- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #37.041
kilo diye anladım ona göre şöyle söylüym, her türlü sağlık sorunu gibi, zayıf olmak da kilolu olmak da hamilelik için tehdit olarak kabul edilir
canım kilon mu var zayıfmısın?eğer kiloluysan ve pko varsa kilo vermen gerekir diye söylemiş olabilir ama eğer zayıfsan hiç alakası olmaz öyle olsa afrikadakiler düzine düzine doğurmazlardı.
bence çok geç kalmamak gerek çocuk için,seni kast etmiyorum canım,genel anlamda söylüyorum,mesela ben 20 ve 22 yaşlarımda bebek sahibi oldum,gören anneleri değil ablaları sanıyor,arkadaş gibiyiz onlarla..Senin içinde hayırlısı neyse o olsun güzelim sen sıkma canını,eşin haklıymış birazda okul okuyormuşsun çünkü,hamile kalırsan çok zor olur senin için artı bebek doğduktan sonrada zorluklar çekersin...
açıktan okuyorsan bilmem de örgün eğitimse iyi cesaretliymişsin hem evlilik hem okul..
ayy bi anda içim burkuldu. herkese ne derdim biliyor musunuz. liseyi bitirdim ünv. kazandım hiç ara vermeden ünv. bitti 2 ay sonra atandım. öğretmenliğe başladım baharına eşimle tanıştım yazın nişan sonbaharda düğün.çocuğu da hemen yapmıyacam biraz hayatım yavaşlasın diyordum. tövbe tövbe sanki benim elimde ahanda şimdi de tutuşuyorum bebek diye. Allahım bizler cahillik ediyoruz sen bizleri bununla imtihan etme Ya Rabbii..
kızlar ben kaçayım eşimle, ablasının bi tanesi geliyormuş yoldalarmış..
makarna istemiş eşim hemen suyunu koyayım öpüyorum hepinizi..
işte canım öyle söylememek lazım,bakın benim en büyük eltim benden bir yıl önce evlendiler,korunuyorlardı bazen diyordum siz büyüksünüz hadi bitane yapında sizden sonra biz yapalım diye,aman ne yapacaz çocuğu çocuk doğan cennetemi gidiyor biraz eliliğimizin tadını çıkaralım v.s büyük konuşuyordu,ve şimdide gitmedikleri doktor uygulamadıkları tedavi kalmadı,tüp bebek bile yaptılar tutmadı,18 yıllık evliler,Rabbim onlarada versin inşallahh,büyük konuşmamak gerekk
canım bende 9 ay falan hap kullandım ama 1 senedir bebek istiyorum olmadı henüz.bana bir hemşire neden hap kullanıyorsun boşuna hormonlarınla oynuyorsun eşin korunsun demişti ve o zaman onu dinlemedim ve bırakınca olur dedim ama olmadı tabi her bünye farklı ama ben hap için iyi şeyler düşünmüyorum kimbilir nasıl etki ediyor hamileliği engelliyor ama belki başka türlü zarar veriyor.tabi bu konuda da eşin çok şey bilir ama jinekolog da olsa bazen onun bile kontrol edemeyeceği şeyler olur.madem öyle kendisi korunsun canım.sakın yanlış anlama senin iyiliğin için söylüyorum.
pko hep görüyorum topiklerde ama ne olduğunu dahi bilmiyorum inanın ki...
boyum 163 kilom 43, bence aşırı bi durumum yok, ama eşime gör sağlıksız derece zayıfım
canım pko hormonların düzgün çalışmamasıyla ilgili tüylenme oluyor(göğüs arası göğüs ucu bacak araları göbek altı vs) adet gecikmeleri oluyor sivilceler vücutta yağlanma vs belirtileri var.yumurtanın adetle birlikte atılamaması sonucu küçük kistler oluyor ve giderek artıyor falan bunun gibi şeyler.
evet canım boyuna göre zayıfsın,bende zayıfım ama en azından uzun değilim,boyum 158 kilom 42,aşırı zayıf olanların hamile kalmaları riskli olabilir deniliyor ama inanın hamile kalındıktan sonra iyi beslendinmi hiç bir sorun çıkmıyor,ben ikincide hamile kaldığımda 39 kiloydum,bebeğimde gayet sağlıklı doğdu çok şükür,3 kilo 100 gramdı boyuda 50 santimdi..
hmm anladım canım sağol
adet düzensizliği var ama diğerleri hiç yok, düzensizlik de gecikme gibi değil, sık sık olma gibi
eşim beni boş yere korkutuyor desene
kızlar kusura bakmazsanız ben kaçıyorum..
çünkü sıcaktan bunaldım resmen..
balkona geçeyim serin serin oturayım..
Sonra gelmeye çalışırım yine,öpüyorum hepiniziiiii
kızlar aklıma gelmişken sölim sizlere,doktor sitesi.com diye bir site var,üye oluyorsunuz ve doktorlara soru sorabiliyorsunuz,ama haftada sadece bir soru sorma hakkı var,ben ikidir soruyorum kadın doğumcu doktorlara cevap verdiler
ben de çıkayım bari görüşürüzzzzzz
geliyorum geliyorum kimse yok kızıyorum ama aaa.
başka topikleri okuyp okuyup geliyorum sonra bir gün olur gelmeyiveririm ama
ekledim seni özlemcim bi ara güncelliyim
canım malesef hamiş haberi yok yakın zamanda olur inşallah.kızlar merhaba geçmişi okumaya üşeniyorum birkaç gündür yoktum var mı hamiş haberi
herkes gitmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?