- Konu Sahibi imporatogrly
-
- #37.181
ben burdayım nasılsn canımbu aralar çok sakin bu topik herkezler tatilemi gitti acabaaaaaaa:82::82:
canim burdayim artık merAK ETMEE.yogun istediginiz üzerine tekrar döndüm aranizaaa.bende sizersizz kalmayacagimi anladimm.neti geri baglattımm
bu arada benim geçen ay idrar testindeki 2.çizgi hala duruyor ....ama bir fark var 2.çizgi silik ve renksiz yani 2.çizgi renksiz çıkarsa negatif oluyor kırmızı pembe olacak rengi o zaman kesin gebelik oluyor
slm bahar naber
ebruşkam naber.tatlım at gitsin o testi yaa boşver pozitif çıkanı saklarsın canımm.
ben iyiyim canım sen nasılsın.
bende iyiyimde günler geçmiyorki......aman hiçbi belirtim yok ya herhalde yok yani....
4 temmuz gelirmi sence
aman tatlım şunun şurasında ne kalmış 1 hafta kalmmış işte.daha benim 10gün varrrr.belirti olmasa da olur canım belirti olup kandırcağına belirti olmadan müjde gelsin daha iyi hem sende böyle düşünüyordun.
ay kızlar test yapmadığım aylarda regl günüm gelince çok komik oluyorum her akıntıya lababoya kosuyorum bakıyorum gelmemişse derin bi ohhhhh çekiyorum bazen annem bizde oluyor ne yaptığımıda anlayamıyor ......şaşkın şaşkın bana bakıyor bende kopuyorum gülmekten en sonunda anlattım bana dediki sen böle yaparsan hiç olmaz didi
ivet canım annecin doğru sölemiş zaten anneler babalar hep doğru söylerde bizim gibi sıpalara anlatamazlar.biz yine bildiğimizi okumaya devam ederiz.
kızlar selamlar dün sat 15. gündü kusura bakmayın ama sorucam akşam benden oldukça büyükşeffaf jöle gibi bişey geldi bu ne sizce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?