Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

kilo diye anladım ona göre şöyle söylüym, her türlü sağlık sorunu gibi, zayıf olmak da kilolu olmak da hamilelik için tehdit olarak kabul edilir

canım kilon mu var zayıfmısın?eğer kiloluysan ve pko varsa kilo vermen gerekir diye söylemiş olabilir ama eğer zayıfsan hiç alakası olmaz öyle olsa afrikadakiler düzine düzine doğurmazlardı.

pko hep görüyorum topiklerde ama ne olduğunu dahi bilmiyorum inanın ki...
boyum 163 kilom 43, bence aşırı bi durumum yok, ama eşime gör sağlıksız derece zayıfım

ben daha önceden üniversiteden mezun oldum zaten, ikinciye başladım
önceki bölümüm resim olduğu için yüksek lisans yerine ikinci lisans daha mantıklı geldi
yüksek lisans da yapsam potansiyel işsiz olacaktım çünkü
yani açıkçası okul benim çok umrumda değil, tabi gidiyorum çalışıyorum elimden geleni yapıyorum ama...
zaten bir diplomam var yeter bana

örgün okuyorum, eşimin ısrarıyla başladım zaten
bir de ikinci okulum oldugu için, açıkçası ikisi birden yürümezse bırakırım diye düşünerek başladım
ama öyle olmuyormuş, eşim bırakma fikrini asla desteklemiyor

netim gidip geliyor birden kaybolursam kusura bakmayın arkadaşlar

Allaha şükür büyük konuşmadım eltim konuştu aksine çocuk mocuk istemem dedi haftasına hamile olduğunu öğrendi bi tane yeter bi daha hayatta yapmam dedi ikiz olduğunu öğrendi. ama ben kendimi korunmakla bile suçlu hissediyorum. hoş bizimkine de korunma derlerse tabi vajinusmus yüzünden doğru düzgün ilişki olmadı bizde. yani çocuk isteme bahanesiyle evli olduğumuzu hissettik hap da kullanmadım ama yine de keşke korunmasaydım diyorum...

ama böylesi bizim için her yönden daha iyi, en azından şimdilik
doğum kontrol hapı adet sancılarımı geçiriyor, yoksa acıdan kıvranıyorum resmen, ve adetim düzensiz, onu düzenliyor
2 ay kullanmadım evlendikten sonra, ara verdim, 2 ayda 4 kez adet oldum
içince hemen hayatım düzene giriyor

canım pko hormonların düzgün çalışmamasıyla ilgili tüylenme oluyor(göğüs arası göğüs ucu bacak araları göbek altı vs) adet gecikmeleri oluyor sivilceler vücutta yağlanma vs belirtileri var.yumurtanın adetle birlikte atılamaması sonucu küçük kistler oluyor ve giderek artıyor falan bunun gibi şeyler.

pko hep görüyorum topiklerde ama ne olduğunu dahi bilmiyorum inanın ki...
boyum 163 kilom 43, bence aşırı bi durumum yok, ama eşime gör sağlıksız derece zayıfım

evet canım boyuna göre zayıfsın,bende zayıfım ama en azından uzun değilim,boyum 158 kilom 42,aşırı zayıf olanların hamile kalmaları riskli olabilir deniliyor ama inanın hamile kalındıktan sonra iyi beslendinmi hiç bir sorun çıkmıyor,ben ikincide hamile kaldığımda 39 kiloydum,bebeğimde gayet sağlıklı doğdu çok şükür,3 kilo 100 gramdı boyuda 50 santimdi..

hmm anladım canım sağol
adet düzensizliği var ama diğerleri hiç yok, düzensizlik de gecikme gibi değil, sık sık olma gibi

eşim beni boş yere korkutuyor desene

hmm anladım canım sağol
adet düzensizliği var ama diğerleri hiç yok, düzensizlik de gecikme gibi değil, sık sık olma gibi

eşim beni boş yere korkutuyor desene

evet galiba öyle ciddi bir rahatsızlık söz konusu olmadımı ve kansızlık v.s gibi sorunlar olmadımı zayıflık sorun değil tatlım..

kızlar kusura bakmazsanız ben kaçıyorum..
çünkü sıcaktan bunaldım resmen..
balkona geçeyim serin serin oturayım..
Sonra gelmeye çalışırım yine,öpüyorum hepiniziiiii

kızlar aklıma gelmişken sölim sizlere,doktor sitesi.com diye bir site var,üye oluyorsunuz ve doktorlara soru sorabiliyorsunuz,ama haftada sadece bir soru sorma hakkı var,ben ikidir soruyorum kadın doğumcu doktorlara cevap verdiler

evet tatlım bende üyeyim ama soru sormadım daha.aslında soracakta bişey bulamıyorum buradaki fahri doktor arkadaşlarımdan öğreniyorum her şeyi.hem biz her şeyi biliyoruz dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…