Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

hımm canım öyleyse söyleyecek bişey yok tabi eşin en doğrusunu bilir.ama sen istiyorsan eğer konuşmayı deneyebilirsin.ikimizin bir bebeği olsun istiyorum bende anne olmak istiyorum dersin yani.yaşında çok küçük değil canım genç anne olmak en iyisi.inşallah hayırlı zamanda olur sizin için.

valla son 3 gündür ölçtüm kııı ateş düşüncede sallıym bu ayı dedim valla ben hiç ilk günden ölçmedim zor geliyo açıkçası, gün aşırı ilişki yeter olacaksa

ayy bende bu ay deniyeyim şu ateş işini,benim kociş kurulu saat gibi oldu valla,gün aşırı halvete gire gire,bazen kendisi söylüyor bu gece çalışma yokmuydu diye,adamada kafayı yedirttim sonunda

anaaaaaaaaaammmmmmmmm sonunda şans bize güldü, bu arkadaşın eşi bizim bitmek tükenmek bilmeyen soruları cevaplar mı acaba

genel sorularsa tabiki yardımcı oluruz elimizden geldiği kadarıyla
kişiden kişiye değişecek şeylerde pek konuşmuyor ama, mesela bana bi topikte okuyan arkadaslar özel mesaj atıyor doktora görünme şansım yok hangi doğum kontrol hapını alayım tarzı, böyle şeylere cevap vermez ama diğer şeylere seve seve yanıt verir

Tontikler ateşinizi reglin ilk günümü ölçmeye başlıyorsunuz,,Amann boşverecem diyene bakın :86:

canım benim :)))
ben 6. gün başladım. ilk günler önemli değil. 10. gün de başlayabilirsin. ben de üşeneceğimi düşünürdüm ama alıştım bee.
bakın yanınızda yine kızıyorum:"seni kerata seniii annenin kıymetini bir bilme... bak senin için nelere alışıyorum tembel ben"

teşekkür ederim arkadaşım bu cevabın bile mutlu etti beni, senin de her şey gönlünce olsun

peki sizce kiloyla nasıl bi bağlantı var arada siz kesin bilirsiniz, eşim bana işine nasıl geliyorsa öyle anlatıyor gibi geliyor bana
eşim bu yüzden de şimdilik hazır değilsin diyor

peki sizce kiloyla nasıl bi bağlantı var arada siz kesin bilirsiniz, eşim bana işine nasıl geliyorsa öyle anlatıyor gibi geliyor bana

kilo diye anladım ona göre şöyle söylüym, her türlü sağlık sorunu gibi, zayıf olmak da kilolu olmak da hamilelik için tehdit olarak kabul edilir

canım kilon mu var zayıfmısın?eğer kiloluysan ve pko varsa kilo vermen gerekir diye söylemiş olabilir ama eğer zayıfsan hiç alakası olmaz öyle olsa afrikadakiler düzine düzine doğurmazlardı.

bence çok geç kalmamak gerek çocuk için,seni kast etmiyorum canım,genel anlamda söylüyorum,mesela ben 20 ve 22 yaşlarımda bebek sahibi oldum,gören anneleri değil ablaları sanıyor,arkadaş gibiyiz onlarla..Senin içinde hayırlısı neyse o olsun güzelim sen sıkma canını,eşin haklıymış birazda okul okuyormuşsun çünkü,hamile kalırsan çok zor olur senin için artı bebek doğduktan sonrada zorluklar çekersin...

elma dilim patates ne canannnn
nasıl bişey biz bilmiyoz sordum hiç görmedin...

pardon canım görmemişim, ince kabuklu patatesleri soymadan güzelce yıkıyodun, elma dilimi gibi doğruyosun, bir kapta biraz sıvı yağ az salça sarımsak istediğin baharatlardan koyuyosun karıştırıyosun ve doğtadığın patateslerin üzerine bu sostan sürüyosun tepsiye diziyosun( yağlı kağıt olsun tepside) 200 derece ısınmış fırında patatesler yumuşayıncaya kadar pişiriyosun

uluslararası ilişkiler okuyorum, daha ilk sene bitti ama, ve onunda yarısında hazırlık okudum zaten
yol daha çooook uzun anlayacağınız...

evet hap kullanıyorum

açıktan okuyorsan bilmem de örgün eğitimse iyi cesaretliymişsin hem evlilik hem okul..

ayy bi anda içim burkuldu. herkese ne derdim biliyor musunuz. liseyi bitirdim ünv. kazandım hiç ara vermeden ünv. bitti 2 ay sonra atandım. öğretmenliğe başladım baharına eşimle tanıştım yazın nişan sonbaharda düğün.çocuğu da hemen yapmıyacam biraz hayatım yavaşlasın diyordum. tövbe tövbe sanki benim elimde ahanda şimdi de tutuşuyorum bebek diye. Allahım bizler cahillik ediyoruz sen bizleri bununla imtihan etme Ya Rabbii..

hmmm desene şu bizim bildiğimiz halamın köyde soba fırınında yaptığı patates adı değişmiş canımmm

uluslararası ilişkiler okuyorum, daha ilk sene bitti ama, ve onunda yarısında hazırlık okudum zaten
yol daha çooook uzun anlayacağınız...

evet hap kullanıyorum

canım bende 9 ay falan hap kullandım ama 1 senedir bebek istiyorum olmadı henüz.bana bir hemşire neden hap kullanıyorsun boşuna hormonlarınla oynuyorsun eşin korunsun demişti ve o zaman onu dinlemedim ve bırakınca olur dedim ama olmadı tabi her bünye farklı ama ben hap için iyi şeyler düşünmüyorum kimbilir nasıl etki ediyor hamileliği engelliyor ama belki başka türlü zarar veriyor.tabi bu konuda da eşin çok şey bilir ama jinekolog da olsa bazen onun bile kontrol edemeyeceği şeyler olur.madem öyle kendisi korunsun canım.sakın yanlış anlama senin iyiliğin için söylüyorum.

işte canım öyle söylememek lazım,bakın benim en büyük eltim benden bir yıl önce evlendiler,korunuyorlardı bazen diyordum siz büyüksünüz hadi bitane yapında sizden sonra biz yapalım diye,aman ne yapacaz çocuğu çocuk doğan cennetemi gidiyor biraz eliliğimizin tadını çıkaralım v.s büyük konuşuyordu,ve şimdide gitmedikleri doktor uygulamadıkları tedavi kalmadı,tüp bebek bile yaptılar tutmadı,18 yıllık evliler,Rabbim onlarada versin inşallahh,büyük konuşmamak gerekk

kızlar ben kaçayım eşimle, ablasının bi tanesi geliyormuş yoldalarmış..
makarna istemiş eşim hemen suyunu koyayım öpüyorum hepinizi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…