pek kandırma şansım yok
valla son 3 gündür ölçtüm kııı ateş düşüncede sallıym bu ayı dedim valla ben hiç ilk günden ölçmedim zor geliyo açıkçası, gün aşırı ilişki yeter olacaksa
anaaaaaaaaaammmmmmmmm sonunda şans bize güldü, bu arkadaşın eşi bizim bitmek tükenmek bilmeyen soruları cevaplar mı acaba
Tontikler ateşinizi reglin ilk günümü ölçmeye başlıyorsunuz,,Amann boşverecem diyene bakın :86:
genel sorularsa tabiki yardımcı oluruz elimizden geldiği kadarıyla
kişiden kişiye değişecek şeylerde pek konuşmuyor ama, mesela bana bi topikte okuyan arkadaslar özel mesaj atıyor doktora görünme şansım yok hangi doğum kontrol hapını alayım tarzı, böyle şeylere cevap vermez ama diğer şeylere seve seve yanıt verir
evet göründüğü üzere o beni kandırıyor
ne okuyorsun merak ettim de
hımm canım öyleyse söyleyecek bişey yok tabi eşin en doğrusunu bilir.ama sen istiyorsan eğer konuşmayı deneyebilirsin.ikimizin bir bebeği olsun istiyorum bende anne olmak istiyorum dersin yani.yaşında çok küçük değil canım genç anne olmak en iyisi.inşallah hayırlı zamanda olur sizin için.
peki sizce kiloyla nasıl bi bağlantı var arada siz kesin bilirsiniz, eşim bana işine nasıl geliyorsa öyle anlatıyor gibi geliyor bana
eşim bu yüzden de şimdilik hazır değilsin diyor
ne okuyorsun merak ettim de
bende nasıl korunduğunu merak ettim hapmı kullanıyorsun cemreeylül
peki sizce kiloyla nasıl bi bağlantı var arada siz kesin bilirsiniz, eşim bana işine nasıl geliyorsa öyle anlatıyor gibi geliyor bana
eşim bu yüzden de şimdilik hazır değilsin diyor
bende nasıl korunduğunu merak ettim hapmı kullanıyorsun cemreeylül
yaşım küçük diye, yani hayatta istediğim her şeyi yaşayayım, bebek olduğunda zaten imkanım olmaz bir çok şeye diye
okulumun da bitmesine, 3,5 sene var bu yüzden.
eşim biraz da gezmeye tozmaya düşkün, evliliğimizin tadını çıkaralım diyor
bebek olsa daha iyi çıkardı bence tadı.
en iyisi siz hamile kalmaya çalışın bu ay oldu mu olmadı mı diye
ben de bu ay ikna edebildim mi edemedim mi diye uğraşayım
elma dilim patates ne canannnn
nasıl bişey biz bilmiyoz sordum hiç görmedin...
uluslararası ilişkiler okuyorum, daha ilk sene bitti ama, ve onunda yarısında hazırlık okudum zaten
yol daha çooook uzun anlayacağınız...
evet hap kullanıyorum
pardon canım görmemişim, ince kabuklu patatesleri soymadan güzelce yıkıyodun, elma dilimi gibi doğruyosun, bir kapta biraz sıvı yağ az salça sarımsak istediğin baharatlardan koyuyosun karıştırıyosun ve doğtadığın patateslerin üzerine bu sostan sürüyosun tepsiye diziyosun( yağlı kağıt olsun tepside) 200 derece ısınmış fırında patatesler yumuşayıncaya kadar pişiriyosun
uluslararası ilişkiler okuyorum, daha ilk sene bitti ama, ve onunda yarısında hazırlık okudum zaten
yol daha çooook uzun anlayacağınız...
evet hap kullanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?