Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

evet bencede öyle canım ne kadar kalabalıktık.şimdi 3 5 kişiyiz.bugün tülayın batı acaba oldumu.

o da mı tatilde girmediğine göre.
ben de bi tek annemlere gidecem uzun dönem onun haricinde burdayım. ama zaten annemlerde de internet var.
eşimin tatili çok az. uzun olsa onla da gezerdik.
eşim olmadan da bir yerlerde durasım gelmiyor. annemlerde bile olsam o da olsun istiyorum yanımda

evet canım eşlerimiz olmadan sarmıyor.ben ilk evlendiğim zaman hep annemlerde kalmak isterdim hergün gitmek isterdim orda yatmak isterdim ama şimdi alıştım artık evime gelmek istiyorum.

"hani saat hiç ilerlemez ya, hani dakikalar hiç geçmez ya, hani yelkovanla akrep yerine mıhlanır ya, işte o saat bozuktur..."

face de arkadaşın biri paylaşmış çok güldüm yaaa :))

evet ya ama kapatıldı konu bi konu açmış şahıs bütün topikleri boşaltmış herkes ordaydı.gözünden de kaçmıyo hee

hiç de bile ben sizi yakaladım baktım profillerinize ikinizde orayı okuyor ee konu da az dikkat çekici değil nerde bizim kızlar ben orda

evet ya ne deliler var ayy allah korusun böyle brşeyi yaşamayı aklımdan geçirmeye korkarım nasıl yazdıysa.tabi kesinlikle kınamamak lazım.ama kızıyor insan.millet nelerle uğraşıyor biz neyle uğraşıyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…