Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

hiracım biz arık burda yokuz başka topiğe geçiyoruz burası çok durgun bi topik bulduk kendimize.komşunun kocasına aşık olan kız topiği var çok olaylı

millet çok tepki göstermiş uydurma konu diye falan ama bence çok hayatın içinden bi durum, maalesef ilişkilerin birçoğu bu durumda, benim kocişede yan komşu boşanmış, çok düşünceli falan ben de üzülüyodum haline eve falan davet etcektim bi baktım benim kocişe benim yanımda bide direk yazıyo, o zaman anladım bekar kadınlardan uzak durulması gerektiğini

ayy hani nerde bende geliyorum töbe töbee ne kızlar var yaaa

malesef kapandı canım ama ben sana özetleyim.bi kız varmış meslek sahibi falanmış bi apartmana taşınmış orda onu karşı komşusu çok iyi karşılamış yemeğe falan davet etmiş bu kızda onun kocasını çok beğenmiş aşık olmuş sonra karşı komşu sürekli çağırmış falan adamda buna aşık olmuş bi arkadaşlarının evinde birlikte oluyorlarmış falan.komşunun karısı gelmş bigün ağlayarak kocam beni galiba aldatıyo demiş.şimdi vicdan yapıyomuş ne yapcam diye ama vazgeçmem diyo.ne yapayım diye soruyo.ayrıca adamın karısı çirkin silik bi tipmiş kendisi güzelmiş hanımefendi.

pufffffffffff

ayy allah korusun yaa böylelerinden.onlarıda ıslah etsiin.

Bende çıkıyorum napak hamile kalamıyoruz,dedikodu yapalım biraz da öpüldünüz

gerçekten ya biraz kafa dağıtıyoruz.en azından yumurtadan akıntıdan ateşten ağrıdan acıdan batmadan göğüsten şişmeden kasıktan iğneden mide bulantısından baş dönmesinden soğandan pkodan kistten tüpten fırından uzak olmuş oluruz.

Bende bu sabah oldum,dün kan testi için verdiğim paraya yanıyorum şimdi bundan sonra bir hafta geçmeden test mest yok bana,ceza verdim kendime
hiracm geçen ay bende kana gittin negatif çıktı ertesi günü adet oldum gitti 20 liram öyle içime oturduki hatta eşimden helallik istedim
:)):):):) adetiniz 4 gün geçmden yapmayın aman ya

canım ben yanlıs hesaplamısım benim bat ı 4 temmuz yaparmısın sana zahmet

günaydınnnnn

kızlarrr benim bat yarın ama ben kan testine gitcem bu gün, nedeni de bu bel ağrılarım felaket ötesi kendimi hiç iyi hissetmiyorum en azından psikolojikse olmadığını görürüm ve bi an önce adet olurum:26: olmadığını biliyorum ama yine de şansımı deniycem beni bekleyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…