Benimde Meleğim Olsun Diyen Anne Adayları Burada Toplanalım

bu arada benim geçen ay idrar testindeki 2.çizgi hala duruyor ....ama bir fark var 2.çizgi silik ve renksiz yani 2.çizgi renksiz çıkarsa negatif oluyor kırmızı pembe olacak rengi o zaman kesin gebelik oluyor

ebruşkam naber.tatlım at gitsin o testi yaa boşver pozitif çıkanı saklarsın canımm.

bende iyiyimde günler geçmiyorki......aman hiçbi belirtim yok ya herhalde yok yani....
4 temmuz gelirmi sence

aman tatlım şunun şurasında ne kalmış 1 hafta kalmmış işte.daha benim 10gün varrrr.belirti olmasa da olur canım belirti olup kandırcağına belirti olmadan müjde gelsin daha iyi hem sende böyle düşünüyordun.

ay kızlar test yapmadığım aylarda regl günüm gelince çok komik oluyorum her akıntıya lababoya kosuyorum bakıyorum gelmemişse derin bi ohhhhh çekiyorum bazen annem bizde oluyor ne yaptığımıda anlayamıyor ......şaşkın şaşkın bana bakıyor bende kopuyorum gülmekten en sonunda anlattım bana dediki sen böle yaparsan hiç olmaz didi

evet bende öyle düşünüyorum....ben ya 4 temmuzda yada 6 temmuzda adet olmam lazım bu aralar 26 günde bi olmaya basladım ....yani 4 ünde olmazsam o kadar paniklememe gerek yok

ivet canım annecin doğru sölemiş zaten anneler babalar hep doğru söylerde bizim gibi sıpalara anlatamazlar.biz yine bildiğimizi okumaya devam ederiz.

bu ay adetimiz gelseee geçseeee heycanlansak sevinsek umutlansakk test yapsak silik çizfgi görsek burda tartıssak kana gitsek en güzel değeri görsekahhh ahhhh

kızlar selamlar dün sat 15. gündü kusura bakmayın ama sorucam akşam benden oldukça büyük şeffaf jöle gibi bişey geldi bu ne sizce

ivet canım annecin doğru sölemiş zaten anneler babalar hep doğru söylerde bizim gibi sıpalara anlatamazlar.biz yine bildiğimizi okumaya devam ederiz.

ne zaman annemin lafını dinlemesem burnumun dikine gitsem hep hata yapıyorum güya büyüdümya ben daha iyi biliyorum diyorum ama tosluyorum annemde her zamanki gibi yinede anne yüreğiyle sarıyor beni sağolsun ...
bana diyoki adetini 10 gün geçsin öyle test yap yahu anne diyorum ben okadar bekleyemem o zaman bekleme sen böyle testleri adetin gelmeden yap devam et diyo.....keşke döllenme olunca bize bi sinyal gelse anlasak evet döllenme basladı....diye hahahahah

kızlar selamlar dün sat 15. gündü kusura bakmayın ama sorucam akşam benden oldukça büyük şeffaf jöle gibi bişey geldi bu ne sizce

benimde geldi yumurtlama günümde canım.baya yapışkandı.ne kusuru ayrıca canım hepimizde oluyor.midemiz falan bulanmaz kınamayızda burda herşeyi paylaşıyoruz canım sonuçta öğrenmemiz lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…