Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

SLM mmmmmm kızlarr bu sabah adet oldum.yeni batım 26 temmuz eklerseniz sevinirim

yaa canım kürtajdan sonra sureklı değişiklik içerisindeyim son adet tarihim 9 haziran 15 mayıs 17 nisan son 3 ayı yazdım :) şimdiden çok saol tatlım

canım öncelikle geçmiş olsun kürtaj için.gerçekten düzenin bozulmuş.ama ben 30günü baz alarak hesapladım 21haziranda doğurganlık günlerin başlamış ve 27sinde son bulmuş oluyor.1temmuz eğer döllenme olduysa 1temmuz yerleşme günü 9temmuzda idrarda belli olur 5temmuzda da kanda belli olur.
istersen ben sana anlatayım sen kendin hesapla normal döngüne göre.
şimdi en başta erster tag deiner diye başlayan bölüm en son adet gördüğün zaman dilimini gireceğin yer mai mayıs jun haziran jul temmuz yani sen 9 jun 2011 diye gireceksin
altındaki deine zyklusdauer yazan bölüm adet döngünün kaç günde olduğu.pembe noktaların olduğu günlerde kız bebek şansı yüksek mavi noktaların olduğu günlerde erkek şansı yüksek pembe yuvarlak ve kenarında daha koyu yuvarlak var o yumurtlama günün bi tane daha pembe yuvarlak var içinde koyu pembe nokta olan yumurtlama günün.derece gibi içi pembe olan bi işaret var oda kanda belli olacağı tarih sarı bardak gibi olan işaret idrarda belli olacağı gün canım.açık yeşille başlayıp koyu yeşille devam eden yerler muhtemel yumurtlama günleri.
umarım düzgün anlatmışımdır biraz karışık oldu ama inşallah anlarsın.tabi bunların hepsi tahmini sonuçta vücudumuz hesap makinası gibi çalışmıyor.bu takvim çok düzenli adet döngüsü olanlarda daha bilgi verici.

tatlım daha nasıl anlatasın en ince ayrıntıya kadar anlatmışın senide uğraştırdım çok ama çok teşekkür ederim ilgilendiğin için :)

SLM mmmmmm kızlarr bu sabah adet oldum.yeni batım 26 temmuz eklerseniz sevinirim

a.slm hos geldın kuzummm ..
hayırlısı olsun tatlım, bende hala olmadım adet bugün 38. gunum
test yaptırmıstım 3 gun önce 0.11 cıkmıstı yanı negatıf
beklıyorum kırmızıları hayırlısı bkalım özledimm tatlım nerelerdesın sen*

rüzgarcım sen bi test daha yaptır canım bebek yoksa soğan suyuna başla canım belki adetinide söktürür.rahmini temizler.

saol tatlım yaa cok sekersın sen valla topiğimizin doktoru gibisin maşallah herseyde bılgın var :)
Kuzum 41. gune kadar bekleyeyım diyorum:26:
gecen ay o sekilde geldıgı ıcın belki bu ayda aynı sekilde gelır eger gelmezse gider bı test daha yaptırırım
adet gelsın die beklıyordum soğan kürü ıcın yanı gelmeden öncede yapılıyorsa cok iyiymiş testten sonra baslarım yapmaya ..
sende ne var ne yok?

yok tatlım ya ben de sizlerden arkadaşlardan öğrendiğim ve araştırarak öğrendiğim şeyleri söylüyorum.gerçi ne kadar çok bilsek o kadar geri gidiyoruz.hayırlısı olsun canım hakkında.benim bat 8 temmuz bekliyorum canım.

Son düzenleme:
tülayyyy hoşgeldin canım.karanfil yapıyor listeyi gelince ekler canım.yeni dönemin hayırlı olsun canım.bizde seni merak ediyorduk.

canimm hosbuldumm.amaa bu ayy valla öylee takvimli calılmak yok canim nezaman isterse tatilin tadini çıkaracam çünküü.ateşş yöntemi çok dogru bunuda söyleyimm

hoşbuldum birtannem alalalal kız insalah hayırlı biş haber alırsın.böyle gecikirmiydii hiiçç

slm kızlarrr özledim sizi şekerler var mı güzel haberler benim yarın randevum var doktor çatlatma iğnesini yapıcak. çok heycanlıyım kızlar inşallah tutar:18:

hep böyle tülaycım o yuzden umutlanamıyorum

slm kızlarrr özledim sizi şekerler var mı güzel haberler benim yarın randevum var doktor çatlatma iğnesini yapıcak. çok heycanlıyım kızlar inşallah tutar:18:

canım benım hos geldın A.slm..
ayyy ne guzell hadı inşallah hamıle kaldıgın haberınıde böyle heyecanlı mutlu guzel alırız Canımm
Cok kişide işe yaramıs Canımm hayırlısıyla sende de olumlu sekilde gelısır tatlım ..

inşallah tatlım bu ayy niye bilmiyorum ama çok ümitliyim

canimm hosbuldumm.amaa bu ayy valla öylee takvimli calılmak yok canim nezaman isterse tatilin tadini çıkaracam çünküü.ateşş yöntemi çok dogru bunuda söyleyimm

evet canım aslında en doğrusu akışına bırakmak ama biliçaltımıza yerleşmiş yapamıyoruz hesap kitap yapmadan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…